Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

vesti noi de la noi. tati a avut un accident, i-a taiat unul fata si a intrat in dreapta in masinile parcate,a lovit 2 masini. A noastra-i sifonata bine. Ca un facut, astazi n-a circulat cu masina de serviciu, ca sa ne duca pe noi mai comod la medic.

Off, mai Papanasho! La tine nu vine niciodata vreuna singura. Dar acum e randul bucuriilor gramada, daaaa? Sanatate tie si lui Ghighi, daca tati e ok, fiarele se indreapta!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

L-am si masurat azi, are cca 78 de cm. Mie mi se pare f bine, Sofia avea 72 la varsta lui.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mey Sabinuta,Mihnea are 10.6 kile si vreo 82 cm,si cand l-a vazut Roxana azi a exclamat,,vaiii,ce micutz si dragutz este''.Stiu ca pe langa Bubu e mic,dar mi-a zis ca e mai mic si decat Ioana a Carpatinei si ea e fetitza!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Papanasha,ia de-aici o sa-ti treaca supararile!
Yaia ,are dreptate!Acum e randul bucuriilor!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Papanash, valeu maica, toate belelele....bne ca e ok si teafara.
Pfiuuuuuuuuuuuu...

Teo, Gheo s-a nascut cu 2.9, nu cu 4.85 kile ca Andrei
Iar Mihnea e cam cate era Sofia la 2 aniPoate avea 11 kile sofia totusi...:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Yaia,sanatate multa lui Tudor.
Cu enterocolita asta,mi-ai reamintit de reactia lui Mihnea la vacccinul de 2 luni-o diaree groaznica(14-15 scaune/zi,uneori si mai mult).Pe vremea aia era alaptat exclusiv.2 zile nu l-am alaptat deloc,ma mulgeam din 3 in 3 ore sa nu pierd lapticul,si i-am dat la biberon zeama de la mucilagiul de orez,smecta la seringa,hydrasec tot la seringa si Ca carbonic-pulbere.
L-am pus pe picioare-asa am crezut eu,pt ca de la 15 scaune/zi,a 2-a zi n-a mai facut deloc si nu i-am mai dat nimic,am inceput sa-l alaptez din nou,si pb au revenit.Imi venea sa mor.
Stateam cu cantarul electronic pe o masutza de sticla din sufragerie si-l cantaream din 2 in 2 ore,imi notam in caietel greutatile de teama sa nu se deshidrateze,plus ca ii faceam testul cu ciupitura de abdomen sa vad daca e deshidratat tesutul.

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Asa deci, Gheorghe si Tudor la categoria pana, Mihnea la mijlocie, Bubu la grea!

Si de la noi vesti bune: desi s-a scremut serios, a fost cu folos: kk normal! nici tare, nici moale!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Asa deci, Gheorghe si Tudor la categoria pana, Mihnea la mijlocie, Bubu la grea!

Si de la noi vesti bune: desi s-a scremut serios, a fost cu folos: kk normal! nici tare, nici moale!

Poze

Mai tine-l totusi pe regim 1-2 zile,nu-l trece direct la alimentatie normala!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Yaia,sanatate multa lui Tudor.
Cu enterocolita asta,mi-ai reamintit de reactia lui Mihnea la vacccinul de 2 luni-o diaree groaznica(14-15 scaune/zi,uneori si mai mult).Pe vremea aia era alaptat exclusiv.2 zile nu l-am alaptat deloc,ma mulgeam din 3 in 3 ore sa nu pierd lapticul,si i-am dat la biberon zeama de la mucilagiul de orez,smecta la seringa,hydrasec tot la seringa si Ca carbonic-pulbere.
L-am pus pe picioare-asa am crezut eu,pt ca de la 15 scaune/zi,a 2-a zi n-a mai facut deloc si nu i-am mai dat nimic,am inceput sa-l alaptez din nou,si pb au revenit.Imi venea sa mor.
Stateam cu cantarul electronic pe o masutza de sticla din sufragerie si-l cantaream din 2 in 2 ore,imi notam in caietel greutatile de teama sa nu se deshidrateze,plus ca ii faceam testul cu ciupitura de abdomen sa vad daca e deshidratat tesutul.

Brrr, bine ca a trecut!
Nu mai vreau sa aud de diaree, voma, febra si altele.
Va spun noapte buna, sper sa reusesc sa-l adorm de data asta (de cand cu boala si-a dat programul peste cap, ieri a adormit la 23:15!!!!)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am citit despre bronsiolita ( asta-i diagnosticul medicului) si nu scrie ca se da antibiotic, ori mie asa mi-azis, daca dupa 2 zile nu se amelioreaza sa merg sa-mi dea antibiotic. Si acum am citit si ca e contagioasa, deci am facut si eu.Ati mai scris voi despre asta dar nu prea am retinut nimic atunci...

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Azi am fost la un party de copii,am vz ca a pus deja poze cumatra!
Mihnea s-a simtit extraordinar,a socializat din greu,s-a jucat cu tot felul de ,,quelque choise-uri'' ca s-o citez pe Rox!A mancat,a dansat,tot tacamul!
Am ajuns acasa cu el adormit(din masina) pe la 13:30-si-a dormit lemn pina la 17:30!4 ore!!!!Nu-mi venea sa cred!Si ce credeti ca facea pe la 8?Isi luase o pernutza si casca de mama focului!Drept pt care la 9 ne-am executat si-am pus din nou baiatul la somnel!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput