Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mama, fetelor ce harnice sunteti si ce de bunatati faceti. Eu inca nu stiu de unde sa iau varza acra ... ca inca nu stiu prea bine magazinele cu specific din zona.
Am luat bradutul, globurile le-am adus din tara ... abia asteptam sa impodobim pomul si sa ne bucuram de vacanta. Am 11 zile libereeeeeeeee

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Annie, ce harnica esti !

Scuipa-ma s-a nu ma deochi

Cata, faza cu "trebuie s-a iei ca sa te faci bine" nu tine? Al meu inghite tot, uneori chiar el imi aduce aminte sa-i dau medicamente (deh, uituca de mine)

cat despre pui + vita (din lipsa de guitz) ies bune, daca pun numai vita ies mai tari, dense, nush cum sa explic, asa ies mai moi, dar gustoase foc, binenteles in vita de vie, ca nu avem varza murata, si smantana, alor mei si mie ne plac.

Porcul aici e un fel de cauciuc de masina , depinde cum nimeresc uneori e super, dar uneori bagi ca la orbit, asa ca nu ma risc sa cumpar ca e si scump si sa mai fie si prost, sa mai impachetezi si 2 kile de carne, eu aia care nu am rabdare....

voi sunteti rabdatoare de fel???

Raluca, 11 zile libere, really cred ca e cam mult.... glumesc le meriti pe deplin, poate ne scrii mai mult

mamamariucai felicitari pt cele 4 luni si cat mai multe, cum e bebbitza?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Aiurea de rabdatoare. Am crezut c ao sa am rabdare o multime dar...tzeapa! Cand ma musca ar trebui sa ma abtin si tot ii scap una peste gura de durere. Cand ma scoate din pepeni pe afara ca eu merge intr-o parte si el numia invers merge ma apuca toate pandaliile si tot asa. asa ca ioc rabdare. Cand ma gandesc ca alte fete au cate doi - trei copii ma apuca groaza. dar asta e, mergem inainte!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mamica de Mariuca, pune poze sa admiram cea mai mica felina

Annie, hahahahaha, ce e rabdarea ?!

Si`amu sa ma laud: am gatat foile pt praji, am pus prima tura de saratele, am fiert macul, nuca; cam atat mi-am propus pt azi, restul maine.
Si m-a napadit o stare din`aia de kko

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dariaastept sa-mi trimiti ce ai facut bun

O seara placuta in continuare.
Cine a descoperit unde se tine rabdarea sa-mi zica si mie

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va anunt eu, ca am tras cu ochiul, Leditia a nascut ...
18.12.2008
Leditia DAVID CHRISTIAN, ora 04.00, 2600g, cezariana 36sapt si 4 zile
So, felicitari mamico, sa-ti traiasca feciorul, sa aveti parte de tot binele din lume !
A fost greu, dar ai castigat batalia, iti tii in brate minunea !
Refacere usoara, mult laptic, iar bbDavid sa fie papacios, somnoros, necolicios, si sa creasca mare-mare cu sanatate !

Dodo,

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sa scot pampoanelele!!!

Bravo, Ledi! Sa-ti traiasca feciorasul cel drag si mult-dorit, sa fie sanatos si papacios!!! Si tu sa te refaci cat mai repede, sa poti ajunge la taticul cel fericit cu cadoul de Craciun!!!

Catutza, nu-i bai, stai linistita, la ce zi de desparteala cu seful meu am avut, am fost chiar intoarsa pe dos!
De maine nu mai vin in zona, vedem cum vom face, Bia sa se faca sanatoasa repede, asta-i cel mai important iar voi sa aveti sarbatori linistite!

Daria, multumim de vestea minunata despre Ledi!
O sa fiu si eu alaturi de Emma si de Aida, pe 24 la ora 13. Sper si eu intr-o MARE MINUNE!!!
Va admir pe toate, sunteti niste harnicute, nici eu nu sunt mai prejos, sunt cu piftia de curcanel in castroane la racit!!!
Va pe toate !!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

buna fetelor.Dau copy/paste de la mamici ca nu pot scrie.
Nu am apucat sa citesc din urma,deci nu stiu ce v-a zis Roxana.
Am vazut ca intre timp a mai nascut si Just,Cris,Danotino...de Selene stiam si am si vbit cu ea la telefon.Felicitari si multa sanatate si refacere rapida.
Azi am ajuns si noi acasa.Pe scurt,miercuri spre joi pe la 1 mi s-a rupt apa,m-am trezit sa ma duc la baie si mi s-a rupt apa.putin la inceput,dupa care siroaie.Am sunat drita si mi-a zis sa merg la urgenta.Nu am fost niciodata la spitalul asta,deci am fost socata de conditii,de multe..experienta in spital nu o povestesc in detalii caci nu este una frumoasa,din contra.Cel mai bun lucru si ce ma tinea pe linia de plutire era bb si sotul meu si spijinul infinit al dritei mele care este o femeie deosebita.Sa-i dea Dzeu multa sanatate si numai bine,caci asa OM nu am mai intalnit.
Revenind,am ajuns la spital,mi s-a facut un control pe masa in timp ce apa curgea,am eliminat si dopul si m-a internat.Eram foarte speriata si nedumerita,dar nu ziceam nimic.M-am dus la maternitate si mi s-au facut monitorizari,iar inima lui bb batea cam repejor.A venit si dr mea,aveam dilatatie 2cm,apa dusa,asa ca am intrat in operatie.Mi s-a facut rahianestezie,caci tipa ce era de garda nu stia sa faca epidurala sau nu facea,ceva de genul.Asa ca am ramas si cu trusa nefolosita.
Am intra in operatie,mi s-a facut anestezia..stateam pe masa si aveam mintea goala,parca nu eram eu,asteptam sa-i aud glasciorul puiului meu si sa-mi zica ca e bine.Si timpul trecea asa de greu..la 3 si 25 a venit pe lume David Christian,o minune de copil,cu barbita mea cu gropita si parul lui taica-su.Restul le vedem pe parcurs.:)Cand mi l-a aratat,mi s-a parut atat de micut incat imi venea sa plang,voiam sa-mi zica ca e bine...si intr-un final a venit cineva si a zis ca are 2600 si este bine.A durat mult broderia,ca pe la 5 si ceva a terminat.Am fost dusa in postoperator unde am suferit groaznic,dureri groaznice de burta,operatie,aveam un junghi in spate de nu mai puteam si colac peste pupaza la un moment dat nu mai puteam respira...Eram fericita ca nu ma durea si capul cum auzisem eu ca se intampla.Asa ca bagam multa apa in mine sa previn durerile..asa ziceam eu.Dupa amiaza la ora 3 m-au dus in salon,eram singura si acolo mi-am vazut si minunea.
Prima noapte a fost groaznica,al meu a ramas cu mine si s-a ocupat de bb,eu nu stiam pe ce lume eram de dureri..infernale!A doua zi de dim au venit si durerile de cap..de ceafa,care pur si simplu te paralizeaza cu totul.Si de atunci o tinem tot asa.
Am fost suparata ca pana joi la ora 4 cand am ajuns eu in salon puiului meu nu i s-a dat nimic de mancare,pe sistemul ca trebuie sa suga,iar eu am aflat abia noaptea tarziu,deci aproape la 24 de ore de la nastere!Urla,eu nu aveam ce sa-i dau si tot intrebam daca i s-a dat de mancare,iar vitele alea imi spuneau sa-i dau san si ca n-are nimic copilul!Le-am zis ca lapticul poate veni si dupa 3 zile si nu-l tin asa..iar vitele,ca altfel nu le pot spune,mi-au zis ca bb nu are nik si ca nu mi se da lapte praf.Nu va zic la ce sume am ajuns sa indop in toate cretinele si degeaba!Am facut rost de o seringa de lapte praf pe care bb a mancat-o pe nerasuflate!Dimineata dr de garda de la pediatrie,o tinea sus si tare cu sanul!Eu aveam 2 amarate de picaturi de colostru,era imposibil sa se sature!Mi-a zis sa merg sa-i iau o cutie de NAN1 si s-o duc la fete si o sa-mi aduca..Laptic nu aveam,sfarcuri nu aveam,m-am muls de nu mai puteam sa-mi vina lapticul si sa fac sfarcuri..Abia de o zi a venit,cat de cat,dar bb meu nu suge ca lumea la tatica,nu are putere,suge putin si se opreste si apoi plange de fomica.Am stat cu el la san si 2 ore timp in care mai sugea,mai dormea si tot asa,de paralizasem de dureri la operatie si cap,insa apoi plangea si cand ii dadeam completarea se ducea instantaneu lapticu din seringa!
Momentan imi este si frica sa-l mai pun la san pt ca bag medicamente la greu in mine,nu va zic ce dureri crancene de cap am,ca pur si simplu nu pot face mai nimic cand ma doare,ca plang de dureri si-mi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Din cauza branulei mi s-a inflamat foarte tare si mana pt ca ma sprijineam in ea mereu sa ma ridic din pat si evident il tineam si manevram pe bb..
Acum suntem pe lapte praf si pe san(atat cat poate si suge si cat am si eu),dar mi se pare ca papa putin.In spital a pierdut doar 100 grame,cu tot cu infometarea aia de la inceput!Am inceput sa ma mulg,dar nu prea am ce scoate,insa am zis ca daca scot macar cativa ml si tot e bine,macar acum pt inceput,pt cativa anticorpi.
Am tras atat de multe in ultima vreme incat sunt la un pas de depresie,ieri plangeam ca voiam acasa,nu mai suportam spitalul,conditiile,mizeria,nepasarea,nesimtirea si multe,multe altele.Ma frustreaza la maxim ca nu pot sa-i acord atentie puiului meu asa cum trebuie,ca am dureri groaznice incat sunt intepenita,ca nu ma pot ocupa de el si e atat de frustrant!

Sunt fericita ca sunt mamica,il iubesc si sunt topita dupa el si desi eram nedormita de 2 nopti(acum deja sunt 4)cu dureri groaznice,cand mi-a supt prima data eram in culmea fericirii..chit ca a tras si el de cateva ori si ma mai si durea,insa sentimentul a fost unic.Ma uit la el si nu=mi vine sa cred ca-i al meu,ca minunea asta imi dadea sutulete,ca el isi impingea fundicul ala scump in stomacul meu,ca noi am putut face o minune asa scumpa...Dincolo de toate,sunt fericita si si implinita!Tati este topit si el dupa noi si desi e nedormit si el saracul,ne ajuta enorm,de fapt el face mai multe,ca eu abia ma misc.Suntem niste parinti impliniti si fericiti in ciuda tuturor problemelor pe care le-am intampinat.
Acum bb e in programul de acomodare in noua casa,in noul patut..si de cand i-am pus tricoul lui tati langa el doarme mai bine si nu mai e asa agitat...
Va pupic,ma duc sa-mi hranesc iubirea.
Am si eu o intrebare pt fetele cu cezariana..cat v-au tinut durerile de cap,daca le-ati avut?Ati avut dureri in zona unde v-a facut anestezia?cat v-au tinut si alea?Evident vreau sa stiu si cam cat v-au tinut durerile de la operatie,ca am senzatia ca ma ustura,ma doare..si intr-un fel de normal,ca doar a trecut putin si e totusi o operatie,dar ma misc greu si vreau sa stiu cand ma pot ridica si eu din pat fara sa ma mai doara.
Mai revin cand pot.ca ma tine bb in priza si prepararea lapticului si durerile care nu ma lasa sa fac mai nimic.:(
Noapte buna.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Ledi

sa-ti traiasca ingerasul, sa se faca mare , sa fie mancacios, sanatos si ascultataor (mai incolo) si tu sa te refaci repede si sa fii sanatoasa

Katty vreu sa gust din piftia ta

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buuuna dimineata de la Iasi!

O ce de vesti!!

Intai vreau sa urez multa multa sanatate Biei,micuta de ea ce mai trebuie sa traga acum...Recent am tras-o si eu cu otita si e rau de tot.Ca tratament pentru otita(ca eu am avut mai multe in acelasi timp deci mai multe tratamente) am avut antibiotic(unasin) si multe spray-uri ptr nas.Dr la care am mers eu mi-a spus sa nu pun picaturi in ureche niciodata.

Cata ,intreaba daca nu vrea sa-si dea cu puf in nas singura,la mine a mers cu Catalina cand era mai micuta,nu voia defel dar singura a vrut.

Si ce de harnicute pe aici.Eu n-am terminat nik ieri.Ma incurca atat de tare Catalina cu spectacolele ei...
Am fiert raciturile,trebuie sa vad daca se intaresc(n-am mai facutracituri de muuulti ani)sa le strecor,condimentez etc..,umplutura ptr doua portii babane de sarmale,una la conge ptr rev si una la rulat si fiert ptr Craciun(azi) si cam atat
Azi va trebui sa rulez sarmale,fac ciorba de perisoare,termin racituri,si cele sase coronite,plus vreau sa mai fac o praji dobos.
Iar eu m-am trezit gata obosita,ce parere aveti?

Mi-am luat bocanci de iarna,din gritex,super meseriasi,cred ca ma vor tine pana la pensie ..

Acum...

V-am spus eu ca a nascut Ledi...nu m-ati crezut..am avut o presimtire.

Leditia,sa-ti (sa va) traiasca minunica cea scumpica,va fi o frumusete de baiat,nu are cum altfel din doi oameni atat de frumosi,iar voi presimt ca veti fi niste parinti minunati..

Va doresc tot binele din lume si multa multa sanatate si pofta de laptic.

Ai grija cu depresia,multe miamici(si eu bineinteles) fac depresia postnatala,sa fie sotul langa tine sa te incurajeje,sustina,iubeasca si va trece .
Totul va fi bine.

Durerile vor mai persista,eu nu am putut face baita Catalinei din cauza lor,nu puteam s-o tin in maini ,sa stau aplecata ..dar trec pana la urma.
Capul nu m-a durut insa,eu am avut anestezie totala,la 11 noaptea am intrat in operatie si la 10 dimineata eram in salon cu bebelusul in brate,incercand sa o fac sa suga.
Mie mi-au dat-o imediat ce am nascut,acum ,uitandu-ma in urma,cred ca as fi preferat sa dorm si sa ma odihnesc mai mult si apoi sa mi-o aduca,caci au urmat(ca si la tine) o multime de nopti nedormite din cauza de copil plangacios sau diferite dureri.

Deci,capul sus,si bucurati-va de minunea voastra mica!

Felicitari Ledi!

Mergi la inceput