Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Adi esti abia la mesajul 4 de aceea iti sunt moderate mesajele,am vazut totusi un mesaj de-al tau,scrie in continuare pana ajungi peste 10 mesaje si atunci le vom vedea cand le scrii,ai scris ca vii spre Tm de la Petrosani,scrie cat mai mult sa ajungi peste 10 si atunci va fi ok, .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

La Multi Ani, Deianira!

Imi plac Capricoarnele! Si eu am Ascendent in Capricorn si asta ma tine cu picioarele pe pamant, ca altfel as pluti

Fetele, s-ar putea sa avem musafiri de Revelion. Voi ce gatiti? Noi pana acuma am pe lista ciorba de burta si peste umplut la cuptor ... dar mai trebuie una-alta - aperitive, tort etc.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Gabi sweety cauta pe culinar sau gurmandine ceva ca nici eu numai stiu,am avut prea multe feluri de mancare in ultimele zile asa ca numai am idei,am gasit si ceva torturi aperitiv foarte faine pe acolo,cred ca ar merge mai bine si eventual rulada de carne ceva tot rece sau calda cu galuste fierte si sos, salata verde ceva neaparat,branzeturi cu fructe amestecate pe bat de frigarui,nu stiu ceva usor e la mine in meniu oricum,salata de ton obligatoriu, acu cu prajiturile numai stiu tiramisu suna bine si nu e prea greu la stomac,dar creme untoase no way.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani Deianira

Vizionat pozele toate, foarte frumoase si bagat la cap retetele de covrigei

Aida, cu gandul si sufletu alaturi de voi

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

La multi ani Deianira!

La noi e mare meniul de Revelion pentru ca in prima zi am mosafiri la masa asa ca se cere muuulta papica.

Salata de ciuperci
Oua umplute
Ciorba acra da inca nu mis hotarata ce carne sa pun
Sarmale
Mamaliga
Piure de cartofi
Friptura la cuptor
Muraturi
Tiramisu
Rulada cu foi de napolitana
Foi de napolitana cu crema dinaia fiarta in care pun si nuca
Racituri

Gabi uite aici un chec aperitiv pe care si eu mi l-am notat deja dar nu-l fac acum de sarbatori ca e deja si asa multa mancare.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Merci, bucataroaselor, pentru sfaturi! Suna bine si aperitivele si fructele cu branza.

Clau, ai cumva o reteta pentru galusti din alea nemtesti mari si yummy care merg bine cu tot felul de sosuri? Ultima data am mancat asa ceva la Düsseldorf cu friptura de curcan si sos de mere. Buuun de tot

Gonghy, suna bine checul. Sa vedem ce pofte are si socrella.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mostra de colinde si Craciun cu batranii
inafara de asta, sunt rupta de oboseala. rusu' m-a cam stors ieri si azi iar pe langa asta am avut masa intinsa astazi dupa slujba de la biserica. acuma seara au plecat acasa rudele din Ardeal iar czudi la lucru de noapte, deci cred ca azi bag cornu-n perna rapid, poate o sa dor ceva mai bine de acum.

Deianira, La multi ani! Sa ai parte de tot binele din lume! Multa sanatate si multa fericire, pe masura sufletului tau bun!

pup iu pe toate!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Gabisa-mi fie la nas dar nu am reteta,eu le iau gata facute in punga le pun numai la muiat si apoi le fierb,sunt si de paine,cartofi si cu ciuperci se numesc Knödel si o sa ma pun sa caut maine ceva si iti traduc,sunt delicioase la fripturi cu sosuri si usoare.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Simona ai pus astazi pomana ptr mama ta de 6 saptamani? Dumnezeu sa o odihneasca in pace,pune-te si odihneste-te fata putin ca ti-ai facut datoria,cineva de sus iti multumeste, ,somn usor.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

multumesc clau, S-o odihneasca Dumnezeu!
ma bucur sa te vad in forma de zile mari, bravo iubita

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput