Anul 2008
Se termina si anul 2008. Haideti sa scriem ce ne-a facut fericiti, ce ne-a facut tristi si ce asteptari avem de la noul an .
Incep eu .
Am crezut ca nu poate fi vreun an mai bun sau macar la fel de bun ca 2007, dar de Pasti m-am convins ca se poate. Am cunoscut un copil care mi-a schimbat viata si care a devenit una din persoanele cele mai importante din viata mea, abia astept sa o aud si sa o vad si sufar ca nu suntem aproape. Cele mai frumoase clipe din anul acesta au fost alaturi de ea, au fost pur si simplu deosebite, altfel.
M-a bucurat bineinteles ca toata familia mea a fost sanatoasa si ca ne-am descurcat bine, nu am avut parte de probleme majore si a fost armonie si intelegere intre noi. (Si cand spun familie nu ma gandesc doar la rude ci si la prietenul meu si la prietenele care mare ma iubesc neconditionat si pe care le pot numi familia mea).
M-am bucurat ca am cunoscut aici pe forum niste fete M I N U N A T E pe care le consider prietenele mele si stau cu sufletul la gura cand am vesti de la ele.
M-am bucurat ca alaturi de fetele de pe forum din Timisoara (si nu numai ) am adus putina magie de Craciun copiilor.
M-am bucurat pentru ca mi-am gasit un job bunicel, cu colegi de treaba si atmosfera faina.
Ce nu mi-a placut in 2008 a fost ca am avut timp de cateva luni un job unde am indurat foarte multe - nedreptati, probleme de sanatate etc, dar pe care l-am pastrat pentru ca aveam nevoie de bani.
Pentru 2009 am dorinte mari - sa termin facultatea cu bine, sa imi gasesc un job bun, sa pac inca un pas spre independenta si ceva foarte important, dar care nu tine de mine, din pacate - o familie pentru cel mai special copil.
Raspunsuri
cristi_2003 spune:
SI LA NOI ANUL ACESTA A FOST DE VIS
in iarna m-am mutat aici, in primavara m-am maritat cu iubitul meu, am ramas insarcinata, am fost intr-o luna de miere de vis... am avut o sarcina fara nici o problema, numai cu bucurii, ne-am cumparat si renovat un apartament...
si inainte de sfarsitul anului il vom avea in brate si pe puiul nostru drag
mai mult nu as fi putut sa sper
37+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 2 SAPTAMANI
misha71 spune:
Un an trist, plin de neimpliniri, suferinte si de boli. Singura alinare a fost sa va cunosc pe voi, prietene dragi, care mi-ati luminat zilele si ati fost alaturi de mine exact atunci cind aveam mai mare nevoie.
Ma bucur ca se va termina acest an si sper ca anul ce vine sa aduca linistea in casele tuturor, sanatate si multa dragoste!
Va imbratisez cu drag pe TOATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
ellej spune:
Un an dificil... nu trist, dar obositor. Si nici pe 2009 nu-l vad prea linistit, mai ales profesional vorbind.
Mare e gradina lui Dumenzeu si multe animale sunt in ea :)
MirelaV spune:
un an cumplit.. caruia ii numar zilele.. sa se termine mai repede..
MirelaV
pupicei pe burticei
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MirelaV un an cumplit.. caruia ii numar zilele.. sa se termine mai repede.. MirelaV pupicei pe burticei |
Exact la fel simt si eu!Un an plin de dezamagiri,dureri si tristeti!Il urasc!
.............................
szivarvany spune:
2008 a fost pt mine anul in care am bolit cel mai mult in viata mea, cate belele am tras cu sanatatea si mai trag sa-mi achit banca de unde am scos banii pt operatie
Ma bucur ca se termina totusi cu bine, ca Giulia e bine, ca am supravietuit decent.
Astept anul care vine, sper sa-l trecem cu bine
tuturor !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
oanamada spune:
Anul 2008 a fost si inca mai este un an de cumpana pentru mine, un an in care viata mea si a familiei mele se putea si se poate schimba radical...un an cu multe vesti bune, cu foarte multe vesti proaste, primul an in care mi-am facut griji din punct de vedere financiar, un an in care lipsa salariului meu s-a simtit acut in familie, un an cu neintelegeri...pe langa toate acestea, daca trag totusi linie este si un an extrem de frumos pentru ca in 2008 fetita mea minunata a facut un an, a inceput sa comunice cu mine, sa mearga, momente pe care stiu ca nu trebuia sa le pierd si nu le-am pierdut!Momente minunate cu copilul meu, primul meu copil, momente magice...din multe puncte de vedere de abia astept sa se termine, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca in acest an, primul an de viata al copilului meu, m-a ajutat sa fiu alaturi de ea, mi-a tinut-o sanatoasa si ma ajuta sa am un copil minunat, o zana de fetita, desteapta si dezghetata!
Oana si Cati mica (1 an si 3 luni)
cait spune:
Un an plin si de bune si de rele.Tot ce sper e ca 2009 sa-mi aduca pe cineva aproape si profesional sa fiu cat de cat linistita dar mi se pare deja imposibil.
Cait
Home is where heart is...
Mariaa spune:
2008 - un an de cumpana. cel mai greu an din viata mea. greu dar in acelasi timp si bun. caci toate lucrurile bune cu greu se obtin, nu-i asa?!
zic Doamne Ajuta ca iesim drepti si sanatosi si intregi la minte din acest an si speram ca anul viitor sa ne aduca mai mult soare in viata.
un copil creste in inima mea