Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

io la buletin ma prezint ca Ana Maria, dar acasa toti imi spun Anca..
imi doream foarte tare un catelus si l-am primit deja ... dar cum sunt inca cea mai mica si rasfatata familionului, sigur o sa fie bogat, bogat...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinalaura spune:

Buna albinutelor
Va multumesc mult pentru raspunsuri
Astazi am primit rezultatele de la 3T si au iesit negative; abia asteptam vineri sa ne intalnim cu nenea doctorul, poate ne spune ce hram purtam.
Fetelor eu nu am facut nimic pt Craciun si maine sunt tot la munca, nu stiu cand o sa am timp sa le fac, dar le terminam noi ca ne ajuta si sotul si Mos Craciun, abia astept sa impodobesc bradutul.
Eu cred ca mai intru luni asa ca va urez de pe acum un Mos cat mai incarcat cu daruri, veselie si caldura in suflete si in case si sa dea DD sa avem bebei grasuti, sanatosi, jucausi si frumosi .
Va pup si poate luni putem sa ne trecem si noi caruciorul.

A si LA MULTI ANI ALINUTZA23 NUMAI BINE, SANATATE SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR .

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinalaura spune:

Am uitat sa schimb semnatura, suntem mai mari si mai jucausi

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

annkka..frumos cadou ai primit,si eu as vrea un catelush dar deja am un papagalutz si niste pestisori ,poate o sa ne luam noi caine dar iubi stie de la ai lui cum e cu caine si nu prea ar vrea
si eu sunt pitica familionului acu sa vedem ce o sa primesc de la Mosu
alina..pupici iti tin pumnii la intalnirea cu nenea dr de vineri..si te asteptam sa ne zici ce este bebe..
Sarbatori fericite iti urez si eu tie cu multe bucurii ,sanatate , liniste sufleteasca si un bebe sanatos si mancacios! si fie ca Mosu sa va aduca tot ce v-ati dorit !

Anca..
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Anca,
sotul meu nu suporta cainii si am dus o munca titanica pana l-am luat pe primul ( e un bichonel - acum cica adult si are aproape 5 kg - l-am cumparat cand avea o luna si era exact cat palma). Evident ca a devenit alintat ca un copil iar sotul meu e topit dupa el. De asta mi-a adus mosul fi bichonita( e ca o jucarie de plus de culoarea untului de 30 pe 30 cm, doar ca latra fara baterie), catelul cel mic, sa nu cumva sa -i fie urat celui mare ( Shosho) dupa ce apare bebele. Noi nu o sa i mai putem acorda atentia cu care e el obisnuit si nu as vrea sa fie suparat. asa are si el jucaria lui. Mentionez ca stam la casa si ei isi fac veacul mai mult prin curte , unde, de altfel au casuta lor. sunt grozavi oricum!
ma duc sa dau o raita prin bucatarie....

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Am sters geamurile,am spalat si calcat perdelele,am frecat faianta in baie si bucatarie...de-astea!!!Dar am terminat pe ziua de azi!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

17+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

hei, dar de ce? ai voie sa faci asa multa treaba? obraznicut-ooooooo!!!!!!
eu inteleg ca trebuie sa le faca cineva, dar TU DEJA FACI CEA MAI GREA TREABA.........
te pup ca doar ai fost harnicuta.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Pai pt ca nu are cine sa ma ajute!!Sotul de la operatie nu poate sa faca deloc efort....Asa ca fac eu,dar cu multe pauze ca sa nu ma obosesc prea tare!!Oricum eu ma simt bine si nu mi s-a interzis nimic pana acum,dar nici nu am exagerat!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Alynutza....."LA MULTI ANI!"...multa sanatate,fericire si impliniri,un bebe la termen,sanatos si mancacios!!!Petrecere frumoasa!!!

Felicitari celor care au mai aflat intre timp ce culoare va avea caruciorul!!!Sarcina usoara in continuare!!

Oana_du..multumesc!!Am incercat sa nu exagerez prea mult,tocmai ca sa nu ma obosesc!!

Lianaaaaaaaaaaa.....ori a venit Grasu'??

pe toate si o zi buna!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Dragele mele!
De maine si eu voi fi in concediu si nu stiu cat de des voi avea acces la internet.
Va urez de pe acum un Craciun Fericit! alaturi de familiile voastre inmultite acum :)
Pentru noi cred ca vor fi cele mai frumoase Sarbatori de pana acum. Asa de mult ne-am dorit acest copilas.
Tot binele din lume si multa sanatate si liniste sufleteasca.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fetele am luat si eu o pauza de la gatit asa ca intru sa vad ce ati mai scris
Si am vazut ca Bebe Beca a aflat cine zburda prin burticuta... felicitari pentru fetita sa creasca mare si sanatoasa.. frumos nume v-ati ales ..ai primit cel mai frumos cadou...
Oana la fel si tu ..felicitari pentru baietel sa creasca mare si sanatos ...mai ai timp sa va ganditi si la nume...
Ela2004 cred ca e minunat sa simti in burtica ta 2 bebei...si eu mi-am dorit dar nu a fost sa fie...asa ca poate la urmatoarea sarcina.. pup pe burticuta si felicitari pentru pereche
Alinutza23 La Multi Ani!!!! Sa iti aduca mosul cel mai frumos cadou...si sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos si frumos....LA Multi Ani!!!
Fetele celalate...un dulce de la mine...si spor la treaba ....Aveti grija de voi si de bebei si nu va obositi prea tare.
Eu va spun de pe acum UN CRACIUN FERICIT ca nu stiu daca apuc sa mai intru....si sa va aduca mosul tot ce v-ati dorit....

Va !!!!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicitari oana si mamica oana pt aflarea sexului si multa sanatate bebilor.
alinalaura, felicitari pt rezultatele de la 3t.
alynutza, la multi ani fericiti si sarcina usoara, nastere si mai si.
ieri am sunat si eu la dr sa aflu rezultatul de la testul quadruplu si, dupa multe cercetari si investigatii, si desi n-am reusit sa vb direct cu medicul sau cu asistenta lui, mi s-a spus ca rezultatele au iesit absolut normale (daca va amintiti, eu ma ingrijorasem ca pliul nucal iesise 2.2). asta e cel mai frumos cadou de craciu, alaturi de baietii mei pe care mi-i doresc sanatosi si voiosi.
aici ninge ca-n povesti asa ca am plecat la 7 de acasa, m-am oprit numai cat am cumparat un gift card pt o amica de la munca (o mamica singura cu 2 copilasi si si-au luat casa, asa ca am zis ca sa-i dau o mana de ajutor la un magazin cu vopsea, var etc).
eu lucrez si maine, dar tare sper sa plecam mult mai devreme decat de obicei. am noroc ca-mi face soacra sarmalele, dar am de facut salata boeuf, un tort si friptura la cuptor, dar pe asta o voi face joi.
va pupik pe toate si ne auzim mai tarziu.

philip&16+&andreea

Mergi la inceput