Pepenasi de iulie-august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am ajuns cu bine si noi acasik. M-am simtit super bine ieri. Astia mici sunt unu si unu, alesi pe spranceana.
Am ras de numa de Maria care dormea ca valiza in gara. Ma-sa cocheta ca de obicei.
Xenia era asa scumpica cu nasucu ala cat un nasture.
Ralucuta cea lungana era asa pretioasa. Si mamica tare sociabila, nush de ce da mi-o inchipuiam mai tacuta.
Flo are o familie de invidiat. Doi baieti absolut adorabili. Mezinu=tati in miniatura orice-ati zice voi. Iar Alex iti venea sa-l papi ce mult o iubea el pe Maria si cum statea numa dupa ea. Mami tare mi-e ca tre sa-i faci si o surioara.
Mitsi jos palaria! Trei baieti extrem de cuminti. Mai ras sa gasesti "baieti" si "cuminti" in aceeasi propozitie dar tu ai reusit. Ma uitam la Toma si nu-mi venea sa cred ce linistit statea el in scoica. Si io care credeam ca Filip e cuminte.
Bolfoshik lu Dma era asa scumpa asa rotunjica. Si mami vorbareata.
Ilincuta pletoshik gangurea in legea ei cu bretonu ei cel shik. Noroc ca-i mititik ca altfel o desela pe mami care si asa e slabuta.
Sofiuta lu Marina este absolut adorabila, o pretioasa mica cu gurita lu mami. Imi tot amintesc de poza aia cu florile cusute pe caciulita.
Sa nu uitam de Sebi. Bai, simpatic copil, cu o fatzuk de shmecheras. Zici ca era cu ochii numa dupa gagigi. Mami, de nu ti s-o face ditamai gagicaru sa nu-mi spui mie Bujo. Ca sa nu mai zic ca ma-sa e exact opusu a ceea ce ma asteptam io. O vedeam asa plapanda si timida si retrasa. Cand colo ditamai dezinvolta cu chef de vorba. Daca ma credeti nici nu stiam cine e la inceput ca nicidecum nu mi-o inchipuiam pe Pica asa sociabila.
Gini si Irinuk doo pretioasa dragute dar le stiam deja.
Anka practica, ca de obicei, pe fuga dupa cumparaturi.
Iar Diana o finuta care s-a straduit sa ajunga sa ne vada. Piciu imbracat in mosh mai avea un pic si adormea.
Concluzie: nu degeaba se holba lumea la noi cand trecea pe acolo, care mai de care mai frumos.
Un singur regret am: ca n-am vazut si pe cuscra cu Thea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Am reluat din urma. Cred ca sunt ultima dintre fetele de la intalnire care am intrat pe forum. Am vazut niste bufleicutze minunate! Era o forfota de bebeloi si de mamici de iti venea sa crezi ca e vreun festival sau expozitie, care mai de care mai frumos si mai energic! Va multumesc pentru aprecierile la adresa baietilor mei, dar sa stiti ca nu sunt chiar asa cuminti. Nu pot sa nominalizez ca sifur scap pe careva. Anka se pare ca am ajuns cand tu plecai, so nu mi-am dat seama ca tu erai! Ce sa va mai zic, sunt neconsolata ca nu a durat mai mult... M-am uitat si eu la pozici. Se pare ca pe noi nu ne-ati prins in nici una.
Moni, sigur ca asteptam sa vedem cum merge cu legea. Eu depun dosarul si vedem ce iese, dar e bine sa strangem randurile si sa nu ii lasam sa ne faca asta!
Ile cand am zis masura de cereale m-am referit intr-adevar la masura de la laptele praf. Noi le mancam la bibe ca sunt puse la ultima masa, care e la 10-11 si el e obosit si se trezeste doar pt papa. Cand va fi mai mare si vom trece la program de 4 mese ii voi da pe la ora 8 cu lingurita. Noi avem urmatorul program propus de bb:
8 trezirea si laptic
12 piure morcov cu dovlecel si bibe de lapte (azi prima masa de piure mancata cu mare succes)
16 o sa ii dau fructe si laptic pana voi inlocui lapticul
20 lapte simplu
23,30 lapte cu cereale
Azi a fost prima masa de piure. i-am dat direct cu lingurita, fara supa la bibe. Am pus morcov si dovlecel si putin lapte formula. A mancat bine, nu cu pasiune, ca de e prima masa, dar nu a scuipat. Cred ca a mancat vreo 70 ml. Dupa a mai mancat 120 de lapte. Sunt multumita. La 16 o sa ii dau mar cu pulpa, facut piure. O sa va zic daca i-a placut!

Va pup pe toate!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Multumim multumim de aprecieri...In mare parte e opera lui Diana Mi pentru ca repet, arata intr-un mare fel.Eu sunt impresionata de ce poate femeia asta scoata din mainile ei...Ce dar i-a dat Dumnezeu...

Iar bb-ii nostri sunt TOTI unul mai frumos decat altul.Eu sunt indragostita de toti...

Andreea, speram sa se faca bine Bianca.Pupam tare

ElizaClara, eu ma bag la homeopate, cred ca trec zilele astea pe la farmaciile homeopate sa vad ce si cum.Daca trec iti spun ce contin...

Daca auziti, cititi ceva de Sonia sa spuneti si pe forum va rog

Si eu am admirat-o ieri pe Xenia cat e de frumoasa si ce fatzuca interesanta are ea...

Dr Anca, daaaa, Sonia a lui Ariadna e o mica printzesa.Imi place de ea de mor.Astept sa vad poze cu Sara

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetele!
Imi pare bine ca am ajuns si eu la intalnire, pana la urma. Vad ca ati scris voi mai totul despre asta.
Anka, Mitzi, imi pare rau ca nu v-am prins si pe voi.
Mitzi, nu-ti spun ce m-a enervat declaratia ministrului muncii! Eu inca nu am intrat in concediu de crestere copil, dar daca vor modifica am intentia sa introduc actiune in instanta.
Anaxena, multumesc mult. Vreau sa zic ca mi se pare ca in realitate esti si mai frumoasa decat in poze.
Intru si eu acum sa vad poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Andreea un pupic la printesa bolnavioara sa se faca bine cat mai repede!

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns, ca si Narcisa as incerca ceva homeopat, deocamdata nu am avut nevoie, dar as vrea sa am in casa ceva daca v-a avea dureri. Si daca tot vorbim despre tratamente homeopate, am inteles ca exista ceva care se da atunci cand se face vaccinul la bebe si ajuta la reducerea afectelor adverse, unul dintre fostii mei colegi face un curs de homeopatie si imi tot spune despre diferite remedii. Ati folosit ceva de genul acesta?

In momentul de fata incerc sa ma gandesc putin in avans la diferite probleme si sper sa nu mai am surprize neplacute cum a fost cea cu capul plat, desi ma informasem si despre asta mi-a trebuit ceva timp sa gasesc o perna pt varsta asa de mica.

Frumoase impresiile voastre de la intalnirea de ieri!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am adaugat cateva poze la albumul pus de Ankalaura, sper sa nu te superi Anka...si te rog modifica data, ca eram in 21..

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Flori, merci de info cu laptele .

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am pus pozele de la intalnire

revin can ma mai lasa...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Marina, Flo, frumoase pozele .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA MULTE LUNITE

ANDREI CODRIN (MONOLAC)

MIRUNA (VIOLETA M TM)

THEODOR (MOBRIQ)

buburuza mea

In asteptarea si a

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput