Anul 2008
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
DPDV "profesional" a fost un an incredibil, am ajuns cum nu credeam ca voi ajunge , am facut lucruri pe care doar visam sa le fac , mi-am dat seama ca meseria pe care mi-am ales-o acum 5 ani este ca o manusa pt. mine si ca e singurul lucru pe care as putea sa-l fac cu o dedicatie de 100%, fara sa ma plictisesc vreodata si fara sa fiu prea oboita ca sa fac ceva
Din alte puncte de vedere....
Oricum , vad mereu partea plina a paharului si stiu ca orice s-ar intampla , va fi bine.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ionica spune:
Mariamunteanu,
Noi in casa vorbim doar frnceza ,ii cant in romana.
Am sot la purtator francez,multa lume ne intreaba ce cautam in germania,eh,cale lunga.
In viitor ,ne pregatim pt. tari mai calde:)
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Cum ai reusit sa ti-o faci frantuzoaica in Germania ? Vreau si eu candva la anul franceza native pt pitici. Deocamdata mai avem greutati cu lb romana. Si mie mi-au declarat iubire baietii mei "mami, BESC" Maria |
Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
adrianaloy spune:
2008 a fost cel mai cuminte- linistit-echilibrat an al vietii mele! M-am impartit echitabil intre serviciu, copii, sot, gospodarie. Am facut de toate, dar nu ma pot lauda cu nimic iesit din comun- de asta si capul in perete din prima fraza- "plictisitor" as zice.
Astept cu nerabdare 2009 ca sa-mi vad familia/prietenii din Romania, sa-si schimbe sotul serviciul(programul), sa mi se cuminteasca copiii, sa-mi fac timp sa merg la sala si sa citesc mai mult. In rest sa fim cu totii sanatosi! Ceea ce va doresc si voua.
Si poate ajung la LasVegas ca sa ma marit!
gabirus spune:
Un an dur, dar care ofera sanse noi. Am luat taurul de coarne, cum s-ar zice, am riscat si 2009 va dovedi - sper - ca am procedat corect.
Pentru multi altii din jurul meu 2008 a fost un an cel putin dificil, daca nu chiar crucial.
Astrologic, cred ca 2009 va fi un an al schimbarilor. Ceea ce in 2008 s-a inceput isi va gasi rezolutia in 2009, vom culege fructele semanate si efectele faptelor si deciziilor noastre. Va fi un an dinamic, se spune, aducator de sperante pentru unii si dezastruos pentru altii. Daca 2008 vi se pare extremist, stati sa il vedeti pe 2009 care va aduce acelasi lucru dar la scara mai mare ... In 2009 singura sanse este sa ne curatam emotional si sa stam atenti, cu picioarele bine infipte in pamant.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Mirela72 spune:
Un an al inselaciunii, al lacrimilor, al dezamagirilor. Nimic altceva. Am divortat de un sot care ma insela, ma neglija la maxim si era si betiv, m-am mutat cu ai mei pentru o perioada, parintii n-au incetat sa ma judece nici o clipa ca vezi doamne n-am rabdat langa barbat (pentru copil), am schimbat 3 joburi si doar ultimul e OK, o foarte buna prietena m-a dezamagit cumplit....
Sa se termine acest an, sa plece odata, sa vina 2009 ca-mi pun toate sperantele de mai bine in el...
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
danitin spune:
2008 a fost frumos pentru ca familia mea a dus-o bine. Lori s-a integrat bine la gradi si am fost in culmea fericirii sa o vad la prima ei serbare. Ai mei mi-au fost mereu alaturi. Am avut un concediu de vis si am calatorit nesperat. Mi-am schimbat job-ul dragut si caldut pe unul extrem de solicitant si mai putin sigur dar care-mi place la nebunie. Am reamenajat o camera din apartament. Mi-am intarit convingerea ca prietenii nu ii pot cunoaste niciodata pe deplin. A fost bine dar ... m-a chinuit cumplit o boala nu foarte grava dar care m-a cam daramat fizic si mai ales psihic.
Sper ca in 2009 sa ma lase durerile definitiv, sa-mi pastrez serviciul, sa fim cu totii sanatosi, sa am putere si un moral mai bun.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Delia21 spune:
Un an cu de toate,...cu vise implinite,...cumpararam casa mult-visata,....dar si cu multe batai de cap.Sa vina urmatorul si sa fie mai lin,........sper!!!!!
mihaela_s spune:
Pentru noi a fost un an bun, un an la capatul caruia bilantul e pozitiv, chiar daca am trecut si prin incercari. Dar toate astea ne-au facut mai puternici, ca familie.
Anul trecut pe vremea asta nu visam ca la acest sfarsit de an cand tragem linia, sa avem atatea lucruri bifate cu plus. De la anul 2009 astept sa ne mentinem aici si ca eu sa evoluez pe plan profesional. Si desigur sanatate pentru toti.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Un an trist, plin de neimpliniri, suferinte si de boli. Singura alinare a fost sa va cunosc pe voi, prietene dragi, care mi-ati luminat zilele si ati fost alaturi de mine exact atunci cind aveam mai mare nevoie. Ma bucur ca se va termina acest an si sper ca anul ce vine sa aduca linistea in casele tuturor, sanatate si multa dragoste! Va imbratisez cu drag pe TOATE ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
nu stiu de ce, m-am atasat sentimental-virtual de tine! azi ti-am vazut si cateva poze....esti tanara, frumoas...e adevarat viata ne face surprize, DAR, capul sus, toate trec, si CREDE ca vor veni zile mai bune. cu mult mai bune1
per ansamblu a fost un an bun, pentru mine si familia mea. am realizat multe lucruri importante, maruntisurile nu le contabilizez.
facand bilantul ies mai multe plusuri.
si asta ne dorim si anul urmator!
si va doresc si voua fetelor, realizari, sanatate impliniri si sa adunati cat mai multe plusuri!
perntru voi toate!
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!
misha71 spune:
kari! daca spun "la fel"....mi-e teama ca ne-or trimite pe amindoua pe alte site-uri!
Da' zic, ca nu ma pot abtine : sint una din admiratoarele tale "din umbra". Imi plac oamenii transanti, care stiu ce vor in viata si care pot fi un exemplu demn de urmat, asa, ca tine.
....iar de tinara....peste 3 sapt. fac 38 de ani, asa ca....de data asta ma abtin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor