Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Ce m-am bucurat Annie cand am vazut ca ai scris
Insa imi pare nespus de rau pt intorsatura situatiei
Atunci sa faci ce-ti pica tie bine, daca oricum multumire nu exista (stiu cum e).
Si da, imi place rozul ![]()
Dodo, ma reorientez io spre albastru 
Catutza ... Giulia doarme de la 11-12 noaptea pana dimineata la 7-8, chiar daca doarme sau nu ziua (cand doarme dupa-masa, se intampla sa doarma juma de ora, 3 ore, depinde). Deci nu mult, niciodata nu a fost o somnoroasa, la 7 luni s-a "auto-trecut" la un somn pe zi 
Merg sa bucataresc, voi fi prin zona ... haideti la semnat condica !
Era sa uit: LEDI, sa pui poze cu bb mic (mi-e dor de mirosul ala de bb mic) 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Annie80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Era sa uit: LEDI, sa pui poze cu bb mic (mi-e dor de mirosul ala de bb mic) ![]() |
vezi ca e contagios
nu mai zic nimic, m-am saturat.... din aia care cheltuie banii, el e cel care cumpara softuri pt pc....dintre cele mai scumpe..m-a intrebat de unul...i-am spus sa faca ce vrea ca nu ma intereseaza si nu vreau sa pic la mijloc oricum sunt paralele cu noutatile in domeniu ...iar iar vrea sa schimbam masina, i-am spus ca e invitatul meu daca vrea ca asa m-a pus pe drumuri sa vb la dealeri si banci ca sa se razgandeasca... .si sa pic eu de neserios.... si nu-mi place
am pus sa fac un cozonac...dar asa la plesneala...fara bibilit
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Buna dimineata dragutelor vin si eu cu Mos Ajunul ![]()
V-am citit "rand cu rand" dar nu prea am avut tragere la scriere!O astept insa pe Lilia cu compunerea la interval!
.
Cu cine sa incep? Pai o iau cum e scrisa lista:
Daria- spor la trebi si alte munculite!Iti doresc sa-ti aduca Mosu' muulta rabdare cu Giulik !
Ma voi ruga si eu astazi pt. Emma!
Doamne ajuta sa fie bine si sa faca o minune pt. sufeltelul ei pur si nevinovat!
Ledi-

Felicitari inca o data mamico!Sa va traiasca Davidutu si sa va bucurati de el!Sunteti o familie fericita si implinita!
Aurorra si delfinasul sauva urez un Craciun fericit caci e primul impreuna nu??!!
Anca, Octavia,Emma-Craciun fericit si numai bine! Multa sanatate , luminsa in suflete si tot binele peste voi sa cada!
Adiesti izvor nesecat mamico pt. mine! Toata stima si respectul meu!
Eu am vazut toate pozicile trimise in contul comun, si urarile de Craciun le-am citit!![]()

Aceleasi urari sa se intoarca inzecit catre tine!
Craciun fericit!
Pe mine ma sar...ma las pt. la urma!![]()
Katty- sa fie intr-un ceas bun noul job! nu te mai uita in urma...stiu usor de zis...dar viata merge inainte! Vine Mosul azi? Cu ce?![]()
Multa sanatate tuturor si..Craciun fericit!
Lilia
-astept cu nerabdare rezumatul tau dar si sa ne spui ce mai faci...Ce face Amelia...la serbare..., Mosul,etc.etc.
.Pana una alta : Craciun fericit alaturi de familie si cei dragi tie cu multa iubire , pace si intelegere!
Annie-
frumoase bunataturi ai pregatiti( ma refer la dulciurile care arata f.f. bine)! imi pare rau ca nu ai cu cine si imparti ac. bucurie! Cred ca ar treb. sa te gandesti serios sa iei o decizie caci bag io seama ca lucrurile sunt mai adanci si nu vei mai rezista mult asa! De sarbatori sa-ti gasesti macar cateva clipe de liniste ,bucurie in orice lucru!Te pup si te imbratisez cu drag! Fii optimista : cica zisera astia ca anul urmator va fi unul DE EXCEPTIE! Off Doamne cat i-l astept!!![]()

Raluca- felicitari pt. zilele libere si pt. achizitiile din mag. turcesti!
Ati gatat bunataturile? Ce face printisorul tau?
Va urez Craciun fericit si sa ne pui si noua poze de la voi!
Am schimbat windowsul si nu mai am linkul cu viperissime. Te citeam cu drag!
Gabita- felicitari pt. BB EDy(
..hehe posed si io una bucata Edy in batatura in persoana sotului). Atat de mult as fi vrut sa ai fetita!! dar nu-i rau nici cu baietel!
Cei doi saci de la fina mea asteapta drumul Navodariului...sper acum in ian. sa te vizitam!
CUm a fost la Mosul Primariei?
In alta ordine de idei am facut pachetelele pt. copilasi ... sper din tot sufletul sa fi nimerit corect , le-a trimis Edy ieri cu posta .Coletul insa soseste dupa Craciun ( i s-a zis ca soseste la Navodari samabata).Nu am pus decat 2 produse in punguta ..doar cel mic de 2 anisori are 3 produse ca0i mai mic)![]()
AM facut acest gest cu cea mai mare dragoste pt. niste copilasi pe care nu-i cunosc...dar care merita ceva frumos in aceste zile! Le urez multa sanatate ! Am o colega de fapt vreo 2 care vor sa trimita coletele direct acolo se poate sa-mi dai adresa?Una dintre ele are posibilitati materiale si le-ar trimite destul de consistent pachetul!
iti urez tie si familiei tale multa sanatate,liniste si numai bine! Craciun fericit ! 

Cata- offf pt. otita asta a Biei ...
sa treaca repede!
cam bolnavicioasa a fost anul acesta!
Si tu ai gatit destule! Harnicuto!Aveti musafiri sau plecati in vizita sau si-si?
Iti urez si tie ce-mi urez si mie: sanatare, iubire, intelegere si Noroc!Craciun fericit!
despre mine...am asaaaa o stare cam nashpa again...dar incerc sa ma eschivez... mai ma iau cu una, cu alta... dar craciunul si Anul nou pana la urma tot singuri ne gaseste!
Am terminat cu bine cu tezele( am mai si picat cativa..asta e din vina lor nu a mea!!!).
Am facut si serbarea / petrecerea de dupa..au iesit in linii mari ok( s-au mai incurcat 2-3 ) dar doar ei...asa...sa vada si parintii ca atunci cand nu vrei sa faci ceva nu vrei si pace... si ajungi sa te faci de ras in fata lor!!)
Asta apropos de incapatanare( am doua exemplare un boy si o girl...doamne daca ar face ei ceva din ce zic si eu...n-ai sa vezi) idem si acasa...aceleasi plangeri de la parinti! Eu nu am gasit solutia..si am uzitat diverse metode!
Pe 18 dec.( in aceeasi zi cu baietelul Leditiei de aceea nu voi uita ziua lui) a fost ziua sotului meu ...a implinit respectabila varsta de 34 de primaveri ! L-am serbat in doua reprize sambata cu prietenii si duminica cu nasii si parintii! A iesit totul super fain...numa eu am iesit mai sifonata asa( caci am facut din noapte zi si vice-versa) am muncit ca roaba... da-i curatenie, mancare, dulciuri...si nici nu am dispus de prea mult timp pt. asta inaite! Dar a trecut ... am dormit muuult dupa sa-mi revin in simtiri!
Ieri am fost mamica pt. o zi 
![]()
. A fost MINUNAT! Sor-mea a fost la serv. iar mamaie plecase la ea acasa sa-si ia pensia asa ca Teo a ramas in grija mea! M-am descurcat exemplar..la mine a fost cel mai cuminte copil... nu a facut figuri cum face la ele... a papat tot , a dormit,s-a jucat, ne-am plimbat , am facut baita..intr-un cuvant ma pricep sa fiu mama...cand o vrea DD sa-mi dea si mie ceva... astept!
Eu nu voi face cine stie ce pregatiri. Sarmale face soacra, piftie asemenea, carnati la fel...fac o friptura dar maine...ma duc sa cumpar niste toba si leber de la firma Aurorra ( au produse mai scumpe dar de calitate buna) . Am un cozonac facut de o doamna suuper bun...mai am un panetonne cu cioco cumparat...multe bomboane, fac azi tortul Ladie's fingers la care mai adaug niste crema ganaj ( am mai facut asa si a iesit deosebit de bun) poate fac si niste fursecuri...dar eu nuam facut si nu prea as vrea sa ma risc.., si cam atat!
De Craciun mergem la socrii si pe la sora mea... apoi acasa... iar dupa Craciun in We. mergem 2 zile la Sinaia( asa pe ultima suta de metri vorbit) voiam la Moeciu la cunostinta noastra dar am hotarat cam in scurt si era totul ocupat! Aici avem pe altcineva cunoscut si am avut noroc sa aibe 3 camere disponibile si la un pret bunicel zic eu .
Va las acum...fug pe la cumparaturi...si la boxa la socrela sa-mi iau bradul si tot ce mai am pt. a impodobi casa! 

Va imbratisez cu drag !
Dany
Craciun fericit si sarbatori linistite va doresc!
katty spune:
Hello, mai este O zi pana la Craciun ! Yupppii! Am venit si eu la semnat condica!
Piftia e gata (s-a si intarit), cozonacii sunt gata, aseara m-am trezit si cu sarmalele gata facute
(trebuia sa-mi trimita mama varza si cand colo mi-a trimis sarmalele gata fierte), acum am friptura in cuptor (miroase de innebunesti), mai fac un blat de Krantz mai incolo si gata!
Cadourile sunt impachetate si asteapta frumos randuite in debara sa le punem la noapte sub bradul pe care l-am impodobit aseara.
Sunt acasa,
Adriana, Catutza, cat ati bucatarit si prajiturit! Eu am facut fursecurile de saptamana trecuta sper ca s-au fragezit pana acum ca am sigilat cutia!
Dodo, si mie imi place numele pe care l-a ales Bogdan pentru fratiorul lui!
Annie, spor la cozonacit, imi pare rau ca situatia e asa incurcata la voi! Nu puteti face un compromis macar zilele astea ptr. Clau??
Raluca, drum bun spre Romania!
Catutza, ce mai face Bia?
Cu siguranta ne vom regasi printre rugaciuni la ora 13.
Cadourile....
Cozonacii mei.
Spor la trebaluit!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
katty spune:
Dani, cat am scris eu ai postat si tu, multam de urari, la fel iti urez si eu tie, inzecit sa-ti dea DD, sa-ti aduca vestea ca vei fi mamica, uite la Ledi s-a implinit dorinta, asa ca trebuie sa speri, ai dovedit si dovedesti ca ai un suflet de aur si iubesti copiii!
La multi ani sotului tau! Sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna!
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Dany, 

La noi "pute" a sarmale
dar inca nu sunt gata.
Insa eu am terminat blaturile, urmeaza rapid cremele, aspir, fac beuful, salata de ciuperci, arunc o bucata de carne de porc la cucta si gata.
Cumparam paine si cam atat. Ma va apuca seara oricum ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Dodo-pui spune:
Buna ziua la Mos Ajun si de la mine![]()
| citat din mesajul lui danyalo Gabita- felicitari pt. BB EDy( Cei doi saci de la fina mea asteapta drumul Navodariului...sper acum in ian. sa te vizitam! CUm a fost la Mosul Primariei? In alta ordine de idei am facut pachetelele pt. copilasi ... sper din tot sufletul sa fi nimerit corect , le-a trimis Edy ieri cu posta .Coletul insa soseste dupa Craciun ( i s-a zis ca soseste la Navodari samabata).Nu am pus decat 2 produse in punguta ..doar cel mic de 2 anisori are 3 produse ca-i mai mic) iti urez tie si familiei tale multa sanatate,liniste si numai bine! Craciun fericit ! ![]() ![]() |
Iti multumesc in numele lor
(a copilasilor care-s minunatai)Adresa este :
Asociatia Charity East
Mamaia Sat,
str:M20
nr :50
Cod postal: 905701
Jud:Constanta
Fetelor
va multumesc pentru urari si gandurile bune.Asa e sanatos sa fie.Cum a fost la serbare....frumos,super.Frumos caci a fost mai scurt (toti copii din gradi)au cantat ,urat,spus poezii apoi mosul le-a adus un set caciulita(frumoasa cu cornitze de ren-pe blue si albastru
,un ursulet de plus alb (maricel de cca 40 cm inaltime) si dulciuri(ciocolate2 buc,un ou de cioco cu surpreza,napolitane,bomboane).Dupa serbare (a avut loc in oraselul copiilor din Navodari)unde ca in orice orasel exista masinute(care trebuiesc conduse
,trenulet,o rota cu scaune care-i invarte si "ameteste",vata de zahar pe bat.Sunt fericita pentru ca e primul an cand nu a ratat nimic si si-a impus punctul de vedere fara sa enerveze pe nimeni
.In acest timppe scena era spectacol cu cantece pentru copii iar la final a fost pentru tineri si parinti"alb si negru"
CRACIUN FERICIT!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
catutza spune:
hello!
repede ca am ciorba pe foc si casa cu susul in jos si Mihai e la munca dar ma "ajuta" Bia ![]()
Adriana , mamaaa ce de bunatati pregatesti tu acolo! sa faci poze cu bunatatile tale si la colindat!Fac crema de zahar ars ca nu am mai facut de vreo 5 luni si noua ne place mult![]()
Daria , a venit miros de sarmale de la tine pana la noi
tu cand faci bgradul?ce va aduce Mosul?
Katti , ce cozonaci frumosi ai facut
si ce cadouri multe si frumoase la voi acolo ! mi-au placut etichetele mult ![]()
Dany , sa-ti traiasca sotul! sa va dea Dumnezeu bebele mult dorit ca sunteti oameni cu inima mare si chiar meritati un puiut mic de om
si sarbatori fericite 
Gabi , ce petrecere frumoasa la voi acolo! chiar ma bucur ca se organizeaza asa ceva la voi! eu ma chinui de cateva zile sa ajung in oras sa vada si fata mea luminitele si nu mai ajung ![]()
Annie , chiar i-mi pare rau ca aveti probleme si acum de sarbatori, sa va aduca Mosul multa intelegere in familie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bia e bine acum, multumim de intrebare. Inca face ca trenul cand ii pun picaturi dar inca mai sper ca va sta cuminte ca i le pun!
Va las, ma duc sa termin ciorba si sa tai pentru salata...

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
katty spune:
Mai e putin pana la ora 13.
Ati vazut ca mai e o sansa??
Poate asta e marea minune!!!
| citat din mesajul lui aidaciolac Si ca un facut , azi ne soseste un tratament , ultimul pe care il voi incerca. Este destul de riscant , dar oare ce se poate intampla mai rau decat se prevede! Poate ca asta si toate rugaciunile de la ora 13 de azi ne vor ajuta. Continuam sa speram pana in ultima clipa. Va multumim mult si va dorim Sarbatori Fericite pline de bucurie si lumina!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aida Poze cu noi ![]() "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Merci de aprecieri, Catutza!
M-am linistit, am totul in ordine, copilul imbaiat, etc. diseara mergem la niste prieteni la impodobit bradul, un lucru mai am de facut de fapt doua, sa curat aragazul si apoi sa ma rog cu toata puterea ptr. draga de Emma si puternica ei mama, Aida!
varsta lui Andrei