***Sonia - cel mai vesel copil din lume*** (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Oana, LA MULTI ANI !!! Sa fiti sanatosi, bucurosi si toate dorintele sa vi se indeplineasca!

Cat de frumoasa si de dulce este Sonia si ce mare a crescut, sa fie sanatoasa, ma bucur ca ati ajuns acolo, ma bucur pentru Sonia ca are o mama atat de minunata, meritati tot ce e mai bun in lume.
Sonia este o minune de copil asa ca celelalte probleme se vor rezolva mai usor, importanta este inimioara ei!
Va pupam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

multumim fetelor !

eu sper din tot sufletul ca miercuri cand mergem la dr sa o evalueze si sa ii si faca amprenta urechii si sa ii comand apartul auditiv si sa ii si vina pana vineri da, stiu, imposibil... pierd vremea aiurea aici, nu stiu cum sa fac sa ii faca cineva amprenta aia mai repede ca sa ii fac comanda de aparat... nu mai zic ca si alea sunt 3000 $ unul singur

Doina, problemele sunt din cauza medicatiei pe care a primit-o in "tinerete" daca era diagnoasticata la timp, se intervenea imediat, nu mai trecea prin sepsisul si problemele aferente... daca iosup isi deschidea ochii, acum nu aveam de tras cu asta. dar o sa ii dau eu lui sa traga, in instanta, sa vedem pe unde o mai scoate acum. am sa obtin o scrisoare de aici, in care sa se specifice ca din cauza lipsei diagnosticarii timpurii viata ei in primul rand a fost pusa in pericol. si ca din cauza incompetentei lu nea iosup acum are o pierdere semnificativa de auz. atatea am sa ii zic "omului" asta, abia astept sa ajung in tara sa ii fac o vizita.

ma duc si eu la nani, ca nu mai pot de somn !

p.s. fatah, stii ca te iubesc !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Kay, am vazut de mult pozele cu Sosonica ... si din nou ma minunez ca ea zambeste, chiar de nu-i era de zambit. O fetita extraordinara, ce sa mai!
Felicitari ptr. inimioara "reparata"!
Asta-i importanta, rezolvati voi si problema cu auzul ... eu tin pumnii si pup o fetita curajoasa!
Si tine-te tare!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Am vazut poze cu scumpica...
Sunt comvinsa ca se va rezolva si problema auzului

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

De abia asteptam poze noi cu Sosonica zambitoare si dulce!!!! E o fetita superba si cu o inimioara mare!!!!

Ne bucuram din suflet pentru vestile bune!!!!

Problema cu auzul este inca un hop marunt pe care trebuie sa treaca luptatoarea mica!!! LA varsta asta recupereaza foarte repede in ceea ce priveste limbajul...

(am trimis si noi un pachetel cu ceva pt Sonia, nu stiu daca au ajuns la hotel, si am vrea sa mai trimitem un cec...tot pe aceiasi adresa?)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Sanziana, uite chiar azi am gasit sub pat, pus la pastrare de catre S, biletelul de la tine [:d] iarta-ma ca nu am scris pana acum , da chiar m-am gandit ce urat din partea mea ca nu am multumit... daca nu scriai acum, uitam iar saru`mana mult de tot, esti o dulce !

cu drag !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

sunt poze noi in album !!!

da click pe S de langa aparatul care face poze si acolo sunt poze noi cu Sonia

S

Mergi la inceput

Kay, le vazusem!!! hihi...dar le asteptam de ceva timp (la aceiasi adresa va gasesc sapt viitoare?)

Imi e asa draga Sonia voastra!! In copilarie aveam o prietena cu cativa ani mai mica, pe care o chema tot Sonia, (seamana chiar si la expresie cu fetita voastra), si imi era tare draga ca o sora mai mica!!! Din pacate am pierdut legatura undeva pe drum, si acum simt de parca am regasit-o E asa un nume frumos, se potriveste de minune unui chip dragalas si iubit si imi place tare sa il rostesc!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

!

si eu aveam o colega Sanziana si ii spuneam Zana, cu a si a, nu a ca in g"a"ndire. cin pur si simplu a. se intelege???

te si mai suntem aici, pana pe 17. sper ca pe 17 sa putem pleca acasa, aici e asa de frig ca nici afara nu pot sa ies cu ea... Ne vizitezi ?

S

Mergi la inceput

Mai bine ne vizitati voi pe noi, ca stam la caldurica!!! Avem si oceanul peste drum!!!! Plimbam Sosonelul la aerosoli!!!!

(pana pe 17 ian? trimit un plic, maine, sper sa ajunga pana vineri)

:
varsta, poze,

Mergi la inceput