Anul 2008

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

kari! daca spun "la fel"....mi-e teama ca ne-or trimite pe amindoua pe alte site-uri!
Da' zic, ca nu ma pot abtine : sint una din admiratoarele tale "din umbra". Imi plac oamenii transanti, care stiu ce vor in viata si care pot fi un exemplu demn de urmat, asa, ca tine.
....iar de tinara....peste 3 sapt. fac 38 de ani, asa ca....de data asta ma abtin

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

am ras cu pofta, desi sunt asa ragusita! hi hi hi, pe alte saituri zici? cu tot cu barbatii din dotare!!!
pai daca tu nu esti tanara, io care am schimbat macazul, am trecut de 40 de vreo trei ani si ceva...io cum sunt??? baba?? nu draga mea, io-s vesnic tanara si nelinistita!
sper ca ai avut un Craciun bun, ca eu nu ma pot lauda, adica de bun a fost bun, cu mosu si soacra si mama si toate cele, dar sunt inca in convalescenta...asa ca i_energie, ioc. e prima data dupa multi ani, cand stam acasa de sarbatori si vad ca-i tare bine!!

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

cu tot cu barbatii din dotare!!!

pai daca ma placi, nu cred ca ne lasa si cu barbatii, doar cu dotarea

Multi inainte si sa ramii la fel! (cu sau fara mine....)

Te-as da' mi-e ca se interpreteaza.....

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

A fost un an greu...Cu o mare realizare profesionala(am trecut cu bine un examen) dar am pierdut o ruda apropiata si,un bun prieten ...Cred ca acum ma privesc de undeva de sus si sper ca DD sa aiba grija de sufletele lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Nu imi dau seama acum pe moment cum a fost anul. De multi ani n-am mai avut un an preponderent bun sau prost; au fost compensatii... daca ceva mergea prost altceva a mers bine si invers. Cred ca n-am voie sa ma gandesc la fericire deplina sau la mai multe impliniri . Asa ca nu stiu ce sa zic exact... am mai imbatranit cu un an, iar realizari prea mari nu am avut. Poate anul viitor va fi mai darnic, ceea ce va doresc si voua!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

2008 un an cu bune si rele, mai multe rele decat bune, dar incerc sa fiu cat de optimista pot.
a fost anul in care am fost data afara din casa de propriul tata a 3 zi de Paste si chiar daca o sa vi sa para ciudat ii multumesc pt asta. altfel nu as fi stat doar eu cu sotu, singuri singurei, chiar daca avem rate si chirie si dari dar macar suntem numai noi doi si ne iubim foarte mult.
este extrem de dureros pt mine acest an, este anul in care am pierdut-o pe mazarica mea iubita. un bb pe care ni-l doream din tot sufletul si visam sa il crestem frumos, dar pe care Doamne Doamne ni l-a luat la el. am facut investigatii si parainvestigatii si am descoperit problema sotului-aici e un an bun.
profesional- un an bun, ma simt implinita de ceea ce fac, imi place enorm de mult si ma rog sa imi dea Dumnezeu sanatate sa pot sa-mi fac meseria.
o minune ni s-a intamplat anul asta...in martie cand am fost la manastirea sihla si dintr-o intamplare mai putin buna mi-am cunoscut o ruda de care nu mai stiam nimic de ani buni de zile, un preot cu suflet mare care se roaga pt noi.
este anul in care am stabilit numele primului nostru copil cand va fi sa vina.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput