Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 5
diwana spune:
Salutari calde, ca e nevoie de ceva cald
. Noi suntem bine si nu mai ocupati decat de obicei
Eu nu voi face nimic de mancare de Craciun, mergem la parinti, asa ca sunt libera din acest punct de vedere
. Brad nu stiu daca facem la Cluj sau nu. Vor fi la Bistrita doi, o sa aiba Rares ce sa apuce. De Revelion ne intoarcem la Cluj, ne strangem mai multi prieteni si petrecem (vorba vine, ca nu stiu cum va fi cu o ciurda de copii printre picioarele noastre
)
Cadouri n-am cumparat decat parintilor, lui Rares, si copiilor din gasca de prieteni. In rest sotul nu are nimic inca si nici eu nu am nimic (inca
) Dar nici nu ma stresez defel. Ieri noapte am fost la unul din mallurile Clujului (cica era noaptea reducerilor, n-am prea vazut reducerile, dar ma rog) Imi cautam niste cizme si o geanta, si m-am intors cu scutece, piept de pui, sofran, coriandru, ghimbir (astea-s pt. reteta lui tati de mancare indiana, pe care tocmai o pregateste si de la care-mi vine un miros ademenitor pe la nas
) N-am mancat pana acum mancare indiana, sunt curioasa daca-mi place. Am ajuns acasa la 1 noaptea. Era lume multa si animata. Din pacate va trebui sa mai fac o calatorie pana la respecticul mall sa-mi ridic albumele foto luni sau marti, si nu-mi place ca trebuie s-o fac, fiindca va fi foarte aglomerat si e destul de departe de mine.
Tati a racit si a tot stat cu masca sa nu-l raceasca si pe Rares, sper sa nu se imbolnaveasca.
Imi pare rau sa aud de Ghighi, de Tudor, de Miruna Laviniei si de ceilalti copii bolnavi, mai ales acum in prag de sarbatori. Sper ca pana vine Moshu' sa fie toti bine 

Valentina povestea ta m-a infiorat efectiv. Ma bucur nespus ca sunteti bine si ca in afara de sperietura n-ati patit nimic. Eu n-am reusit sa vad filmuletele, dar sunt convinsa ca Alexandra a fost minunata
Am vazut toate pozele cu protagonisti minunati, spectacole de Broadway, serbari in Biserica, balerine gingase, nazdravani in sertare, baietei cu codite, si iertare daca am uitat pe cineva (sigur am facut-o, ca-mi cunosc neuronii
)

Din pacate n-am vazut emisiunea si as fi vrut s-o vad. Nu stiu daca suferinta e un criteriu bun sa alegi ambasadoarea, oricum cum mai zicea cineva nu cred ca o sa aiba mari atributiuni. Zana mie nu-mi place deloc, deloc.
Va doresc spor la curatenie si gatit si multa sanatate tuturor.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Sa va zic ce m-am apucat sa fac
, sa recitesc odiseea. M-am emotionat atat de tare sa citesc inceputurile (nu numai ale mele, ale tuturor mamicilor) Foarte frumos. Ma uit la Rares si nu-mi vine sa cred ca acum doi ani era un sambure mic, mic. Rememorez gandurile, sperantele, emotiile traite si sunt atat de fericita cand vad ce a iesit din acel sambure mic, mic 

filmulete Rares
Roxana_G spune:
Buna ziua si de la noi. Am fost la un party al finului cel mare, unde ne-am intanit si cu Mihnutu finutul cel frumusel. In curand plecam la concertul lui Banica, avem ceva program cultural weekendul acesta. Azi am reusit sa ma mai relaxez, deja sunt mult mai bine decat ieri. Insa maine e luni si merg la birou.
Ma bucur tare mult penru vestile bune despre Tudor de Yaia. Dragul de el, daca lui mami 6 scaune i se pare mai bine, nu pot sa imi imaginez ce o fi fost pana acum. Yaia, sper ca litrul acela de lapte era fara lactoza, da? Saruri de rehidratare i-ai dat?
Cecilia, daca nu a agresat bradul pana acum nu cred sa o mai faca, la noi dezinteresul a crescut. Mai nou mai smulge cate in Mos din brad si il plimba prin casa, insa cam atat.
Alinus,
cred si eu ca nu aveai nevoie de asa sanctiune inainte de sarbatori. Mare belea cu declaratiile astea de avere! 
Celia, puii tai ce mai fac?
Lavinia, pare o viroza, nu doar o reactie la vaccin. Multa sanatate!
Erina,
eu nu fac nici o bunatate, ma voi indopa ce ceea ce va face mama, sa i dea Dzeu sanatate.
Papanash, sanatate multa ambilor, aveti grija de Ghighi. 
Diwana, si eu am avut momente in care simteam nevoia sa recitesc de la odisee. Acum mi se pare ceva din veacul trecut. Ma bucur ca nu te agiti cu Craciunul, si noi pana sa avem copiii ne petreceam Craciunul prin vizite. Chiar si cu Alex. De cand sunt 2 am preferat sa se vina la noi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Apropos de umanitare, voiam sa va spun ca tipa de la fundatie a povestit lui Bumbacel despre o mamica adolescenta cu un copil de 9 luni. Nu stiu inca sexul, o sa o sun eu pe tipa. Insa ne-a rugat sa ii ajutam cu ceva hainute daca mai avem. Eu nu am apucat sa fac azi razie noua in dulapul lui Bubu, dar o voi face si urmeaza sa ajut cu ce mai avem. Daca nu ati donat deja la Ajutoare si mai aveti ceva de dat astept un semn si incerc sa ma intalnesc eu cu voi sa le colectez. Multumesc!
Rox ,
Poze
diwana spune:
Mmmmmmmmmm, tocmai am mancat o chapati/roti (in romana = lipie)
Ffff buna. Ce sotz talentat am
Abia astept sa termine mancarea asta indiana
Cred totusi ca o sa-mi placa Chicken Tikka Masala.
Roxana, sper sa va simtiti mai bine la concertului "zanului" decat la cel al Cleopatrei. Mi-a parut rau de problemele tale de la job. Sper sa gasesti o rezolvare la toate, fie ea si macar psihica. De fapt nu ma indoiesc ca vei fi bine, vei trece si de asta 
(sper, ca daca nu se duce naibii licenta mea de prezicator
)
Gabriela ti-au venit analizele? Ce mai face Sara? Voi de sarbatori veti sta prin Cluj sau o luati incetisor sper Deva? 
filmulete Rares
Sabina spune:
Rox, oare cat de mare o fi copilasul...s-ar putea afla?
LUi Gh ii vin bine hainele de 9-12 luni, marimi gen Mothercare(mai mari decat romanesti si nemtesti), deci sa nu dau ceva ce i-ar fi mic celui de 9 luni....
L-am si masurat azi, are cca 78 de cm. Mie mi se pare f bine, Sofia avea 72 la varsta lui.
Papanash, sanatate amandoura. Sofia nu prea ruseste, dar mucii sunt galbeni si vascosi si face febra
Gh pare ok....da Doamne.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Lavinia, sanatate Mirunei. Yaia, si voua, si uite, mai stiu un truc.
Faci o supa de zarzavat, de preferat morcov mult si niste p[astarnac si gata. Si prajesti in tigaie(fara ulei! ) niste gris.
Bagi in supa si ii dai sa pape, e o reteta veche dinainte de razboi, pe ai mei ii rezolva mereu.
Nu e nimica daca nu vrea solide, Gh statea numa la Tzi atunci cand cu enterocolita lui.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Sabina, o sa sun maine sa vorbesc cu tipa respectiva de la fundatie si va spun.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Am pus poze noi. In albumul de decembrie sunt cateva poze noi cu atomica mea cu coc si pe ici colo si Bubu in actiune. Si a aparut un album nou cu serbarea de la gradi si petrecerea de azi. Recomand ultima pagina din album, veti gasi acolo un personaj dragut, haios si fortos!
Plec la spectacol, seara buna sa aveti!
Rox ,
Poze
betty78 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: care este treaba cu declaratia de avere? Cine, cand si in ce conditii trebuie sa o faca?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario