***Sonia - cel mai vesel copil din lume*** (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Eliza spune:
Parca azi trebuiau sa se duca la control, sper sa fie totul bine.
Am vazut ca Oana a pus poze noi pe site cu Soso mica si draguta. Pupam fetele si asteptam vesti ca totul e in regula.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
kay spune:
Eliza, in primul rand iti multumesc, nu-mi amintesc daca am facut-o sau nu
da, am pus poze noi cu S, dati click pe semnatura unde scrie S si acolo o sa gasiti poze noi cu ea
avem vesti bune : dpdv cardiologic e prefect ! e mai roz decat se asteptau, are saturatii 99%
avem si vesti proaste : nu v-am spus pana acum, am vrut sa fiu sigura. de mult eram iungrijorata de faptul ca S nu vb. si ca nu raspundea la anumiti stimuli. i-am facut 3 testari auditive, iar rezultatul e "pierdere severa spre profunda a auzului" adica un om normal reactioneaza la 0-20 DB, iar Sonia,cel mai bine a reactionat la 85 DB. sub, nimic adica poate auzi un avion pe pista, o masina daca e foarte zgomotoasa... cam asa. va povestesc si de ce s-a intamplat asta, nu s-a nascut cu deficitul asta... urmeaza o sapt in care astept sa i se retraga lichidul din urechi, si o intalnire cu un dr, sa vedem ce si cum, daca ii tb implant cohealar sau doar aparat auditiv...
concluzie, am dat din lac in put
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mayaione spune:
Oana ma bucur pentru vestile bune si ma intristeaza vestile proaste. Sa speram ca exista o solutie si pt asta. Oricum prin cate a trecut saracuta si atatea tratamente, bine ca nu a fost afectata mai rau. Sa pupi frumusetea din partea mea!
alinkav spune:
Oana..imi pare atat de rau...
Bravo Sonia ca se recupereaza atat de bine, bine ca a trecut nesiguranta asta!Iar restul se va rezolva si totul va fi bine!
pentru Sonia si mami!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Am vazut-o pe Sonia!Ca deobicei e o scumpa, si cat a crescut!Va imbratisez cu drag!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
Oana, am vazut pozele, Sonia e o dulce! Doamne, prin cate a trecut mititica si cate mai are de invins, dar sunt sigura ca o sa le invinga pe toate! Am vazut asta in ochii ei mari si curiosi!
Multa sanatate, inca ne rugam pentru Sonia, sa treaga tot greul!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
doina_cel spune:
Oana, eu am invatat ceva de cand cu Andrei... Problemele trebuie luate pe rand. Pana acum voi v-ati concentrat pe problema cu inimioara si ati avut o reusita extraordinara! In fond, ati abordat cu precadere problema care ii punea viata in pericol.
Sunt curioasa, chiar as vrea sa ne spui de la ce i se trage pierderea de auz. Daca nu poti aici, poate reusesti, cand te mai eliberezi, sa imi dai un pm sau sa ma cauti pe mess.
Haideti curajoaselor, voi gasiti solutii pentru orice!
Siuta spune:
Ma bucur nespus ca inimioara ei este reparata !! Asta este cea mai mare victorie. Acum , dupa ce trageti putin aer in piept, o sa rezolvati si problema cu auzul , nu se poate sa nu reusiti.
Va imbratisam cu drag
Andreea, mamica de Anastasia
Anastasia , 23.02.2007
Eliza spune:
Oana, cea mai mare multumire am primit-o deja: Sonia e bine.
Si daca ati invins acolo unde altii nu va dadeau nici o sansa sigur se rezolva si problema cu auzul. Cu o mama ca tine si o luptatoare ca Sonia nu se poate sa nu fie bine.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
Qamar spune:
buey, ce fatza de smechera a facut Sonia si ce falcutze
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."