Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Abia sa gat si eu albumul :

www.onetruemedia.com/shared?p=7b7d374d57ce8528701bfb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Deianira copil bun si frumos , sa ai parte de la viata de tot ce iti doresti

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morninggg! ce mistooo (a se citit bocna ) e afara!!!!
bambus cu promoroaca ati mai vazut?!

haideti, trezirea trupa!! sus!!

edti: sa va trezesc putin

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Cafea, care mai bea cu mine?

Dana, ce fain trebuie sa fie la casutza...ca-n povesti...ma bucur ca esti in parametrii.

Gabi, super tortul in forma de stea, cred ca-i tare bun...

Deianira,

La multi ani, o viata plina de bucurii, pentru un suflet deosebit ca al tau!

Silva, un dragutz Paul, vazut pozele, cat a mai crescut...

Ana, cum e Luana? e ok?
Ai mai vb cu sorela? ce face nepotica mica?

Laurelu, vazut montajul, pozele de Craciun, si filmul cu Moshu...am ras cu lacrimi, fata nu vroia sa zica poezia si basta...pana la urma a zis-o...nu i-a fost frica de el, l-a si pupat...

Claudia, ce fain ca mergeti de revel cu prietenii, musafirii ti-au plecat , bravo voua!
Mai lasi si tu oalele, macar de revel, ca te prinde Anul Nou tot prin bucatarie...
Vazut filmuletzul, mi-a placut tinuta ta, te prinde excelent! si freza ... super...

Deya, ai zapada la Semenic? cum te distrezi?

Maria, vizionat pozele cu colindatul...superbe...si cele de la Centru...
D-zeu sa o odihneasca pe mamanu!

Claudia si Laurelu, m-ati terminat cu retetele alea, aperitivul ala cred ca-l fac si eu de revel...
Daca mai aveti retete de aperitive deosebite, va rog, bagati ...

Noi am fost ieri la verisoara lui Ines, am stat toata dupa amiaza, s-au jucat frumos fetele, fiind de aceeasi varsta, noi am depanat amintiri, din perioada cand nu le aveam pe ele, si uite asa a trecut ziua...

O zi faina!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

No, gagix, cum stateam eu asa, si-mi sorbeam cafeul, am gasit ceva interesant, asa ca va dau si voua tema de casa...
In speranta, ca Anul care vine, va fi mult mai bun, pentru noi toti!

O dorinta pusa la miezul noptii de Revelion are toate sansele sa se implineasca!

Superstitii si obiceiuri de Anul Nou

Ca orice alta zi importanta pentru omenire, si noaptea de revelion are superstitiile ei de care se tine cont (cu sfintenie!) chiar din antichitate.

Una din credintele impamantenite spune ca acel obiect pe care il tii in mana chiar de Anul Nou, la ora 12.00 noaptea, sau cel pe care veti pune mana imediat dupa miezul noptii va fi cel mai important lucru (sau om) al vietii tale in anul care vine.

Spre exemplu, se spune ca e bine sa ai pe masa de Anul Nou crengute de vasc care aduc noroc.

In schimb, aduce ghinion caleadarul agatat sau pus pe perete inainte ca noul an sa inceapa.

La fel cum nu este indicat sa intorci fila de calendar inainte ca ziua sau luna sa se incheie.

Din batrani se mai spune ca aduce ghinion daca stranuti in noaptea de Anul Nou.

Insa, daca tii bani in mana, iti va merge bine pe plan economic tot anul, iar daca iti tii iubita sau iubitul de mana, iti va merge bine cu dragostea tot anul.

Totodata, se mai spune ca daca tii paharul in mana, va fi un an vesel.

Se obisnuieste ca la miezul noptii sa se sparga un pahar, pentru ca o data cu el sa se imprastie si ghinionul.

... la fel si-n prima zi a anului

Nici prima zi a anului care vine nu este scutita de magie si superstitii.

Se spune, bunaoara, ca primul om care-ti trece pragul in prima zi din noul an va influenta tot anul.

Persoanele blonde sau roscate aduc ghinion, persoanele brunete aduc noroc.
Prima persoana care va suna sau va bate la usa in prima zi din noul an trebuie primita.

Daca prima persoana care va intra in casa e femeie - va fi un an prost, daca e barbat - va fi un an norocos.

Problema-i ca nu prea ar trebui data afara! Asta pentru ca o alta superstitie spune ca nu trebuie sa aruncati nimic din casa in prima zi de an nou si e bine ca ceva sau cineva sa va intre in casa, nu sa iasa!

Iar daca nu va vin musafiri, trebuie sa faceti ceva - cat de mic - care are legatura directa cu munca dumneavoastra pentru a va merge bine la serviciu tot anul.

In plus, nu spalati nimic, faceti curatenie din timp, imbracati ceva nou, nu spargeti nimic, nu plangeti, nu imprumutati bani si nu faceti datorii si puneti bani de argint in apa cu care se spala familia.

Sau daca altceva nu faceti, faceti macar... un copil, pentru ca traditia spune ca micutii nascuti de Anul Nou vor avea parte de noroc toata viata.

Oamenii isi faceau daruri simbolice - dulciuri si miere pentru a avea pace, aur si bani pentru prosperitate, sau felinare pentru un an plin de lumina.

Culmea superstitiilor

In zilele noastre, printre sumedenia de obiceiuri, culmea superstitiei este, zic unii, ca nu e bine sa faci sex in noaptea de Revelion.

Cei care sustin aceasta "traditie" sunt de parere ca e semn rau si-o sa fiti tot anul in... fundul gol!

Dupa 365 de zile de facut dragoste, la Revelionul urmator n-o sa-ti mai arda decat sa-ti pui ceva pe tine si sa te duci la culcare cat mai devreme.

O alta superstitie putin mai ciudata este aceea ca femeile trebuie sa poarte chiloti rosii in noaptea de Revelion, la fel ca in ziua Sfantului Valentin, culoarea rosie aducand noroc pe toate planurile.

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Eu sunt prezenta la cafa Doris,mama mia ce de superstitii si obiceiuri,inca nu am citit ma apuc imediat de ele.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...io si de la servici va salutez...impreuna cu Luana la purtator...

Claudia...nu stiu cum sa explic...e o chestie miraculoaso-fantastica,din seria paranormal!
Laurica...acelasi lucru cautam si noi,tot dupa revel...insa cica nu prea mai sunt locuri nici la Semenic si nici la Muntele Mic,decat daca ai relatii de relatii...Daca afli ceva da si noua de veste.
Bay Gabi...am balit pe tastatura...arata bestial de delicios tortul ala!
Deianira,cu oleaca intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! fericiti si cu implinirea dorintelor!
Dorisache,sar'na de intrebare!Luana e in parametre...nepotica e bine si mamica ei la fel...
Bay...ce de superstitii...brrr!

Sa va povestesc si eu ceva,apropos de superstitii...Vizionam stirile,sambata seara,la teveu si spunea cocoana de acolo ceva despre supersitii...printre care ca e bine ca in noaptea dintre ani e indicat sa porti ceva rosu,ceva nou-nout si sa ai banuti la teshcherea.Nah,si eu cum sunt fata ascultatoare,l-am informnat pe musiu Mariusache de stire,l-am pus in tema si am decis ca ,cu certitudine, trebuie sa mergem la shopping,sa aive mandea ceva nou-nout pe ea de Anul Nou.
Intre timp,cu vo doua zile inainte,am fost in vizita la o colega(aici povestesc despre chestiile alea supernatural de care va scriam cu vo 5 pagini in urma)si discutam despre niste anume probleme si framantari la nivel inalt printre sefimea institutiei noastre,cu schimbari ciudate si majore,pe undeva pe la Bucuresti.In timp ce vorbeam...colega imi relateaza un eveniment ciudat,in sensul ca marti,in 24 decembrie,lucru nemaintalnit pana acum in cadrul institutiei din Timisoara,au venit la sediul nostru(eu eram acasa cu Luana) un cor de colindatori,ai jandarmeriei,impreuna cu preotul de la jandarmeria respectiva si au cantat vreo 3 colinde de a dat tot poporul de colegi in plans...am ramas si eu masca,nu mi-a venit sa cred si i-am zis colegei ca e clar un semn.Si in timp ce vorbeam,colega mea cinstea un strop de palinca cu Marius si,povestind,a ras si s-a stropit cu palinca pe bluza....si iar am zis:asta e chef,ai sa vezi ca-i de bine,treburile la servici se vor aranja favorabil.Buuuun si ca sa fie si mai cripy,ma suna miercuri dupa pranz,colega mea si imi da oficial anuntul ca intradevar treburile s-au aranjat asa cum prevedeam si ca am avut gura aurita...sa va spun ca radeam si plangeam ca proastele in telefon?E inutil...Dupa treaba asta,ce credeti?Stateam in casa,a doua zi de Craciun,pe 26....cu Marius.Vorba Andei:ne mutam kururile de pe un pat pe altul...Ne uitam pe teveu,la un film si...deodata,in linistea din casa...o bufnitura infundata:cazuse bradul,cat e de mare,fara sa-l atinga careva,fara nici un pic de curent de aer...nimic,nimicuta motiv sa cada asa....din senin.Era perfect incotzopenit in stativ,nici macar nu a iesit de acolo...si,culmea culmilor!,i-au ramas absolut toate globulete agatate pe ramuri,beteala la fel,nici un beculet din instalatie nu s-a ars,inca functionau in regula....ne-am speriat putin,l-am ridicat si ne-am zis ca poate s-a uscat si s-a miscat sau ca erau prea multe globulete pe o parte si il tragea in jos....Bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu gandesc "nu e de bine",dar mi-am luat gandul...Si,urmarea,este ca ieri ne-am dus la Mall,ca sa-mi iau,cum scriam,ceva nou nout pentru Anul Nou,pai nu?Si s-a intamplat "nu e de bine "ala,adica am pierdut-o pe Luana...pur si simplu.Eram acolo,la subsol,langa Steilman,ne uitam la standul de brichete,iar Luana a spus ca se uita la Mosii aia care canta la instrumente....stiti voi...3 minute e mult,cat am stat noi acolo choirandu-ne la brichete...ma uit,ia pe Luana de unde nu-i...Am luat la fuga aproape tot subsolul...Luana nu-i .Am dat in plans si disperare,Marius disperat si el...la un moment dat imi zice Marius ca a anuntat ceva in microfon despre Media Galaxy.Merg acolo intr-un suflet,intreb de o fetita alea-alea...aia nu stiau nimic.Imi spun sa intreb la informatii...merg acolo,don'soara de acolo ma intreaba cu ce ma ajuta si zic"am pierdut-o pe fiica-mea".Se uita la mine,zambeste si imi zice:"vedeti ca e la cofetarie,vis-a-vis de Diverta".Fugim acolo intr-un suflet si ce credeti?Luana statea la o masa,cu un domn si o doamna in varsta,doamna lucreaza la cofetarie,si avea in fata ditamai prajitura si paharul cu fresh de portocale...Ii fusese foame,cica si a plecat sa ne caute si sa manance ceva,doamna aceea o gasise si o adusese acolo,dupa ce anuntase la informatii.Am certat-o amandoi,cred ca s-a speriat de moacele noastre devastate,ca a plans,Marius a iesit si a sudat vreo 4 tigari pana Luana si-a terminat complet prajitura(si la noi in frigider prajiturile se usuca)si tuleo acasa,in urletele noastre si promisiuni de cafteala.Batalie nu a luat ,in schimb ce i-au auzit urechile nu vreti sa stiti.Ieri toata ziua nu am stiut ca am copil si culmea-culmilor,a halit absolut tot ce i s-a pus in fata,la masa...si cred eu ca a simtit ca a gresit...asa si trebuia.Oricum,i-am explicat cam cum sta treaba,sper ca a si inteles,cel putin asa zicea...se pare ca inca e sub teroarea de ieri,caci e inca cuminte...Doamne ajuta!
Ne facem si noi,parintii iresponsabili,mea culpa!...asa ca trebuie cumparat lesa,ceva...ca nu se mai poate!
Nah,fetelor,asta e treaba cu supercalifragelisticul...hocus-pocus...si chiar functioneaza.
Pana una alta...va pupez si sper ca nu v-am plicitsit...mai vorbim,ok?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Ioiiiiiii, Ana, mai pun de-o cafa, ca ce scrii e palpitant rau...

Bine ca ati gasit-o mey, ca nu-i de ras...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Ano, deci esti absolut bestiala
ma pui si pe mine pe lista cu un Caddilac, te rog?! si cu o croaziera pe coasta Adriaticii?!?! Hai te roooooggg io mult de tot

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Mie netul asta de imprumut prin pereti, de la vecini, imi face mari figuri. Oricum, azi e ultima zi de dragoste, de maine incepe razboiul, adica incep serviciul Nici n-am simtit cum a trecut saptamana asta libera, sper doar sa-mi fi incarcat corespunzator bateriile, ca vine greul.

Clau, n-am vazut inca pozele de la tine, dar de acasa n-am acces la mailul redactiei, asa ca iti spun maine daca au ajuns. Si merci ...

Katik, ziceai ceva si tu de niste poze?

Gabi, ale tale clar is confirmate ...

Hai mey, mai astept si de la restul trupei. Deci, poze de la sarbatorisau chiar filmuletze mici, pe stiri@realitateatm.ro, pentru proiectul subsemnatei...

Dorisake, io de obicei tin cu o mana sotul si in cealalta banii de prin buzunar. O fi ceva instinctiv ?

Doamne, Ana, bine ca ati gasit-o, nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in sufletul vostru ....

Nu ma intind mai mult ca risc sa pice iarasi netul. Pupici.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput