Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxali spune:
Off citesc si ma ingrozezsc cati puiuti sant bolnaviori...am vazut si craciunita de Ramonaiani...mai am de recuperat ...
Noi am fost ocupati cu niste musafiri neasteptati,dar bucurasi de vizita...mi-a sosit o prietena din Elvetia
Binenteles am bagat la greu sopingareala...cadouri ptr pui,rude,prietene si nu in ultimul rand si ptr mine(o videocamera Sony)
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Roxana_G spune:
Sanatate multa puilor bolnaviori!
Multumim tuturor pentru aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozele. Si eu am fost surprinsa ca Mihnea a stat la pictat.
Papanash,
imi pare tare rau de accident, bine ca el e sanatos. Incredibil cum vin ghinioanele astea. Sper ca rezolvati cumva cu asigurarea, o sa fie cam agitatie.
Erina, i-a placut fetei la zoo?
Cecilia, are 9 luni copilasul acela dar nu stiu daca e fetita sau baiat. Cat despre harnicutul Cristi, il invit la noi cand are bona liber. 
Isabeluta, si al meu indica "aaa", el si povesteste asa, un lung sir de "aaa" cu intonatie diferita. Insa Bubu nu prea se tine dupa mine, sau se tine si daca il ignor isi gaseste de treaba.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Teo si Sabina, ca sa clarificam, cred ca si Alex tot vreo 10.5 kg avea la 2 ani. Mihnea arata foarte bine, sigur ca e micut in comparatie cu Andrei. Nu stiu daca e musai mai mic decat Ioana, nici nu au sens comparatiile, asa din ochi asa mi-a parut. Nu cred ca e vorba de greutate sau inaltimea neaparat ci mai degraba de constitutie.
Papanash, putin probabil sa ai si tu bronsiolita, este o boala specifica pentru copiii pana la 2 ani. Probabil ai luat virusul cu pricina si faci o forma specifica. La bronsiolita se da antibiotic atunci cand se doreste sa se previna o eventuala pneumonie.
Yaia, am experimentat si eu la Alex 13 scaune apa pe zi si stiu cum e, si ea avea atunci varsaturi. Eu am suspectat rotavirus si la ea, de aceea te intrebasem, stiam ca prin tarile straine Rotarix ala este obligatoriu. Doamne ajuta sa o tina Tudor asa si sa fi trecut raul. Nu incepe alimentatia normala brusc, introdu fiecare aliment lent. Eu m-am grabit asta vara si Bubu avusese o forma usoara de enterocolita, si i-a revenit beleaua pentru inca vreo saptamana.
Cumatra, cred ca baiatul vrea sa il scoti mai des la astfel de ocaziuni.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Ali, sa folositi sanatosi achizitiile!
Gata, ma retrag la nani ca maine am zi de lucru. Noroc ca am scapat de dusul fetei la gradi, am lasat-o de asta seara la ai mei si o mai recuperez miercuri. Asa ca de maine seara intentionez sa bag si eu somn devreme, ca si Bubu, ca am mari lipsuri de somn.
Noapte buna si linistita!
Rox ,
Poze
Sabina spune:
cum adica nu se mai aplica legea mamelor?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
laviniaN spune:
Am fost si noi la urgenta era plin de copii bolnavi si tusitori...se pare ca totul e viral nu-mi dau seama de unde a luat.numai ca are slabit sistemul imunitar acum 2 saptamani la fel am patit nu tusea dar temp aproape 40
la plamani zicea dr ca e ok nu se aude nimic in schimb tuseste destul de tare si e tare mucioasa
ne-a dat mucosolvan sirop si fenistil picaturi.a zis ca e rosu putin gatul dar nu e nevoie de antibiotic,oricum aici nu dau antibiotic trebuie sa fii foarte bolnav....sper sa fie ok.acum una peste alta mi-a avut 2 scaune diareice in seara asta.
i-am facut deja mucilagiu sa-i pun in lapte, milupa HN 25 la refuzat
o sa al fac pireu maine.
Sabina vreau sa incerc si reteta ta babeasca maine,cat gris trebuie sa pun la prajit??
acum numai asta mai lipsea diareea! dupa ce o chinui pe saracuta cu aspiratul nasului.
acasa inca nici nu se pune problema sa plecam pana nu vad ca e bine fata.
Papanash si eu suspectez tot vaccinul.ma duc si eu in pat ca sunt rupta
Noapte buna!
Roxali spune:
Valentina m-am ingrozit ,dar mi-am reamintit ca si juniorul meu a patito acum o saptam cand incerca sa traverseze cu bicicleta strada si un tampit a dat peste el...nu s-a oprit ca sa intru si in parul lui
,dar i-am luat numarul + martori...n-am dormit 2 nopti si aveam si greturi
Papanash si la tine au inceput sa se adune necazurile
poze
Roxali spune:
Rox multumim
somn usor tuturor...maine mai am 2 pitici in grija+ sala...sper sa mai apuc sa intru pe net pe seara![]()
poze
Roxali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniaN Am fost si noi la urgenta era plin de copii bolnavi si tusitori...se pare ca totul e viral nu-mi dau seama de unde a luat.numai ca are slabit sistemul imunitar acum 2 saptamani la fel am patit nu tusea dar temp aproape 40 la plamani zicea dr ca e ok nu se aude nimic in schimb tuseste destul de tare si e tare mucioasa ne-a dat mucosolvan sirop si fenistil picaturi.a zis ca e rosu putin gatul dar nu e nevoie de antibiotic,oricum aici nu dau antibiotic trebuie sa fii foarte bolnav....sper sa fie ok.acum una peste alta mi-a avut 2 scaune diareice in seara asta. i-am facut deja mucilagiu sa-i pun in lapte, milupa HN 25 la refuzat o sa al fac pireu maine. Sabina vreau sa incerc si reteta ta babeasca maine,cat gris trebuie sa pun la prajit??acum numai asta mai lipsea diareea! dupa ce o chinui pe saracuta cu aspiratul nasului. acasa inca nici nu se pune problema sa plecam pana nu vad ca e bine fata. Papanash si eu suspectez tot vaccinul.ma duc si eu in pat ca sunt rupta Noapte buna! LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007) http://community.webshots.com/album/565423621fXeOGN?start=0 |
Cred ca 2-3 linguri ajung ,depinde in ce cantitate de supa
poze
Roxana_G spune:
Lavinia, daca e plina de muci pitica nu e de mirare ca are si diaree. Scaunul tip apa indica o infectie virala, daca doar face foarte moale si mirositor, atunci poate fi si de la muci. Plus siropelele pe care i le dai, fie-mea facea diaree de la orice pe baza de ambroxol (asta include si Mucosolvanul). Pupici si multa sanatate fetei.
Rox ,
Poze