Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Katty, Catutza, Dodo, Aeperju, Annie, Dany si restul de leoaice, va pup si va multumesc ca sunteti
Am nominalizat fetele ca ele au scris azi

Catutza, io am cam strans cadouri de cateva luni, am mai luat dp bursa, am mai comandat dp net, astfel incat Giulia va primi foarte multe, dat fiind ca ea doar de la mine primeste
Va primi setul pt papusi - pat + carucior, o papusa-baietel, un joc de societate, un set de "rochita" pt balet,alte prostioare mici gen perforator ce face forme de fluturas, o gentuta-casuta de plus, o alta gentuta ca pt bijuterii, farduri ca asta isi doreste muuult, o papusa DoraTheExplorer din material textil, dulcegarii doar 3 oo Kinder, ceva oameni de zapada Milka mici, un Moshulica micut. Eu am primit la servici o cutie maaare cu bombonici de cioco, raffaello, un parfum si mi-am luat un ruj pe care il voi folosi probabil de fro doo ori / an

VOI ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

sunt alaturi cu sufletul de Emma si Aida, sa dea Dumnezeu sa fie bine! poate avem o minune astazi in ajun!

Katty , ce ma bucur ca te citesc asa des! si se simte optimismul in postarile tale spor la impodobit bradul, poate ne arati si poze apoi si ne spui si ce ai primit de la Mos

Daria , ce de cadouri va primi Giulik sper sa ne arati si poze totusi ! La Bia va veni Mosul cu : un aspirator (si-l doreste demult), un glob mare cu printese Disney, o bluzita si multe dulciuri (pe care i le voi pune sub brad si apoi i le iau ca ea nu mai mananca altceva daca are dulce in casa ). I-a mai luat soacra o carte"cele mai frumoase povesti" si 3 puzzle tot de la disney.Astea vor fi tot la noi sub brad.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Primiti cu colindu???

Parca forile dalbe se canta acuma... superb

Se mai arunca petarde cand deschizi usa?

Cozonacul meu sper sa iasa, aluatul a crescut dar parca cam incet....am facut cu faina self-rising dar si un plic de drojdie, sper sa nu rezulte bomba atomica

diseara suntem invitati la niste prieteni..daca va mai amintiti de "duamna mea" cu figuri....am sa merg sa iau un boschet de la florarie sa-i duc...si o bucata cozo...daca iese.

am primit o cutie de bijuu iraniana, foarte misto, asa ca suvenir de la o prietena, fara treaba cu craciunul....

merg sa bag un mop si sa sterg praful, ca Kitty a mea nu vrea...sta la soare (ce viata au unii )

Va pup, si va urez un Craciun alb, cu zapada, fericit alaturi de cei dragi, si toate visele sa vi se implineasca

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Katty sa dea DD sa fie o minune si pentru matzuca;

Cata da aici ca si la Ct e frumos de sarbatori pentru copii;

Daria si te ;

Ani sa dea DD sa-ti fie bine;

Emma

Raluca,Anca,Ledi,Aurorra,Adi,Dany,Nicoletta si va doresc numai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Craciun fericit tuturor!
Poze avem la semnatura.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ledi, , e superb bbDavid, sa-ti traiasca

Vreau sa va urez voua,
celor mai dragi feline,
Craciun Fericit

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leditia , ce dragut e bebe David! mic si paros, asa dor mi-e de miros de bebe mic

Annie , cum a iesit cozonacul, a crescut frumos?

Daria , gata bradul? sau inca nu a plecat Giulik de acasa?

am terminat mancarea, acum mai am vasele de spalat, de schimbat prosoapele la baie si lenjeria in dormitor, de bagat aspiratorul si un retus la praf si gata treaba...Mosul sa vina ca suntem pregatiti

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dragilor mele celor mai si mai...

am gatat mai am cateva vase si aragazul
de aspirat am aspirat...

Ledi super flacau ai.L-am admirat e SUPER.

Craciun Fericit!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Desi nu am ajuns la zi cu cititul, vreau sa va urez din tot sufletul un
Craciun fericit
Sa incercam sa uitam macar pentru o clipa de suparari si necazuri si sa primim si sa daruim dragoste, bunatate si iubire.
Sa ajunga la toata luma in casa, un Mos Craciun incarcat cu daruri si bucurie, noroc si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cata m-a repet, mirosul de bb e contagios

cozonacul meu e gustos , unul nu a crescut mult, celalalt a crescut dar lam ars si nu stiu de ce are o culoare maronie...dar nu ca la cacao...ciudat rau, poate de la esente, asa ca am cumparat chec ..cine o vrea sa faca eu una m-am lecuit

Ledi , sa-ti traiasca comoara

azi am vb cu o doamna cu bb la purtator si asa as vrea si eu din nou ...dar... neah

dodo trimit si eu aragazul meu la spalat ??? pls ! asta mai am de facut de plasat cadourile si ma bag la nani noroc ca am fost in vizita altfel uitam sa mananc azi ceva ...
Lilia multumim de urarile frumoase!

Craciun Fericit !!!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput