Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

Eu va servesc cu o felie de tort festiv: STEA DE CRACIUN

Pofta buna! cu o cafeluta merge perfect.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Gabi

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Gonghy, cauta pe net pensiuni la Herculane. Nu e departe, unele au pret accesibil si s-ar putea sa prindeti si zapada. In Timis sunt cateva pensiuni frumoase pe care le stiu, dar costurile nu sunt chiar asa de mici (de ex. cea de la Altringen). S-ar putea sa fie greu sa mai gasiti acuma locuri, dar merita incercarea.

O alta idee ar fi la Moneasa. Gasiti vile dragute, la cca. 1 mil. camera pe noapte.

Mergi la inceput

Gata m-am apucat de covrigei,nu stiam cum sa-mi petrec azi ziua,multam bucatareasa sefa Laurel ptr colaborare pe mess girl.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Am terorizat fata sa ii spuna poezie la Mosu'.....da pana la urma tot o zis sper sa va placa filmuletul nostru si sa aveti rabdare pana il incarca

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Ziua buna si de pe aici:)
La multi ani Deianira!Sa cresti mare mare si sa ramai la fel,sa ai parte de tot ce iti doresti
Claudia pai tu coci duminica?Ce zice Deni cum e la Timi?
Gonghy cameraman-sustinator al maiei a?frumos mi-a placut ca Maya il primeste pe mosu cu "Pa"

Eu......ma apuc de studiu de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetelor, mi se inrosesc stelele ca la comunist!
Mai e mult pana la albastre? Ca rosii parca nu prea imi plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

La multi ani, Deianira!!!

Sa te sarbatoresti minunat, sa ai parte de tot binele din lume, asa...pe masura sufletului tau mare.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Foarte frumoasa intalnirea lui Maya cu Mosu,
Am copt 4 tavi de covrigei si una de saleuri , Deya duminica se coace intotdeauna in Banat,placinta trebuia sa fie calda la pranz duminica,mai dar sa nu ma intrebati cu cati covrigei am mai ramas,reteta e super dar no way sa ramana ptr revelion ceva,de maine ma apuc iarasi de facut ptr dus la masa festiva.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Deya pai avand in vedere ca se fac toate poftele D-soarei la Timsoara la bunici,e in heaven,zilele astea a primit de la germanos ultimul model de nokia telefon,exact ce ii lipsea,plus tot ce si-a dorit a primit,aici o asteapta ghitara de la Mos, materialismul e pe primul loc doar la varsta ei,acu e la o prietena de la gradinitza a tinut legatura cu ea si a invitat-o ptr cateva zile la ea,deci ii merge foarte bine si noi avem un pic de liniste,ma bucur ca se simte bine si ea.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput