Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 9
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Teo, Gheo s-a nascut cu 2.9, nu cu 4.85 kile ca Andrei ![]() Iar Mihnea e cam cate era Sofia la 2 ani Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Mdaaaa......Nu se compara cantitatile...

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
| citat din mesajul lui papanash am citit despre bronsiolita ( asta-i diagnosticul medicului) si nu scrie ca se da antibiotic, ori mie asa mi-azis, daca dupa 2 zile nu se amelioreaza sa merg sa-mi dea antibiotic. Si acum am citit si ca e contagioasa, deci am facut si eu.Ati mai scris voi despre asta dar nu prea am retinut nimic atunci... ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Aoleooo???Pai e nasoala bronsiolita,si stiu ca merg foarte bine aerosolii pentru fluidizarea secretiilor.Saracutzul Ghighi

Daca e virala e si contagioasa.Offfff!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
betty78 spune:
| citat din mesajul lui papanash m-ati spart cu atatea feluri de mancare, Cecilia si Erina, aveti deja sacosa mea la usa . cine a mai dat copilului tantum verde ? e asa minunat cum scrie in prospect ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
eu i-am dat...dar Mario era mic si avea o tuse oarecum spastica si nu stiam exact daca este provocata sau era alergic...asa ca pe langa aerius mi-au dat si tantum verde...un puf/zi
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
Betty, asa e ,i-a dat si aerius sirop,n-am gasit la farma de langa noi. O sa-i iau maine.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Erina
,ai povestit asa de frumos despre Daria,ca mi-o si inchipuiam cum da ea din capshor si spune ,,da''!
ce fetitza isteatza!
In seara asta a venit in avans mosul la Mihnutzu'(a se citi sora mea
).A primit o multime de daruri:carticele fff faine,jucarii si hainutze!Foarte generos mosul!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
Teo, a vrut sa-l bage azi la aerosoli dar de-abia a stat la consultatia cu stetoscopul, iti dai seama ca nu reuseam nimic cu aerosolii.Mihnea e un dragut, e si cuminte si mancacios , e baiat de baiat. De-aia a venit mosul incarcat.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui bernix alinush, ce declaratie de avere, n-ai fost suspendata tot anul 2008?! Din ce-mi amintesc io asta se da la angajare, la plecare si ori de cate ori se schimba ceva in situatia materiala ata sau a familiei, insa sunt aproape 2 ani de cand am citit ultima data legea aia nenorocita. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Persoanele prevazute de lege(apropos, Betty e vb de legea 144/2007 citeste art 39 http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_8567/Legea/nr./144/2007/privind/infiintarea,/organizarea/si/functionarea/Agentiei/Nationale/de/Integritate/-/in/vigoare/din/28.05.2007.html )
au obligatia sa depuna sau sa reactualizeze declaratiile anual. Si da, intr-adevar se prevede acelasi lucru si de la data numirii in functie sau de la data inceperii activitatii.
Din pacate de suspendare nu zice nik, desi cumva se subintelege, sau nu?!?
Maine ma duc sa vb cu juristu' unitatii. offf

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Roxana_G spune:
Buna seara. Astazi am venit tare relaxata de la concert, mi s-a parut exceptional. Sigur Banica e plin de fitze, dar lasand la o parte aceasta parte show-ul a fost minunat. Am stat in primul rand langa o boxa, a cam bombanit tati, dar de data asta am vazut foarte bine si am trait atmosfera. Alex a fost cam obosita ca a refuzat sa doarma la pranz, la final insa o apucase dansul. M-am intalnit fugitiv si cu Simona, insa nu aveam locuri prea aproape. In fine, per total a fost foarte bine.
Ca sa va conving ca m-am relaxat, uite ca nici nu m-am mai enervat ca nu vor aplica legea mamelor. Inteleg ca deja e istorie. M-am resemnat, se pare ca voi lucra de acum pe salariu mai mic si fara sanse de a sta in CIC. Sa ne dea DD sanatate si putere, ca restul se rezolva cumva.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui betty78 Fetelor, am si eu o intrebare: care este treaba cu declaratia de avere? Cine, cand si in ce conditii trebuie sa o faca? Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Hai totusi sa raspund detaliat, daca tot sunt cu textul de lege pe desktop, poate totusi sa mai fie interesat cineva. Scriu mititel, las loc fetelor sa ocupw pagina cu liste de bunatati si dorinte pt 2009.
Art. 39. - (1) Urmatoarele categorii de persoane au obligatia declararii averii si a intereselor:
1. Presedintele Romaniei;
2. consilierii prezidentiali si consilierii de stat;
3. deputatii si senatorii;
4. membrii Guvernului, secretarii de stat, subsecretarii de stat, asimilatii acestora, precum si consilierii de stat din aparatul de lucru al primului-ministru;
5. membrii Consiliului Superior al Magistraturii;
6. judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, asimilati acestora, precum si asistentii judiciari;
7. personalul auxiliar de specialitate din cadrul instantelor judecatoresti si parchetelor;
8. judecatorii Curtii Constitutionale;
9. membrii Curtii de Conturi si personalul Curtii de Conturi;
10. presedintele Consiliului Legislativ si presedintii de sectie;
11. Avocatul Poporului si adjunctii sai;
12. presedintele si vicepresedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal;
13. membrii Consiliului Concurentei;
14. membrii Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii;
15. membrii Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare;
16. membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor;
17. membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private;
18. membrii Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii;
19. membrii Consiliului National al Audiovizualului;
20. membrii consiliilor de administratie si ai comitetelor directoare ale Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune;
21. membrii Consiliului National de Integritate, precum si presedintele si vicepresedintele Agentiei Nationale de Integritate;
22. directorul general si membrii consiliului director al Agentiei Nationale de Presa - ROMPRES;
23. directorul Serviciului Roman de Informatii, prim-adjunctul si adjunctii sai;
24. directorul Serviciului de Informatii Externe si adjunctii sai;
25. personalul diplomatic si consular;
26. directorul Serviciului de Protectie si Paza, prim-adjunctul si adjunctul sau;
27. directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, prim-adjunctul si adjunctii sai;
28. alesii locali;
29. persoanele cu functii de conducere si de control, precum si functionarii publici, inclusiv cei cu statut special, care isi desfasoara activitatea in cadrul tuturor autoritatilor publice centrale ori locale sau, dupa caz, in cadrul tuturor institutiilor publice;
30. persoanele cu functii de conducere si de control din cadrul unitatilor sistemului de invatamant de stat si al unitatilor de stat din sistemul de sanatate publica;
31. personalul incadrat la cabinetul demnitarului, precum si personalul incadrat la cancelaria prefectului;
32. membrii consiliilor de administratie, ai consiliilor de conducere sau ai consiliilor de supraveghere, precum si persoanele care detin functii de conducere in cadrul regiilor autonome de interes national sau local, companiilor si societatilor nationale sau, dupa caz, al societatilor comerciale la care statul sau o autoritate a administratiei publice locale este actionar majoritar sau semnificativ;
33. guvernatorul, prim-viceguvernatorul, viceguvernatorii, membrii consiliului de administratie, angajatii cu functii de conducere ai Bancii Nationale a Romaniei, precum si personalul din conducerea bancilor la care statul este actionar majoritar sau semnificativ;
34. personalul institutiilor publice implicate in realizarea procesului de privatizare;
35. presedintii, vicepresedintii, secretarii si trezorierii federatiilor si confederatiilor sindicale.
(2) Obligatia privind declararea averii si a intereselor revine, in conditiile prezentei legi, si celorlalte categorii de persoane, cu exceptia celor apartinand cultelor religioase, care sunt numite in functie de Presedintele Romaniei, de Parlament, de Guvern sau de primul-ministru.
Art. 40. - (1) Persoanele care candideaza pentru functiile de Presedinte al Romaniei, deputat, senator, consilier judetean, consilier local sau primar sunt obligate sa isi declare averea si interesele.
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
Art. 42. - (1) Declaratiile de avere si de interese se depun in termen de 15 zile de la data numirii sau alegerii in functie ori de la data inceperii activitatii.
(2) Persoanele prevazute de lege au obligatia sa depuna sau sa actualizeze declaratiile de avere si de interese anual, cel mai tarziu la data de 31 mai, pentru anul fiscal anterior.
(3) In termen de cel mult 15 zile de la data incheierii mandatului sau a incetarii activitatii, persoanele prevazute de lege au obligatia sa depuna o noua declaratie de avere si declaratie de interese.
(4) In termen de 15 zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, persoanele care nu aveau obligatia de a depune declaratia de avere si declaratia de interese, pentru care legea stabileste aceasta obligatie, trebuie sa depuna aceste declaratii, potrivit legii.
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz