Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 6
laviniaN spune:
Erina ,Diwana, Roxana,Sabina multumim ca va ganditi la noi.
miruna nu e prea bine .
nu a papat nimic,se ineaca si tuseste dupa orice inghititura
asa ca ma duc cu ea la urgenta
Erina spune:
Buna seara!
Cecilia, gatesti foarte multe. Felicitari gospodinei!!! Aveti musafiri?
Roxana, super pozele, Alexandra e frumoasa ca un inger in rochita alba, Andrei e un dulceee iar de mihnutu motanel nu mai spun...
Concert placut si o zi usoar miine.
Diwana, super are sotul bucatar. Al meu e mai mult cu mincarea ialiana sau cu asteptatul sa fac eu japoneza. Vacanta frumoasa la parinti!
Sabina, 78 cm e foarte bine!
suavului Gheo!
Lavinia, imi pare rau sa aud! Sigur veti intra pe aerosoli.
si sanatate!
Papanash, sanatate lui Andrei. Sigur se va face bine. Sanatate si tie!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Lavinia,noi am facut Infanrixul acum o saptamana. Medicul cica n-are nici o legatura cu raceala de-acum.
Rox, petrecere frumoasa. Am vazut pozele frumoasa foc Alex, l-am vazut si pe Mihnea pictat, ce copil cuminte, sa stea el asa nemiscat sa-i faca pe fata opera de arta...
mai voiam sa mai raspund dar sunt vraiste, ma doare rau gatul si Andrei e plangacios, si-a facut si o zgarietura pe obraz, nu stiu cum a reusit, ca unghii mari nu are.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Erina spune:
Cecilia eu ma gindesc sa fac:
-ciorbia de perisoare (ii place mult darei)
-salata de boeuf (voi opri legume pe care le va minca Daria cu iaur)
-somon cu legume
-ca aperitive: snitele pui, oua umplute, rosii umplute, barcute ardel cu icre, ficatei in bacon,cirnaciori in aluat,pateuri cu brinza si ciuperci, bacon pe grisine
-bete de frigarui cu brinza si struguri plus alte preparate.
-ma gindesc sa fac eu tortul pentru ca nu imi plac cele din comert
-voi cumpara un platou cu prajituri asortate de la un laborator OK
-sotul va dori sigur un snitel de porc cu garnitura la unul din prinzuri
Alte bunatati pe la parinti. Dumnezeu sa ii tina sanatosi cum spunea si Roxana.
Erina spune:
Noi am fost la zoo astazi. Pentru ca era prea rece am facut rapid un tur apoi Daria a adormit in masina. Scaunul e de milioane, il recomand mamicilor care vor inca sa achizitioneze pentru puiuti. E adinc, e lat, omologat, merge pina la 19 kg iar Daria a dormit in el chiar si cind am stationat (deobicei se trezea).
Astazi mi-am cumparat o pereche de pantaloni negri pentru ca nu ma pot incheia la nici o pereche din cei de iarna trecuta. Va rog nu ma consolati sau incurajati. Stiu ce am de facut! Trebuie doar sa ma mobilizez si apoi voi scrie rezultatele.
Erina spune:
Daria a inceput sa raspunda la intrebari. Astazi am intrebat-o: Daria vrei apa? Ea a zis da si a inins mina dupa sticla.
Recumoaste tonul intrebator.
Acum am intrebat-o Daria vrei bataita? A raspuns tot DA
.
O seara buna tuturor!!!
cecilia L spune:
Erina, nu gatesc fff mult, cate putin din fiecare, musafiri o sa am probabil finii, ei vin in seara de ajun sau in ziua de ajun de cand s-au casatorit, chiar si cand era finuta mititica veneau....in rest nu asteptammusafiri anuntati, mai sunt prieteni care trec sa-i lase cadoul de\la mos lui Cristi sau pur si simplu sa petrecem putin timp impreuna..........dar, nici tu nu te lasi mai prejos cu gatitul.
Roxana, sper ca ion seara asta sa iti placa Concertul de Craciun, mi-ar fi placut sa merg si eu dar nu am avut cu cine sa-l las pe Cristi.....o sa caut si eu ceva hainute(multe le-am depozitat la tara sau am dat la nasicul mic)dar din ce am aici poate gasesc si eu ceva, sa ne spui cate luni are.
Papanash, nu vreau sa te sperii dar si Cristi a racit rau la o sapt. dupa vaccin, infarix,sper la voi sa treaca repede(tot vaccinul l-am banuit si eu). sanatate multa lui Ghighi si tie.
sanatate multa tuturor puiutilor bolnaviori.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
m-ati spart cu atatea feluri de mancare, Cecilia si Erina, aveti deja sacosa mea la usa .
cine a mai dat copilului tantum verde ? e asa minunat cum scrie in prospect ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
diwana spune:
Lavinia
Mirunei si insanatosire grabnica. Foarte nasol ca s-a imbolnavit pe cand aveati de venit acasa. Am uitat sa spun ca am vazut si pozele voastre. Sunteti niste frumoase
. Sper sa ii treaca usor Mirunei si sa-i revina pofta de mancare cat de cat.
Erina ce meniu bogat
Bravo! Sa stii ca as manca si eu mancare japoneza. Am mancat o data si mi-a placut f mult (mai putin wasabi ala si ghimbirul murat, parca mancam parfum
))
Cred ca e foarte draguta Daria cum zice 'da'. Inca un pic si o sa stie si la ce zice "da"
Cel mai frumos o sa fie cand o sa-ti spuna "nu"
Sa porti sanatoasa pantalonii, in curand o sa te incapa si cei vechi 
Noi avem un scaun de care sunt super multumita, de la Renolux. Cel mai mult imi place faptul ca e dintr-o spuma poliuretanica de inalta densitate, si nu are clasicul plastic peste care se trage o husa. E foarte confortabil si se poate folosi de la 9 la 36 de kg, are husa lavabila, si lui Rares ii place sa stea in el,www.renolux.co.uk/index2.htm" target="_blank">este acesta"
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
papanash spune:
vesti noi de la noi. tati a avut un accident, i-a taiat unul fata si a intrat in dreapta in masinile parcate,a lovit 2 masini. A noastra-i sifonata bine. Ca un facut, astazi n-a circulat cu masina de serviciu, ca sa ne duca pe noi mai comod la medic.
Filme Ghighi