Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Buna dimineata 
Ledi,
felicitari mamico !
Adriana, spor la treburi la voi ! 
Io`st la birou, mor de somn pe motiv de copil care nu are somn never
... pana la 6 pm mor aici de somn ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Felicitari Ledi sa va traiasca flacaul ,sa fie sanatos
azi am fost la control cu BB2pe numele sau (pus de Bodo
) Edy deci carutzul meu este de
.Sa va povestesc caci am fost si cu Dan care se lipisera cu fi-su de monitorul ecografului...![]()
.
Acum am ajuns acasa si ma odihnesc caci deseara la 16 vine Mosul la Primarie
.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
szivarvany spune:
Dodo, felicitari pt bb-boy , EDY ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
katty spune:
Dodo, felicitari de veste!!! Sarcina usoara in continuare! Pana la urma puiul v-a lasat sa-l admirati in toata splendoarea!![]()
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
ralcat spune:
Ce ma bucur de atatea vesti bune.
Ledi, felicitari. Sa va traiasca flacaul, sa fiti sanatosi si sa va pazeasca Dumnezeu.
Dodo, bravo. Deci esti in mod oficial purtatoare de putza. Cine-o sa fie soacra cu 2 nurori ?
Cata, felicitari de noul job. Iti doresc zile normale si cat mai putin stres la munci si din cauze de munci.
Eu raportez fericita: am gasit varza acra, traiasca magazinele turcesti, acu cautam lighean de plastic sa avem in ce framanata cozonacu ... ca p-ale noastre le lasaram acasa ca nu cumva sa in incarcam prea mult masina cu care am carat mobila ... (eram si io un pic uracioasa).
Sper ca vestea buna de la Sonia sa aduca bine si spre Emma.
Deci, maine, ora 13 - pe Romania, ne intalnim in rugaciuni.
Pup
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
catutza spune:
Leditia , sa va traiasca baiatul! sa creasca mare, sanatos 
Gabi , felicitari pentru
frumos nume Edy!
cum a fost la serbarea primariei?
Raluca , ce ma bucur ca ai gasit tot ce-ti trebuie pentru mancarea de Craciun! Sotul tau vine si el la voi acum de sarbatori?
Daria , gata prajiturile? cat doarme fata ta pe noapte?
Adriana , sa stapanesti sanatoasa bocanci! voi cand plecati la munte?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
azi am copt 4 tavi de fursecuri si 3 de saleuri, mai tarziu pun la fiert legumele pentru salata de beouf si gata pe ziua de azi!
Maine termin salata de beouf, fac ciorba de os de porc (cu multa carne
) si mai trag un retus de curatenie in casa.
aaa , am uitat! mai fac si crema de zahar ars 

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna celor mai si mai... Felicitari Ledi sa va traiasca flacaul ,sa fie sanatos![]() azi am fost la control cu BB2pe numele sau (pus de Bodo .Sa va povestesc caci am fost si cu Dan care se lipisera cu fi-su de monitorul ecografului... .Acum am ajuns acasa si ma odihnesc caci deseara la 16 vine Mosul la Primarie . ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu'Bodo Varsta lui BB2 Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta!Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13. |
Felicitarile noastre! asa da veste buna!
emma
Annie80 spune:
neatza fetele! ce program aveti pt azi?
Al meu o sa fie sexy, caci nu mai fac nimic, o sa fie cel mai aiurea si tampit craciun din viata mea, nu mai fac nici un cozonac nici salata, supa le bag instant. Dl meu a reusit sa-mi f**a linistea calumea, asa ce dece sa sa fiu iar proasta care si rupe mainile, picioarele si spatele...la sfarsit sa ma trezesc cu ca nam facut nimic sau dami pasapoartele sa cancelz viza, sau cara-te????? 
asa ca azi iau topogan lui clau, il impachetez la o vecina si atat
Scuze sunt cu nervii la pamant, mam saturat sa
in perete asa ca iau peretele si mil bang in cap
DODO, felicitari pt BB-boy
Daria parca tu spuneai de roz??? si eu credeam ca v-a fi roz.... sanatos sa fie si ascultator!
Cata, cum e Bia? 
pup gashca! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!!!!
Am terminat in sfarsit spectacolele.Cel de ieri mi-a mancat jumatate de zi de-am stat asnoapte sa coc coronite pana pe la 3..dimineata.
Si-acu n-am somn da's varza..tocata de durere de picioare si maini.
Am reusit ieri sa invelesc sarmalele(l-am bodoganit pe socru intr-una ca mi-a trimis o varza..ca naiba de mi-a luat o gramada de timp sa invelesc srmalele si le-am facut si
galuste" ca nu se putea altfel ), sa termin de fiert si pus in recipiente racitura,de facut o portie dubla de fursec margareta-o reteta pe care ne-o facea mama acasa..,de facut o prajitura cu foi de miere si crema de gris cu lapte si unt din care am gustat asnoapte un colt si mi-a placut si sa fac 8 coronite de turta dulce cu stafide si ciocolata.
Printre picatele mi-am glasat stelutele de nuca cu glazura de albus jumate si pudrate cu cacao jumate,glazurat cu ciocolata biscuitii cu piper,hranit copil,imbracat de gala si plecat de la 4 la 8 la spectacol..
Azi va trebui sa galzurez coronitele si sa le fac pachete impreuna cu fursecuri,sa colorez fursecurile caise,sa rezolv cumva aluatul de turta dulce fursec ce-l am in frigider de o saptamana aproape,sa fac ciorba de perisoare , sa pun la fiert sarmale,sa fac ordine si curatenie,sa ornez bradul si toate astea pana pe la 4 cand vreau sa plecam cu colinda...!!!
Oare reusesc,ce spuneti?
DAria tu cum te-ai descurcat cu treburile ieri?
Si sotul meu a lucrat ieri pana la 6 si ,si azi pleaca la munci si nu stie cand ajunge.
Dodo,felicitari ptr caruciorul bleo,sanatos sa fie!!Si felicitari lui Bodo ptr ca a ales asa un nume frumos..
Cum a fost la Mos?
Raluca,cum au iesit sarmalele si cozonacul?
Cata,uau,harnicuta harnicuta.Ce fursecuri ai copt si cum de ti-a venit ideea sa faci crema de zahar ars? E super..
Annie,pai,nu prea are rost sa te omori muncind daca vezi ca nu e apreciata munculita ta.
Imi pare rau ca nu va intelegeti ,macar de Craciun sa fi facut"pace"..sa va priasca amandorura..
HAi ,v-am pupacit pe toate,va doresc sporuri la toate cele si...daca nu voi ami avea timp..
Craciun fericit cu pace in suflet si belsug in casa,cu sanatate si bucurie alaturi de cei dragi!