Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:
Craciun Fericit!
Va doresc tot binele din lume,multa sanatate si liniste sufleteasca.
Daria o imbratisare
dubla de la noi pentru tine si
ta draga.
si
toate felinele mele dragi cele mai si mai...din toate
Ma bucur ca existati.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
katty spune:
De Craciun sa ne bucuram pentru Sfanta Nastere a Domnului nostru Iisus Hristos si sa incercam sa fim mai buni, crezand,chiar si pentru o clipa, ca astfel ne aflam mai aproape de Dumnezeu.
CRACIUN FERICIT!!!
Ledi, e superb BB!!! Sa va traiasca si sa fie sanatos!!!
Cum a fost cu mosul?? Sper ca v-a adus multe cadouri!
La noi a venit incarcat! Andrei e superincantat!
Pupici, revin pe seara ca plecam la mama!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
danyalo spune:
Craciun fericit
si de la noi dragelor!
Sa se descarce sacul Mosului la voi cu sanatate, buna intelegere, noroc, bucurie si belsug.
Ledi ai un bb perfect! Ioi ce mic eeee! Mai-mai si ce de paaaar! Ti-am zis eu ca e paros!! Ti-aduci aminte cand te plangeai de arsuri!!Ii faci deja codite! 
La multi ani astazi pt. printisorul tau David-Christian sa fie sanatos si papacios!

La multi ani tuturor ce poarta numele de Cristina, Cristian si derivatele!
Katty- ce de cadouri la Andreiutul tau! Si ce etichete frumoase!!
Hai...veniti la povesti ...cum a fost a venit Mosul sau a lasat cadourile sub brad?? la noi cand eram mici venea Mos Gerila( eu asa imi amintesc) pe 31 ianuarie si treb. sa spunem poezii, ne intreba Mosul daca am fost cuminti..etc. erau o gramada d erubedenii pe lana noi .Sor-mea era mai tolomaca asa... si mai micuta... si o intreaba Mosul: Am auzit ca mai faci pipi pe tine din cand in cand...e adevarat?? Si ea saraca, de frica, de rusine( avea vreo 6 anisori cred)daaaa...mai scap! si nu va spun ca taman cand vorbea cu Mosul a scapat pe ea din nou!
Dupa acel eveniment nu a mai venit Mosul in carne si oase..ci doar lasa cadourile sub brad!
Noi am facut aseara bradutii( unul mai mare in sufragerie si unul mai micut in dormitor) ...am terminat si dulcegariile( un tort Ladies fingers mare si unul mic, si 40 de bucati de ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata)!Am mai facut si pt. Teo niste biscuitei cu fulgi de ovaz...reteta luata de aici de pe forum!
La pranz mergem la masa la socrii!
Imi pare rau ca este un Craciun fara zapada... dar asta este!
Va doresc petrecere frumoasa..."ne vedem" mai pe seara!
Va pup
Dany
szivarvany spune:
Buna dimineata !!!
Io povestesc in poze , Giulia si-a ales singura tinuta pt Ajun
, apoi am trimis-o in misiune sa duca baigli la o colega si un coleg, eu am tuningat casa, iar in final a zis ca e multumita ca a fost foarte cuminte si a primit atatea cadouri; noapte la 1 imi multumea cu patos pt Craciun, pt cadouri, pt MoshCraciun 
Dany, 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
Craciun Fericit!
Daria , cum a reactionat Giulik cand a vazut bradul impodobit si cadourile multe?
Dany , ce pofta mi-ai facut cu eclerele tale! o sa incerc si eu sa fac dar inca nu am curaj...
Plimbare placuta la socri , cu ce vine Mosul la Teo?
La noi a lasat Mosul cadourile sub brad...am costum dar nu am gasit pe nimeni sa il imbrace ![]()
Katty , abia astept sa vad pozele voastre , cred ca Andrei a fost super incantat de cadouri
plimbare placuta si voua la mama ta!
Annie , tare rau imi pare ca nu au iesit cozonacii
eu una nu ma bag sa fac ca mi se pare prea complicat 
Adriana , voi ce faceti, cum a fost ieri la colindat? a venit Mosul la Catalina ta sau a lasat cadourile sub bradut?
Gabi , sarbatori fericite si voua, voi ce faceti azi?
Lilia , vad ca nu ai mai plecat in R.M. plecati de Revelion? eu inca te mai astept cu "romanul" tau
A venit Mosul la Amelia?
Leditia, Raluca,Anca, Nikoll, Aeperju, , 
va urez o zi cat mai buna, revin mai pe seara acum plecam la socri ![]()

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
seara buna
ce fac fetele? voi ce ati primit? ca prichindeii nostrii...observ ca au fost foarte cuminti...oare?
al meu m-a "aburit" dar sicer mi-a daruit atat de multe anul asta ca nu mai vreau nimik
Cata...cozonacul meu si sarmalele (delicioase ca de fiecare data *privire modesta*) a primit laude...pe bune, nu e aratos dar e gustos
va pupc si o seara cat mai frumoasa {pup]
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
copilutzu spune:
Dragele mele feline!!
Cum sunt un purcel nesimtit si intru mai rar pe la sub. Leoaice (dragi)
Va urez
Craciun Fericit !!! 

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
catutza spune:
hello!
un
si de la noi pentru voi!
Cum a-ti petrecut voi zilele astea? noi am fost la socri ieri , azi au venit nasii la noi apoi acum mai pe seara a venit o prietena si tot asa numai de vizite ne tinem. Maine ne vedem cu finii, inca nu stim unde mergem.
acum ninge in Bucuresti...poate maine de dam cu sania ![]()

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
neatza, 
cum ati petrecut ?
Noi am avut musafiri, apoi am mers in vizita, ieri am mers la Dubai si am luat niste chestii pt calculatorul copilului, eu vroiam o rochie pt revelion, dar cica mi-o ia la anu 
In rest bine, va pupam 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
katty spune:
La multi ani!
Inca e Craciunul magic!!!
Am citit la subiectele despre Emma, ca lucrurile evolueaza intr-o directie buna si m-am bucurat!
Noi am fost in ziua de Craciun am fost la mama, ieri am fost acasa, au venit finii, Andrei si-a luat-o in cap de rasfat, mai ales cand a vazut cate cadouri a primit, aproape totul de pe lista, apoi a primit din toate directiile multe cadouri, la biserica de la nasul lui care e preot, de la fetele lui altceva, de la buni, ieri de la fini, asa ca lucrurile au evoluat intr-o directie de rasfat! Pana la urma s-au linistit cu vorba buna!
Copilutzu, bine ai venit la noi, multumim de urari, si sper sa intri mai des, nu doar de sarbatori
!
Annie, ma bucur ca ti-a iesit gustos cozonacul, si al meu a iesit tare bun, cred ca zaharul nu a fost prea dulce ca am pus cantitatea corecta si mi se pare nu prea dulce, ceilalti au zis ca e bun!
Catutza, nu e complicat sa faci cozonaci! Doar gandul e infiorator, realitatea e alta, si nici nu trebuie sa-i framanti ca pe vremuri, sunt alte drojdii, alte faini, alte ingrediente!!!
Ai vazut ca n-a tinut zapada?
Daria, ce fericita a fost Giulia, ce de-a jucarii a primit, fardurile sunt de copii sau de oameni mari, s-a fardat singurica sau ai ajutat-o tu?
Dany, haioasa faza cu surioara ta...
Am facut si eu fursecuri cu fulgi de ovaz ci ciocolata amaruie si au iesit superbuni!
Uite aici si cateva poze de la Craciun!
La multi ani celor care si-au serbat numele de Cristian, Cristina alaltaieri (tot timpul uit sa le urez), La multi ani si celor care-si serbeaza azi onomastica: Stefan, Stefania!!!
Ledi, cum a fost primul Craciun adevarat din viata voastra? Adica impreuna cu BB David? La multi ani puiului de ziua numelui!
Dodo, Lilia, Ralcat, Anca Vlad, Adi69, Octavia, Aurrora, Nicole_t, aeperju, , si tuturor felinelor, un sincer La multi ani si tot binele din lume va urez! 
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13