LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Amy, multumim pentru complimente!
Mai exista poze de la motz, numa' ca dureaza pana le primesc de la cei care le-au facut, ca mie mi s-a stricat aparatul inainte de a ajunge la sala

Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

de vreo 1 sapt.jumate am obs la puiul meu ca are ochisorii umflati
de fapt doar pleoapa inferioara.Iusty nu papa sarat iar eu nu-mi pot explica cauza...(nu sunt umflati doar dim. ci pe tot parcursul zilei iar seara i se si inrosesc
am sunat dr. si i-am explicat ca ma ingrijoreaza faptul acesta....ne-a recomandat o urocultura,banuieste ca ar putea sa fie o infectie urinara

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, am inteles ca nu este sprijin pentru alaptat tot de la voi. Mi s-a spus ca in RO nu exista counceling, adica femei care au facut o scoala, au certificate si au si alaptat si ele la randul lor si sunt specializate exact in asta. Sunt intre timp (slava DOmunui) si putini medici care au facut suplimentar scoala asta. Doamnele astea pot fi sunate oricand, si in week-end, te ajuta si prin telefon, vin acasa (contra cost, se intelege - doar cele de la LLL le dai cat vrei parca). Si sunt un ajutor pretios! Mi s-a spus ca in RO nu exista asta. Am inteles eu gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Imi cer scuze ca nu mai tin minte cine intreba de calciu lactic. Eu nu i-am dat calciu lactic dar i-am dat calciu de la Pharco cate 5 ml in primele 10 zile ale lunii.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

eu intrebam, lala..si mersi de raspuns... oare ajuta si calciul la pofta de mancare sau nu??? ca la cat de disperata sunt cu mancarea lui, i-as da si papadie sa manance...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Hai mai Andreea ... Eric preferatul meu va fi intepat pt sange

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Ank, asta e solutia extrema...daca nu-si revine cu mancatul pana dupa sarbatori...

asa ca ...sper sa-si dea seama ce urmeaza si sa fie copil cuminte, sa pape...n-am rpetentia sa manance 200 gr, cum vad ca papa unii, si cu 100 m-as multumi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

amy atunci fa-ti urocultura, poate si asta sa fie un motiv al nemancatului... nu stiu sigur, dar ce stiu e ca, copiii cu infectii urinare nu iau in greutate.
adina ai dreptate, la noi nu exista un astfel de personal...Nici chiar in maternitati. Eu am facut febra de la furia laptelui si nimeni nu si-a dat seama in prima zi ... ziceau ca-i de la cezariana. Abia cand imi erau sanii ca stanca s-au prins.

Voi ce cadouri le luati piticilor de Craciun? eu sunt in pana de idei....

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Offf...mai fete dragi! De dimineata ma tot gandesc ce sa va spun, daca sa va spun...Haideti sa nu ne suparam chiar acum, de Craciun! E pacat de Sarbatorile astea! Sunt niste clipe atat de frumoase si pretioase pe care le traim alaturi de puii nostri!...Va rog eu mult sa treceti peste toate neintelegerile! Sunt convinsa ca doar de asta e vorba, de niste neintelegeri!
Mie mi-e drag forumul asa cum e, cu bune si cu rele...Sunt atatea lucruri urate pe lumea asta, atatea necazuri, atata rautate...Haideti sa facem din grupul nostru o oaza de liniste si de prietenie...sau amicitie...sau ajutorare...sau...ce vreti voi!

Andreea, te inteleg atat de bine! Stiu ca nu exagerezi deloc atunci cand zici ca plangi de necaz pt ca Eric nu papa bine!
Nu stiu ce sfat sa-ti dau...Mai exista ca vitamine si ZincoC...alta idee...Poate ca trebuie sa elimini intr-adevar posibilitatea unei infectii urinare...Iar cu ochisorii...eu zic sa urmaresti sa se hidrateze bine puiul, sa bea suficiente lichide...Sau sa-l tii sub observatie pentru o eventuala forma de conjunctivita...Stiu ca seara se accentueaza discomfortul in cazul conjunctivitei...
Multa sanatate si rabdare de fier! Incearca sa nu intri in cercul vicios copil care nu papa-mami nervoasa-copil care simte ca mami e nervoasa si refuza si mai abitir mancarea...Usor de zis, greu (super greu!) de facut!
Oana, am admirat si eu pe frumusica Ana Sa va traiasca! Mi-a placut mult si tarcul acela de joaca! Si costumatia speciala, de sarbatoare!

Stiu ca ati mai pus poze, dar n-am apucat sa le vad pe toate! Promit ca recuperez!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Fetelor,pls,pls.....recomandati-mi un tratament homeopat pentru stimularea poftei de mancare
Iustin al meu nu papa mai nimik,a inceput sa slabeasca vazand cu ochii,nush ce sa ma mai fac...nici laptic nu prea mai vrea

Ce vitamine ati dat bulgarasilor?Ma gandeam la Cavit dar acesta parca se da dupa 2-3 ani si de aceea as prefera un tratam. homeopat.

Amy, nu stiu... dar cum sta cu fierul? rezi ca are surse suficiente de fier? Tocmai ce m-a atentionat si pediatra noastra, sa am grija cu el, de aia zic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Iustin are 9.500 nush dc e bine sau nu dar cert e ca-i pot numara coastele la cat de slab e si asta ma ingrozeste
Pussi,mersi

Dar ce inaltime are? Floris are 9700 la 80 cm si arata bine, si pediatra a zis ca e fff bine...

Nu zic sa nu dai atentie, dar vezi daca nu-ti faci griji prea mari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Deci eu chiar ma oftic ! Bine ca anuntati ca plecati in grup Pai fiul meu asteapta sa fie felicitat de fiecare din voi de ziua lui, clar ? Asa ca nu accepta nicio demisie, nici-un la revedere, nimic . Asa cum toate ati fost alaturi de noi cand s-a nascut, va vreau pe toate aici cand mezinul odiseei face un anisor . Altfel vin cu bata dupa fiecare in parte

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Lala, la asta ma gandeam si eu Adica noi va admiram torturi, petreceri citim ce au ales de pe tavi etc doua luni de zile si cand suntem si noi la rand, voi plecati???

Mergi la inceput