LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 3
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Mai am ceva de zis. Mai tarasc putin dupa mine galetusa si lopetica, Andreea. Cami a promis ca dupa ce revine de la tara cere redeschiderea contului ! A promis solemn chiar. :) Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
nu eu eram cu galetusa si lopatica....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Amy26 Fetelor,pls,pls.....recomandati-mi un tratament homeopat pentru stimularea poftei de mancare Iustin al meu nu papa mai nimik,a inceput sa slabeasca vazand cu ochii,nush ce sa ma mai fac...nici laptic nu prea mai vrea Ce vitamine ati dat bulgarasilor?Ma gandeam la Cavit dar acesta parca se da dupa 2-3 ani si de aceea as prefera un tratam. homeopat. AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
si noi suntem in aceeasi situatie... si pediatra e in vacanta, pana in 13 ianuarie cand am reusit sa fac programare...
noi stagnam la 9 kile si ceva...deja nu-l mai cantaresc ca dau in depresie...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Amy26 spune:
Iustin are 9.500 nush dc e bine sau nu dar cert e ca-i pot numara coastele la cat de slab e si asta ma ingrozeste
Pussi,mersi
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
pussi spune:
amy, eladeea la mine au pus bine in greutate cand erau la regim antidiareic.... lapte NH, banane, biscuiti fara unt, mar copt, orez, cereale fara lapte....
si manca bine daca eu ma asez la masa si amnac, vin la mie si cer, asa ca dimineata mancam toate trei, paine cu branza si cu unt, branzica... le las sa circule prin bucatarie si cand au gurita goala, iar vin sa ceara. Le place mult sa manace singure cu manutele felul doi de la masa principala, carnea fiarta nu mai merge... la gratar sau snitel, chiftelute, perisoare, sarmale... asa e super. Masa de fructe n-am scos-o ca o manaca super bine. Iar printre preferate e orezul de la Danet, cel; fiert de mine nu-i bun
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Amy26 spune:
citat din mesajul lui Nov-Dec2007 La multi ani Lorena, Andrada si Catalina!! Sa cresteti mari si sanatoase! |
SI DIN PARTEA MEA
LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
oana8188 spune:
citat din mesajul lui Ank83 hai mai.... stai cuminte ... nu vreau sa vad atatea "demisii" ... Ce dumnezeu... Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Demisia se accepta sau nu, din cate stiu eu....
Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!
oana8188 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de azi: Lorena, Andrada si Catalina!!!
Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!
Lala_D spune:
Deci eu chiar ma oftic ! Bine ca anuntati ca plecati in grup Pai fiul meu asteapta sa fie felicitat de fiecare din voi de ziua lui, clar ? Asa ca nu accepta nicio demisie, nici-un la revedere, nimic . Asa cum toate ati fost alaturi de noi cand s-a nascut, va vreau pe toate aici cand mezinul odiseei face un anisor . Altfel vin cu bata dupa fiecare in parte
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
Ank83 spune:
citat din mesajul lui Lala_D Deci eu chiar ma oftic ! Bine ca anuntati ca plecati in grup Pai fiul meu asteapta sa fie felicitat de fiecare din voi de ziua lui, clar ? Asa ca nu accepta nicio demisie, nici-un la revedere, nimic . Asa cum toate ati fost alaturi de noi cand s-a nascut, va vreau pe toate aici cand mezinul odiseei face un anisor . Altfel vin cu bata dupa fiecare in parte O zi excelenta ! Lala. Bogdan si baby Andrei (27.12.2007) Poze Aventuri |
Bravooo Lala ...desi s-a dus si o campanie anti bataie pe aici... De data asta sunt pro bata ...
Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Eu ma retrag... acum il culc pe Raul... Fata doarme... si merg sa ma odihnesc ca aici cu atatea certuri imi pierd milk-ul
Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici