Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma
Raspunsuri - Pagina 20
claudia74 spune:
Ana ai grija femeie ca esti 'urmarita' hai ca glumesc sunt intamplari de zi cu zi,sau??toate au legatura in viata,deci tu ai avut parte de un Craciun mirific.
Doris ptr par tre sa multumesc la mama sau la natura,ca nu trebuie sa ii fac nimic sta bine in sezonul rece,vara ii varza.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Dana abia ieri am reusit sa trimit din nou am impartit in 3 emailuri pozele,deoarece mi-a tot venit failure,ar trebui sa le ai ca pana acu nu mi-a venit nimic de la server .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Dana, am trimis si eu poze...alegi tu care crezi...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Laurelu, sau Clau?
La checul ala aperitiv, tapetez tava de chec cu faina, sau pun hartie? cum e mai bine? si de unde cumpar hartie din aia? cum s-o numi?
helpppp
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
claudia74 spune:
Deci eu nu stiu cum e cu checul ala aperitiv ca nu m-am uitat ieri pe site,dar numai hartie de copt poate fi,alta nu este ptr copt,hartie pergament sau cum se spune,stai sa ma uit putin peste reteta sa vad ca hartia cam ususca,poate ar fi mai bine sa ungi tava,ma uit imediat.
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Astept, Clau, ca ma duc la cumparaturi...
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Na ca asta il stiu v-am mai servit odata cu el,mie nu prea imi surade ca e cu parizer,ar fi fain sa fie cu sunculita,dar oricum se poate pune orice in el,dar e cam sensibil si trebuie mancat proaspat,in cateva zile nu mai e bun deoarece are multe oua,Doris scrie ca se unge tava cu unt si tapetezi cu putina faina,eu caut altceva mai deosebit
Poti pune si ciuperci in el,eu is bolnava daca nu modific retetele,niciodata nu fac exact dupa reteta,imi trebuie numai o baza ca apoi las imaginatia sa curga.
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Clau, merci...daca gasesti unul mai deosebit, zi si la moa...
POZE CU NOI
claudia74 spune:
uite nici asta nu arata rau cu ton si branza numai dovlecei ioc,pun altceva in loc no problem :
Chec cu ton si branza
Timisoara Impreuna
Ana68 spune:
Da,may gagixelor....aventura aventurilor...rasu'-plansu',si alta nu...
Simonelu',nu stiu cat de supercalifragelistic poate fi ce tot mi se intampla sau ce chestii premonite zac nedescoperite prin mine,insa daca tot m-ai stranit sa te trec pe lista cu Cadilacul si vacanta la Adriatica...pot sa-ti zic doar atat,nu stiu cat de mult ma vei crede,insa feelingul ala care ma strabate pentru tine acum imi zice ca tu mai ai o chestie de facut,ceva de indeplinit si abia pe urma va veni Cadilacul.Te rog nu ma intreba despre ce-i vorba,ca habar nu am ce inseamna sau ce este...asta e ceea ce ma trece acum prin paranormal...sincer.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa