Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ela, ati facut o treaba faina, aveti o casa calda, primitoare, asa ca si voi. Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti sanatosi.

PS. Faianta din bucatarie e ceea ce vroiam si eu sa pun cand am facut casa, e super. Noi din motive de potriveala nuante am renuntat la model dar mie mi-a placut tare mult.

Lauramara, cum se simte Ariana. Sper ca sunteti mai bine si ca tu esti cu moralul mai sus. Sanatate multa va doresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Kittyyyyyyyyyy, ce face Giulia? Banuiesc ca deja e mult mai bine, da? la toti!

Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Si pentru ca asta seara-i Seara Sfanta,

www.youtube.com/watch?v=Uhs4yIvsXmc" target="_blank">Primiti cu colida?

Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Neata in Ajun de Craciun!

Am intrat sa-i spun si eu La Multi Ani lui Kitty,sa-i urez tot binele din lume,si atunci cand crezi ca tot ce ti se intampla te doboara gandestete ca ai cei mai frumosi copii din lume,iar tu reprezintii pentru ei centrul universlui.

Am verificat cardul si mi-au intrat si mie banii,intr-un sfarsit;multumesc fetelor care mi-au raspuns.

Azi am sa am o zi plina,incan-am facut sarmalele,curatenia e in toi,copii trag de mine ,asa ca nu voi avea timp sa mai intru.De aceea vreau sa va urez,sa aveti un !!Craciun Fericit!!,sa va aduceti aminte de tot binele care vi s-a intamplat si sa uitati tot raul;sa pretuiti clipele petrecute cu copii vostrii si sa stiti ca atat cat le puteti oferi acum ,o faceti din suflet.

Va pup .Craciun Fericit!!!

Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Craciun fericit si un an nou plin de bucurii si mai ales sanatate multa!

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

In primul rand am intrat sa va spun:
Craciun Fericit!
Sa vina mosul la toata lumea... si la cei mari, nu doar la cei mici

Kitty mai poti? Nici nu mai stiu ce sa-ti zic sa te incurajez... Tin pumnii sa rezisti incontinuare... si pupam pitica sa treaca buba repede-repede.

Ela foarte frumos. Las' ca puteti sa stati si fara perdele pana or fi gata

Am facut bradul aseara, pt. ca tati lucreaza astazi si nu aveau cum sa-l faca impreuna decat asa... baietii au interzis in camera cu pricina pt. ca il dezpodobesc... macar pana vine mosul sa fie intreg... asa ca de maine dim. au liber la distrus

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Craciun Fericit

Sa va aduca Mosul numai bine, multa sanatate, liniste in suflete.

Sa avem mai mult timp pentru ingerasii nostri, sa avem rabdare cu ei, sa avem putere sa trecem cit mai calm peste momentele in care simitim ca rabdarea ne lasa balta...

Noi am impodobit aseara,,babutul,, - totul este foarte,,fomos,,

De Craciun vom fi acasa, il vom sarbatori cu mama si fratele - ceilati din familie il fac pe 7 ianuarie, de aceea numai la noi in suflet si in apartament este sarbatoare si brad impodobit - ne felictam unul pe altul si cu nerabdare asteptam reactia Ilincai la cadourile de sub brad.

Craciun Fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

KITTY: pai aia a fost cu adevarat o clipa fericita!
RADCARMEN: mi ai facut cea mai mare bucurie, ca ai primit cu bucurie darul nostru!
ROXI: imi pare rau ca n am mai putut sa intru. ce face rares, cum a fost la control? eu sper ca deja si a revenit complet cu respiratia si te ai linistit.
ELA: ati ajuns si in casuta voastra noua...sa o stapaniti sanatosi si sa traiti in ea fericiti! e frumoasa si intima, chiar si fara perdele. noi stam de atunci fara plinta la parchet, ca n am gasit parchetar s o monteze. deja m am obisnuit, nici nu mai vad ce lipseste...stiu ca le vine randul, e o vreme ptr toate.
sanatate la puii mici si mucosi, sa va aduca mos craciun insanatosire grabnica.

alocatia: azi am verificat si eu. se pare ca sint printre fericitele care au primit o la timp. se vireaza pe card, in ziua de 19. sper ca intre timp sa se fi rezolvat si ale voastre...
anne, ce sa mai zic de aia 85% pe care ar trebui sa i luam din ianuarie, eu nu i mai socotesc deja, m am resemnat. desi, cand s a dat legea, imi venea sa dau statul in judecata ptr toate lunile care au trecut si in care ar fi trebuit sa primesc dupa cum am cotizat toata viata muncita.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

disera vine mosul, mai am putin timp sa i scriu ce mi as dori, sper sa aiba si el timp sa puna n traista.

iubire multa si intelegere ptr parinti, sanatate pentru toata familia, copii buni si fericiti. pentru gravidutele noastre, nastere usoara si bebelusi buni si frumosi. si, ce am descoperit eu ca e important, adu multa prietenie la toata lumea.
mosule, necazurile sa le mai lasi deoparte, nu le lua dupa tine la noi.
si mai pune putere si multumire. si o scanteie magica, sa implineasac cate o dorinta frumoasa la fiecare. pe a mea o sa am grija sa mi o pun la miezul noptii. nu uita sa vii...

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

La multi ani draga KITTY! Imi cer scuze pentru intarziere dar Maria ma solicita mai mult in deplasare decat acasa. M-au impresionat mesajele care ti le-au scris fetele. Intr-adevar esti o persona minunata, faci atatea lucruri bune pentru cei din jurul tau... daca toti oamenii ar fi ca tine am trai intr-o lume mult mai buna. \te pupam si te imbratisam cu drag.

Vreau sa va urez Sarbatori Fericite ! tuturor, sa fiti sanatosi si mai bucurosi in noul an!

RADCARMEN- ma bucur nespus ca fetele au reusit sa va bucure cu cadouri si felicitari. Pupici lui Vlad.

Cam atat ca si aici e multa treaba de facut....tb sa ajut la facut sarmale si am un chef.... Dar Maria doarme.... Azi cumnata mea a facut bradul si Maria a facut ca gemenii lui Elyanne- l-a despodobit a plans ca nu o lasam sa-l jumuleasca... jale apoi s-a linistit instantaneu cand a vazut ca nu e chip sa faca ce vra ea si acum face "mai-mai" la globuri si restul ornamentelor. Mai pe seara mergem la parintii mei unde vine Mosul in persoana sa vedem ce parere are gaza ca pe youtube il place.

Inca o data va uram Sarbatori fericite!

Mergi la inceput