Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
a.cicel spune:
Buna fetelor
Am ajuns din nou la mama, ca singura acasa nu fac fata cu fetele. DIn motive de boala. Bianca ia injectii dupa febre de 39.2, mers la urgenta de 2 ori cu ea sambata seara, impachetari cu cearsaf ud si altele. Concluzia...puroi in gat si musai penicilina injectabil. Daca pana acum isi iubea nasa, acum o uraste cand o vede, ca ea ii face injectiile. Denisa e mai bine si speram ca la ea febra e de la dintisori. Ca nu vrea sa ii dau din nou antibiotic. Dar nu am intrat sa ma plang, asa ca...
Sa va fie de bine intalnirea. Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Vad ca ati inceput de ceva vreme si pregatirile pentru sarbatori... Noi abia maine daca reusim sa facem ceva, in cazul in care Bianca se va simti mai bine si voi putea sa pregatesc ceva de mancare. Nici cumparaturi n-am facut inca. Asa ca suntem 0 la capitolul asta deocamdata. Avem doar bradut. Bine, il avem de 2 ani, artificial. Si nici nu il schimbam prea curand.
Am inceput si noi diversificarea de ceva vreme. Denisei ii place foarte mult pieptul de pui cu dovlecel si morcov. ii mai place mazarea si cerealele cu lapte de la milupa.
Legat de geluri pentru dintisori, si la Bianca am folosit Calgel. asa ca am luat si pentru Denisa. Nu o dau decat odata la 2-3 zile cand vad ca altfel nu se mai poate, dar ea se linisteste si daca ii fac masaj pe gingii.
Spor la pregatiri in continuare si multi
tuturor.
Tecky spune:
Salutare!
Buna idee sa ne rugam pt Sonia.
pica asteptam pozele.
VOTATI-NE POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0
dr_anca spune:
Pentru Sonia Dumnezeu sa vegheze asupra ei sa fie bine!
Se vede ca v-ati distrat fetelor.
Bebe Anais arata foarte bine in costumasul tricotat de Diana.
Vazut si bebe Nicholas care se joaca sub brad cu globurile.
Nancy cu ochi albastri care sta cu mami ren.
Sa nu mai vorbim de Miruna ce ochisori are, cu cine seamana?
Si Xenia craciunita e foarte mirata de aparatul foto.
Ana Irina tot cu ochi frumosi albastri mirati.
La Filip am ras cu lacrimi de comentariile mamei Bujo.
Babicile Andreea Maria sunt amandoua frumoase foc si grasunici.
Bebe Daria care are si verisor mic sta ca si noi in picioare.
Andreiuta de Irof albastrica cu fratiorul jucaus, imi aminteste de mine si fratele meu care tot asa se juca cu mine.
Mada de Irlanda pe ce scaunel sta Julia Sara? Ca eu nu i-as lua scaunel fetei mele si m-ar interesa ceva sa adpatez la scaunele noastre. Apropo, ai doua printese dar cea mare stie sa pozeze ca o vedeta.
Luca Andrei care papa toate cerealele are body cum am vrut si noi si nu am mai gasit ![]()
Clabur are doua fete frumoase cucuiete si vad ca a trecut pe la noi pe la Iesi 
Matei tot grasunel si frumusel este intampinand anul 2009.
DArius de Anilasa seamana cu taticul ![]()
Va las desi stiu toate pozele nu mai am timp sa scriu despre bebeii frumusei sa nu va suparati pe mine
Apropo, Laremi si Violeta_M_tm de ce nu puneti mai multe poze cu bebeii?
Si Mada binenteles care are cu ce se lauda. Ce inaltime mai are Ami ca la nastere era cel mai maricel bebelus?
Cred ca esti in toi cu pregatirile si prea mai ai timp de scris 
de la Sara pentru toti pepnasii.
Pun si eu maine poze cu Craciunita mea la petrecerea de la tati de la servici. ![]()
Spor la treburi!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
ankalaura spune:
Am depus dosarul fratilor, incredibil
Ce noroc am avut... Cand m-am dus eu, nu era nimeni. Dupa mine s-a facut coada! De obicei se intampla invers ![]()
Mitzi76 spune:
Fetelor, imi cer scuze, nu am citit din urma, avem o urgenta, am deschis si subiect nou la clubul scutecelor, uite asta am scris despre legea cea noua cu 85%:
Dragele mele, au anuntat la televizor, nu stiu ce mare ministru ca s-ar putea ca mamele sa nu mai beneficieze de aceasta lege de la 1 ianuarie 2009, de fapt s-ar putea sa nu beneficieze decat de drepturile vechi!!!!!!!!!! Sunt oripilata si revoltata, asa ceva este inadmisibil. Trebuie sa incercam sa facem ceva sa aratam ca si noi avem putere, chiar daca trebuie sa ne crestem puii si suntem legate de ei! Putem schimba ceva numai daca vrem. La cate suntem cred ca ne putem organiza toate ca parte civila nsa dam statul in judecata. Hai sa ne organizam, trebuie sa luptam, e vorba de copiii nostri! Va rog sa ma contactati sa vedem ce putem face, sa nu-i lasam sa ia painea de la gura copiilor nostri. Am suferit degeaba noua luni??? Nu e de ajuns ca tara asta e o bataie de joc la adresa generatiilor viitoare? Nu e de ajuns ca trebuie sa furi ca sa ai un trai decent? Haideti SA FACEM CEVA!!!! Va rog din suflet, nu va demoralizati, fiti ambitioase, fiti femei si mai presus de toate fiti mame! Stiti ca exista precedentul cu mama aceea judecatoare care a dat statul in judecata si a castigat! Putem si noi, nu suntem proaste si ignorante! Haideti mamicilor sa luptam pentru puii nostri!!!
Telefonul meu e 0745764218, Cristina Patrascu
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Caprioara spune:
Helou,
Noi am adormit aseara pe la 12:00 noaptea, si ne-am trezit pentru papa pe la 3 jumatate, apoi pe la 6 jumatate si apoi pe la 9 jumatate
.
Moni, multumim ca ne-ai amintit. O sa ma rog si eu pentru Sonia
.
Mitzi, conteaza si pe mine in actiune! Datele mele sunt pe adresa de mail de pe yahoo.
Andreea, (acicel), sanatate la fete
.
Anka, eu maine vreau sa merg sa depun dosarul.
Eliza, eu la Matei am avut Calgel, dar i-am dat de vreo cateva ori doar, ca nu a fost cazul. Acum nu am cumparat nimica pentru fata. Am inteles ca, Calgel s-a scos de pe piata. Pediatrul meu imi sugerase Dentinox.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
irolf1 spune:
Buna, buna, am vazut poze ffff frumoase de la intalnire si mi-e ciuda ca n-am putut ajunge
, ma bucur ca v-ati distrat si bb-ii au fost cuminti.
Tecky
Moni haios tare filmuletul, multumim. O sa incerc si eu dar mie imi trebuie 4 spiridusi, or fi?
Boti vazut mamica cu nas rosu si cornite
Anka cum ati dormit?
A.ciel imi pare rau de bolnavioara mica
sa fie bine amandoua.
Cu legea nu stiu, eu n-am auzit nimic, inca
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
moni_or spune:
MITZI, ti-am raspuns si la subiect, oricum cred ca prima data trebuie sa asteptam sa spuna clar ca nu vor aplica legea, probabil tot printr-o ordonanta de urgenta, ca la profesori, dar oricum perioada asta a sarbtorilor e moarta, pana dupa 7 ianuarie nu cred ca misca nimeni in front. Dupa aceea sa vedem, cineva cu pregatire juridica sa ne spuna ce sanse avem la un proces.
Si eu sunt tare revoltata, incerc macar acum de Craciun sa nu ma gandesc, insa intr-adevar, ar trebui sa gasim o modalitate sa nu ne mai bage pumnul in gura.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
irolf1 spune:
stiam eu ca uit mereu ceva Caprioara tu intrebai de unde se ia laptele praf gratuit. In curtea cu asitenta sociala, cu starea civila sect 1, aia de langa Elias. Eu desi stau in 4 dr il am in sect 1 si am luat de acolo la Alex se da o reteta si te duci o data pe luna, se intra pe poarta dinspre linia de tranvai. pt noi era destul de departe si el oricum papa titi asa ca am luat doar de cateva ori si acum nici nu am mai luat reteta, atunci se dadea bebelac acum nu mai stiu
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/