Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 12
CarlaV spune:
Laura, da, ai voie Rennie. Eu am luat cate un sfert la nevoie, ca apoi sa pot repeta mai fara regrete
.
Fug inapoi la bucatarie, curatenie nu stiu cine si cand mai face.
Carla,
s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Philip...ma bucur ca ai primit vesti si rezultate bune,si ca te-ai linistit acum de Craciun!!Imi pare rau ca trebuie sa stati fara sot o luna,dar trece repede,vei vedea!!
Carla..spor la treburi,dar sa mai faci si cate o pauza mica,sa nu stai prea mult in picioare!!
Eu sarmalele si salata beouf ,le fac maine,ca atat trebuie sa gatesc,restul le-am primit deja...asa ca azi terminam doar cu cumparaturile,ca va fi inchis peste tot pana sambata,mai bag o masina de rufe si cam atat!!![]()
Lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
17+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
Liana30 spune:
Sa ne-adune bun cu bun,
Sfanta seara de Craciun.
Ca-i mai Sfanta decat toate,
La multi ani cu sanatate!!!
va pup pe toateeeeeeee..si da veni grasu
nu cazui dupa canapea.![]()

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
oanaiacovita spune:
De Craciun, mai mult ca oricand, va doresc sa auziti, sa spuneti si, mai ales, sa traiti povesti. De orice fel ar fi ele, dar sa aiba magie.
Tuturor va spun sa aveti parte de sanatate, de dragoste si ...de colinda!
Sarbatori magice! 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica [ nu am exagerat!! ![]() Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/ 17+http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png |
ehei, atunci e ok. ma bucur ca nu ai interdictie. sanatate sotului, sa se faca repede bine
te
.sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
alinutza23, iti spun si eu LA MULTI ANI, cu sanatate si fericire. BB sa fie sanatos, frumos si destept.
petrecere frumoasa si de ziua ta, si de CRACIUN, si de AN NOU. si in fiecare zi, de ce nu? ![]()

sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
nicuratze spune:
Alina,La multi ani si din partea mea,sanatate si numai bucurii.
Oanaiacovita,multumim frumos de urari (iti tin pumnii sa ai cat mai curand un bebelus ).
Si felicitari tuturor fetelor care au aflat sexul bebelusului
( si daca vor fi doi fratiori de acelasi sex vor avea aceleasi preocupari, aceleasi jucarii, pot avea chiar si aceeasi camera )
elena,
14
voicu_bebi spune:
hellouu burtici
ce faceti sunteti cu bucataritu?
noi am fost de am cumparat cadouri pt parinti si pt noi .
maria..se pare ca ne-am nimerit hihi si eu tot sarmale si salata boeuf fac maine k altceva am mai luat si nu este nevoie sa mai fac.
fetele spor la treburi curatenie,mancare ,facut bradutul...sa nu stati mult in picioare si aveti grija de voi !
va pupicesc ,ma duc sa pap 

Anca..

18+
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Carla..spor la treburi,dar sa mai faci si cate o pauza mica,sa nu stai prea mult in picioare!! ![]() |
Multumesc mult, nu prea stau in picioare, ma mut de pe un scaun pe altul. Am luat o pauza fiindca se isterizase fii-mea ca taica-su' a intrat sa faca baie si nu i-a facut ei prima, asa ca mi-am scos mainile din sarmale si a trebuit sa fac curse prin casa cu 11 kg de copil in brate.
Eu am gata caltabosii, salata boeuf si o parte din sarmale, sper sa le termin azi. Maine fac cozonaci si curatenie, dar deja pic de oboseala.
Te pup, multumesc pentru grija.
Carla,
s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"