Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 7
diwana spune:
Papanash ce ghinion! Of, chiar imi pare rau pentru toate, nu stiu ce sa zic
Bine ca tati e bine, bine ca nu s-a intamplat cand erati si voi in masina
Stiu ca nu pica bine ca masina e sifonata, dar mai bine masina decat omul
Il pup si pe Ghighi si pe mami lui.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Lavinia recitind acum la odisee, am dat peste un calcul de-al tau, de fapt de-al soacrei tale, ca sa vezi daca ai fetita sau baiat. M-am apucat sa calculez, dar eu si sotul suntem nascuti in acelasi an si calculand din 4 in 4 picam amandoi in 2007, si sigur n-am gemeni
Dar vad ca tie ti-a iesit de minune
E distractiv ca mai sunt fete care isi faceau tot felul de calcule, si le-a iesit la fix
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
isabeluta spune:
Buna seara si de la noi!
Intru rapid, rapid ca de obicei! ![]()
Noi am avut un we super obositor! Nu stiu ce sa ma mai fac cu piciul. Se tine numai dupa mine. Nu pot face nimic prin casa cat e treaz! Si voi aveti probleme de genul asta? Ma prinde de piciro sau de mana si pur si simplu e dupa mine. Ma macina si vinovatia si neputinta de a face trebuirle gospodaresti cum se cuvine! Am resurti sa termin curatenia, dar am facut-o impartita in mii de bucatele incat nici nu simt ca am facut-o ca lumea...mancarea nu mai zic! Abia pe miercuri pot spera la ceva...
Cat despre strumf...mai nou foloseste mana si aaa-aaa pentru a-mi spune ce vrea...e destul de bulversant uneori pentru ca duin ce imi arata nu inteleg mare lucur: de ex ce pot sa-i dau de pe un perete gol ![]()
El nu zice prea multe, dar stie sa ceara "ba" (adica sa ne jucam bau-bau), spune pa-pa ff incet si "maaa-ma" (mai precis canta-mi sa adorm)!
Imi aduc aminte de anul trecut cand ma surprindeam pe mine cat de indragostita sunt de el...acum ce sa mai zic...evolueaza, creste dragostea asta, ceva uimitor! Stiti si voi cum e!
Ma retag sa-mi fac liste de cumparaturi pentru sot! Cu rusine recunosc nu am facut jumate din cumparaturile pentru masa de craciun!
Va pupacesc!
Isabela si
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
cecilia L spune:
papanash, bine ca sotul tau e bine, este o tabla si se rezolva.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Cine vrea sa vada ce baietel harnicut am sa priveasca www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7aa84196d2f4becf8b20be&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> aici sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7aa8c55bf0a04e25eaba2b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> aici
scuzati calitatea ![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Ma bucur tare mult penru vestile bune despre Tudor de Yaia. Dragul de el, daca lui mami 6 scaune i se pare mai bine, nu pot sa imi imaginez ce o fi fost pana acum. Yaia, sper ca litrul acela de lapte era fara lactoza, da? Saruri de rehidratare i-ai dat? |
Cum suna cam 15 scaune moi pe zi, daca nu chiar mai multe?
Da, laptele a fost fara lactoza. Norocul meu a fost prietena ce e la cura de slabire si care avea in casa lapte de vaca fara lactoza. Sotul luni nu l-a vazut. Ca pe cutie scrie bautura de lapte.
Sarurile alea nu le-a vrut nicicum, vomita de la ele si putinul pe care-l manca, dar in schimb bea la apa...si lapte ok, miercuri la medic mi-a spus ca nu e deshidratat.
Bernix, profit de 'poveste' sa-ti multumesc tie si tuturor fetelor pt. sfaturi. Problema e ca din ce ai listat tu acolo, Tudor nu mai voia sa manance...nimic.
Si fetelor, nenorocitii astia de medici de aici, in afara de saruri de rehidratare (2 sortimente, nu va inschipuiti cine stie ce varietate) nu ne-au dat NIMIC! Sa vedeti ce mirat se uita medicul la mine cand am intrebat de laptele fara lactoza ca 'regim'. A crezut ca e alergic!
Inca o data multumiri tuturor celor care am fost alaturi de noi! E cea mai urata boala de pana acum! Bronsiolita acuta si otita de la 4 luni au fost mizilicuri pe langa enterocolita asta! Mama ei!
Sanatate multa tuturor piticilor si parintilor bolnavi, sa treaca pana in ajunul Craciunului, sa va bucurati de el!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui isabeluta Buna seara si de la noi! Intru rapid, rapid ca de obicei! Noi am avut un we super obositor! Nu stiu ce sa ma mai fac cu piciul. Se tine numai dupa mine. Nu pot face nimic prin casa cat e treaz! Si voi aveti probleme de genul asta? Ma prinde de piciro sau de mana si pur si simplu e dupa mine. Ma macina si vinovatia si neputinta de a face trebuirle gospodaresti cum se cuvine! Am resurti sa termin curatenia, dar am facut-o impartita in mii de bucatele incat nici nu simt ca am facut-o ca lumea...mancarea nu mai zic! Abia pe miercuri pot spera la ceva... Cat despre strumf...mai nou foloseste mana si aaa-aaa pentru a-mi spune ce vrea...e destul de bulversant uneori pentru ca duin ce imi arata nu inteleg mare lucur: de ex ce pot sa-i dau de pe un perete gol El nu zice prea multe, dar stie sa ceara "ba" (adica sa ne jucam bau-bau), spune pa-pa ff incet si "maaa-ma" (mai precis canta-mi sa adorm)! Imi aduc aminte de anul trecut cand ma surprindeam pe mine cat de indragostita sunt de el...acum ce sa mai zic...evolueaza, creste dragostea asta, ceva uimitor! Stiti si voi cum e! Ma retag sa-mi fac liste de cumparaturi pentru sot! Cu rusine recunosc nu am facut jumate din cumparaturile pentru masa de craciun! Va pupacesc! Isabela si de Vlad Matei (22 septembrie 2007) |
Si Cristi are momente cand se prinde de pantalonii mei, mai ales cand sunt in bucartarie, uneori intelege ca am treaba si ma lasa, alteori nu-mi da drumul, am inteles ca atunci are nevoie de atentie si vrea sa fie alintat, daca il iau in brate si stam putin de vorba ma lasa sa-mi fac treaba, daca incerc sa-l evit atunci se enerveaza si nu-mi mai da drumul, asa ca ii acord cateva minute si gata. Mai nou daca ne prinde in bucatarie si pe mine si pe tati, se prinde cu cate o manuta de pantalonii nostri si asta este, se amuza si rade in hohote indiferent de ce am vrea sa facem, nu pot nici macar sa-l ridic in brate, nu-mi da drumul si gata....asa ca asteptam sa renunte singur.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Lavinia, sanatate Mirunei. Yaia, si voua, si uite, mai stiu un truc. Faci o supa de zarzavat, de preferat morcov mult si niste p[astarnac si gata. Si prajesti in tigaie(fara ulei! ) niste gris. Bagi in supa si ii dai sa pape, e o reteta veche dinainte de razboi, pe ai mei ii rezolva mereu. Nu e nimica daca nu vrea solide, Gh statea numa la Tzi atunci cand cu enterocolita lui. |
Saru' mana de reteta. Bag la capatana. Am scris deja ca l-am rezolvat cu problema 'moale'...si asa de bine l-am rezolvat, ca am dat-o pe partea cealalta! Dupa ce 'va dau gata', merg sa vad ce mi-a 'copt' in scutec! Si azi a mancat chiar bine, cred ca recupereaza acum!
Sanatate multa Sofiei, vedeta eleganta de Broadway! Si sper sa nu ia Gheorghe nimic.
78 si piticul meu...dar acum a scazut inapoi la 9,2 kg, in 2 zile a slabit ce a pus in 2 luni...Stii cumva Gheorghe cat are? Sa vad doar daca sunt in aceasi categorie, pana!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui laviniaN miruna nu e prea bine . nu a papat nimic,se ineaca si tuseste dupa orice inghititura asa ca ma duc cu ea la urgenta |
Offf, tare rau imi pare! Multa sanatate, sa se faca bine repede, sa puteti ajunge acasa de Craciun!
Sa stii ca la prima boala a lui tudor, dupa o noapte in spital cu tratament, era pus pe picioare. Doamne-ajuta sa fie si la voi bine cat mai repede posibil, ca tare rau mai e cand sunt bolnaviori!
Poze
Sabina spune:
n-are mai mult de 9.2 :)), da nu stiu exact cat are.
isabeluta, Cecilia, si ai mei au facurt si inca mai fac asa. Sofia si acu e codita dupa mie:)))
ce sa facem, ei ne iubesc f f f tare ![]()
Cu peretele gol...poate vrea sa-ti spuna altceva, ca si Gh face la fel, zice nia nia si arata si-mi cere cate ceva, da uneori imi cere sa-i spun ceva,nu wsa-i dau, cine stie ce musca a vazut el pe peretele ala mai demult si-ti povesteste![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo