Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 4
valentina_22 spune:
Gata am reusit!
Cine doreste sa ne mai vada inca o data, dar de data aceasta cu sonor
, o poate face intrand pe contul nostru comun de mail.
si sper sa va placa!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
La multi ani, tuturor Iulianelor!Sa fiti fericite dragele mele si iubite asa cum meritati!
Uite ca-mi urez singura de bine, toti ai casei s-au culcat, numai eu bantui pe aici. Va ofer asadar un
si va invit pe toate la petrecere,insa,ma cheama datoria de mama asa ca va las sa chefuiti fara mine.
si noapte buna!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
laviniaN spune:
Sanatate multa bolnaviorilor.Noi suntem o idee mai bine dar mi-a vomat laptele de seara ieri si alaltaieri,iam dat picaturi de meto clopramid.
de mancat tare rau papa doar asa ca sa nu zic ca nu a mancat nimic.
maine ar fi trebuit sa plecam spre Romania,dar mai amanam o zi doua sa vad daca fetita e bine..nu o pot duce atatea ore cu masina .
Papanash voi ce vaccin a-ti facut?
Noi priorix si cred ca a facut o reactie cam urata la el asociata si cu iesirea dintilor,parca iasa toti acuma la foc automat.
azi mi-a plans la amiaza vreo 2 ore....rectific a urlat 2 ore in continuu si sa zvarcolit pana nu i-am dat panadol nu sa linistit.
Pupici si noapte buna!
Erina spune:
Buna dimineata!
Yaia, sanatate lui Tudor! Si Daria si-a revenit tot asa cu regim strict (ca degetica
)si Milupa sau Humana HN25. Am mai scris eu ca i-am dat sub forma de piure prima si a treia zi parca si apoi laptic. Pentru rehidratatre lua foarte greu saruri.

Valentina, la multi ani! 
Alinus, bafta cu, contestatia! Sper sa se rezolve!
Roxana, imi pare rau ca a fost dezamagitoare organizarea specatacolului.
Papanash, nu am vazut emisiunea insa sunt sigura ca Andrei e cel mai fericit si avantajat ca nu ai fost tu cistigatoarea, chiar daca nu o stie. Cred ca Alinus are dreptate in ceea ce spune!
Celia, multumesc. Chiar ca am nevoie de toate tigaile posibile.
Avem noi niste issues de rezolvat asa pe sfirsit de an!!!
Ca ziceam de cumintenia Dariei. De doua seri adoarme foarte greu. Se ridica in picioare pe pat si isi da drumu inapoi, se sprijina in cap si virfurile picioarelor (ca frumusica Mariei
), se da jos din pat si "bintuie" in intuneric. E dificil sa o adorm dar nu ma pot supara pe ea
.
Petrecere frumoasa forumistelor de Iasi!!!
Cecilia, ce cumintel e Cristi!!!
ma asteptam ca baieteii sa traga mai mult de ornamente. Matei jumulise complet partea de jos cind era mic.
O duminica relaxanta dragi mamici. Sa ne incarcam bateriile pentru pregatirile de saptamina viitoare!!!
La noi a aparut un pic de soare, mergem cu Daria la plimbare!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Lavinia, sanatate Mirunei. Drum bun spre tara
Mamici, mai intrati macar cu mesaje scurte!
Ce bunatati faceti de Craciun, ce cadiuri ati luat ce mai fac puiutii?
Erina spune:
A, si...cafea pentru toata lumea!!!!
cecilia L spune:
Erina multumesc de cafeluta. Si eu ma asteptam sa jupoaie bradul, dar e intreg, vb cu mama la telefon si ii spuneam ca nu are treaba cu globurile si abia atunci s-a dus si a apucat un glob, l-a tinut in manuta(nu l-a luat din brad) si i-a dat drumul.....macar acum sa spun ca am baiat cuminte
,ca prea i-am spus mic terorist sau tarzanel tot anul.
Eu de Craciun mi-am propus sa fac asa:
-salate:bueof, de vinete, de ciuperci si una de cruditati(la noi in casa astea sunt baza)
-snitele de pui pt Cristi, poate si chiftelute
-rulada de carne cu sunca si cascaval
-piftie de porc
-mai avem porcariile traditionale de porc
-ciorbita de pui(genul celei de burta, dar pun pui in loc de burta,pt a putea papa si Cristi)
-friptura de porc si pui
-sarmale
-prajituri(cu nes si cappucino,cu fructe, cornulete)
-cozonac si un tort cumpar
Chiar va rog sa mai spuneti si voi ce faceti, poate ma mai inspir si eu.![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
hello si de la noi. am fost la medic cu Ghighi si are rosu in gat. Gatul tot inflamat. i-a dat prospan, tantuum verde spray, si in caz ca face febra nurofen si panadol.
azi noapte s-a trezit si a plans fiindca nu putea respira bine. nu mai bea lapte decat ff putin, ceai nu vrea deloc.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
si ca sa fie totul aranjat zilele astea,m-am captusit si eu cu o raceala, dureri mari de gat si sinusuri .
imi pare rau ca n-am vesti bune.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
moldoveanca spune:
Papanash imi pare tare rau pt micut
Va dorim sanatate multa la amandoi.
mami fericita de Vladut Dominic