Anul 2008

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Multmesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata cand deschid ochii ca nu sunt bonlava,ca am un copil sanatos si o familie unita.
Restul e rutina,fiecare an are partile lui bune si rele,asa ca anul care vine imi doresc un an macar la fel ca cel care a trecut.

Bucuriia cea mai mare mi-a facut-o pitica mea care la 2 ani mi-a spus pt prima oara
JE T´AIME MAMAN, deh,am o mica frantzuzoaica.

Sophia 2ani
+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Un an aiurit!N-am mai fost bolnava de la 17 ani,iaca acum am stat in spitale ca pentru cei 20 ani lipsa!
Un an in care am inteles ca parintii sunt vesnici tineri ,sanatosi si nemuritori doar in inima mea.
Un an in care am sperat in fiecare secunda ca voi fi mama !
Un an in care mi-a venit sa-mi sugrum soacra cel putin 1 data pe luna.
Un an cu bune si rele dar peste care inca mai trec alaturi de cel mai bun OM din viata mea (parintii nu se iau in calcul,ei sunt buni ptr ca sunt buni ):sotul meu!
Si cu Dumnezeu inainte astept 2009 !Poate e mai altfel!

Tuturor membrilor DC le doresc UN AN BUN,PLIN DE IMPLINIRI SI SANATATE !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pentru mie a fost un an bun : am scapat de rata la masina , iar acum in luna decembrie m-am angajat dupa 3 ani de stat acasa cu Bia.
Ma rog ca anul viitor sa ne aduca sanatate, ca Bia sa se integreze mai bine la gradi si sa avem mai mult timp pentru noi si pentru copila noastra!

an an mult mai bun va doresc la toate/toti

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

2008, un an foarte greu, asemanator lui 2007. Foarte greu in plan personal, cu multe suparari, lacrimi, suferinta, dor. Dar si cu decizii, clarificari, raspunsuri. Un an in care am vazut cine imi erau adevaratii prieteni, cine mi-a fost aproape si cine nu. A fost un an rau si din punct de vedere al sanatatii.
Imi doresc ca inceputul anului viitor sa-mi aduca un nou inceput, o noua cale. 2009 va fi un an mai bun, pentru ca sper si cred ca soarele va veni si pe strada mea. Sper sa-mi de-a suficienta putere sa inteleg anumite lucruri, sanatate, liniste, echilibru, o noua relatie si puterea de a o construi frumos , poate si familia pe care mi-o doresc. Imi lipseste jumatatea sufletului meu , si speranta de a o avea alaturi nu moare niciodata.
------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Un an complicat, ca un carusel. Slava Domnului ca suntem sanatosi si ca cei apropiati noua sunt sanatosi. Si tot Domnului ii multumesc pentru toate sansele pe care mi le da exact cand stie el ca pica mai bine.
Sper ca 2009 sa ne tina tot sanatosi si sa ne ajute sa ne "prindem radacini bune" aici, unde ne-a adus 2008.
Iar voua celor dragi sufletului meu, sa va aduca sanatate si sanse bune.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica
Bucuriia cea mai mare mi-a facut-o pitica mea care la 2 ani mi-a spus pt prima oara
JE T´AIME MAMAN, deh,am o mica frantzuzoaica.

Cum ai reusit sa ti-o faci frantuzoaica in Germania ? Vreau si eu candva la anul franceza native pt pitici. Deocamdata mai avem greutati cu lb romana.

Si mie mi-au declarat iubire baietii mei "mami, BESC"

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Pt. mine 2008 a fost un an greu, dar si un an al realizarilor. Ne-am mutat intr-un apt. mai mare, mi-am schimbat jobul (desi un timp am regretat sa m-am inhamat la o asemenea munca). A fost stresant, dar a meritat.

Pe plan familial a fost si este f. bine - copiii au facut progrese si ne intelegem f. bine cu ei. Cu parintii a fost mai dificil, ca intotdeauna. Pe plan mental, am reusit sa ma detasez de unele probleme care mi-au facut mult rau in trecut. Am reusit sa-mi mai simplific viata, scapand (macar partial) de balastul conflictelor cu parintii si cu alti membri ai familiei.

Mi-am ajutat cea mai buna prietena sa se trateze de cancer, am sustinut-o cat am putut, am suferit alaturi de ea, am plans, m-am imbarbatat ca s-o pot ajuta pe ea.

Va doresc tuturor un an mai lin si mai fructuos !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

pentru mine a fost un an al extremelor. cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Inceputul anului mi-a adus, dupa o sarcina extrem de grea, o minune de fetita. A venit pe lume brutal, mult mai devreme decat ar fi trebuit, dar a trebuit sa vina pt ca altfel mami a ei poate ar fi murit si poate si ea la fel...A luptat si a invins si acum creste si mi-a umplut viata asa cum nu credeam ca poate fi umpluta.
...asa ca nu prea mai conteaza problemele grave de sanatate pe care le-am avut; nici faptul ca absenta de la serviciu imi va aduce clar prejudicii; nici faptul ca odata cu nasterea, un filtru invizibil mi-a indepartat multi "prieteni" care brusc sunt prea ocupati sa mai dea macar un telefon (deh, daca stand acasa nu mai pot fi de folos...); nici ca pe sot il paste somajul dar se incurajeaza singur ca un sut in posterior e un pas inainte...
N-a fost un an usor si in nici un caz banal; a fost cel mai "altfel" an al vietii mele...
Intr-un anumit sens, nici un an de acum incolo nu va mai fi, sper, banal. Doamne ajuta!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Un an urat! Cel mai urat din viata mea. Ma consolez ca suntem sanatosi si (cum a mai spus cineva) ma rog sa raman sanatoasa la cap, sa nu o iau razna. De abia astept sa inceapa un an nou ... sa treaca timpul, sa uit, sa ... nu mai continui, ca ma apuca depresia.

Va doresc sa aveti un an nou bun, sa vi se implineasca ce ti, ce visati. La multi ani!

Mergi la inceput