LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 4
mihuta spune:
Eu n-am plecat nicaieri dar suntem ambele mucoase si amarate. Eu n-am dormit deloc toata noaptea ca Sophia a tot vomat de la secretiile in gat.
mami de Sophia
Amy26 spune:
Oana, ma uitam la pozele voastre....Ana e o dulceata de fetitz,e ca o papusica cu rochita rosie si palalioara ei!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Eu ma retrag... acum il culc pe Raul... Fata doarme... si merg sa ma odihnesc ca aici cu atatea certuri imi pierd milk-ul ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
n-am citit din spate.. cine se cearta? cine demisioneaza?
lala ca sa te impacam punem preaviz 15 zile
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
Pussi pana acum am descurc cat de cat ... Si acum sunt singura cu ei... sotul e plecat dupa acte pe la spital..primarie etc..
Cat despre certuri ...se cearta majoritatea si jumatate cica pleaca.. Lasa ca vin ele inapoi ...le momeste Miha cu o prajitura...
Si ai dreptate ...tare faza cu preavizul...sa fie totul ca la carte ...ce cred ele ca e aici ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Eu ma retrag... acum il culc pe Raul... Fata doarme... si merg sa ma odihnesc ca aici cu atatea certuri imi pierd milk-ul ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Doamne fereste sa pierzi laptikul
Odihna placuta!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
pussi spune:
celor ce demisioneaza pt. Lala si Andrei Cristian prelungim preavizul la 30 de zile ca sunteti in functi de conducere![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui pussi amy, eladeea la mine au pus bine in greutate cand erau la regim antidiareic.... lapte NH, banane, biscuiti fara unt, mar copt, orez, cereale fara lapte.... si manca bine daca eu ma asez la masa si amnac, vin la mie si cer, asa ca dimineata mancam toate trei, paine cu branza si cu unt, branzica... le las sa circule prin bucatarie si cand au gurita goala, iar vin sa ceara. Le place mult sa manace singure cu manutele felul doi de la masa principala, carnea fiarta nu mai merge... la gratar sau snitel, chiftelute, perisoare, sarmale... asa e super. Masa de fructe n-am scos-o ca o manaca super bine. Iar printre preferate e orezul de la Danet, cel; fiert de mine nu-i bun PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
pussi, si noi papam banane, orez cu lapte, cereale fara lapte, dar asta nu-i influenteaza in vreun fel apetitul... am inceput de o saptamana sa luam Energotonic de la Plantextrakt dar vad ca nici o imbunatatire...

l-a pus si cu noi la masa, dar refuza categoric sa deschida macar gura sa guste legumele cu carne/ou...cred ca deschide gura doar daca ii place mirosul...
cel putin asta e concluzia mea.. ca la branzica cu fructe deschide gura mare...din prima...sincer, cred ca la anu o sa-l duc sa-i afc niste analzie de sange... nu mai pot asa... am ajuns sa plang din cauza asta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
Hai mai Andreea ... Eric preferatul meu va fi intepat pt sange 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Lala_D spune:
Imi cer scuze ca nu mai tin minte cine intreba de calciu lactic. Eu nu i-am dat calciu lactic dar i-am dat calciu de la Pharco cate 5 ml in primele 10 zile ale lunii.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri