Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Vin io la cafea cu lapte si fursecuri 
Buna dimineata tuturor !
Annie, ce barbatel fain e Clau, cred ca e alta viata sa te intelegi cu un copil de 5 ani, decat de 4 
Cel putin io atata am urlat in acest we la Giulia, nu vrea si gata, decat ce vrea ea, cand vrea ea, desi am avut o treaba importanta cu ea, sa-si sufle` draqu` mucii sau sa si-i aspire sa nu mai tuseasca precum magarii
Cred ca stie tot cartieru` ca are muci ![]()
Mnoah, mi-am zis si io offffful al`mare 
Merg sa ma pregatesc de facut rapid piata si de mers 10 ore la lucru unde va fi nebunie curata azi si maine, ba mai mult, am clienti care incarca miercuri marfurile
Dixtractzie maxima ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
MamaMariucai spune:
Fetelor m ati lasat masca cu retele!Le am notat pe toateee!
Mariucai au inceput sa i dea dintisorii si am ceva de lucru cu ea
.Ma pregatesc si eu de Craciun,chiar daca n am taiat porcul(ca ne a fost mila de el
)si avem brad artificial(ca suntem ecologisti)
szivarvany spune:
Eu am o mare rugaminte: pe 24 decembrie, orele 13,00, va rog sa va rugati si voi pt o minune, pt fetita Aidei, Emma, care este in grele suferinti datorate bolii si care ar avea nevoie de o minune care sa o salveze 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
DARIA sper sa se poata alatura si celalalte fete,
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!24 decembrie orele 13 gandurile noastre bune sunt pentru Emma si Aida
catutza spune:
hello!
Katty , mii si sute de scuze ca nu am dat niciun semn dar acum am ajuns de la spital
are Bia otita la urechea dreapta mai mult la cea stanga foarte putin...mare tragedie, plange ...tipa cand ii dam tratamentul iar eu ma gandesc cu groaza ce ma fac cand o sa fiu singura cu ea, ca acum o mai tin eu ii da Mihai sau invers 
Promit ca in ianuarie ne vedem sigur, sper sa se termine si cu bolile la noi ca deja ne stiu si asistentele la spital, offf
Daria , un gand bun pentru Emma, sa dea Dumnezeu sa se faca bine
poate avem parte de o minute in Ajun
Annie , ce baiat mare ai! si ce fursecuri aratoase ai facut tu !
!!!
Mariuca , la cat mai multe luni! 
ma duc in pat la tv sa ma relaxez putin ca sunt cu nervii la pamant
, asta-mi trebuia acum in ajun de sarbatori!
A facut cineva PREVENARUL la copii? ca ma gandeam sa il facem

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Catutza,
plangi, descarca-te si papa o ciukalata, bea un Pepsi, un capuccino, si la lupta 
Pupam micuta domnisoara, offf, sa-i treaca otita asta urata, draga de ea 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Annie80 spune:
Ma rog ca Emma sa se faca bine!
Daria, plus ca avem aproape 6 si incepem sa nu ne mai intelegem si tre s-ami dezvolt corzile vocale, ca e uituc, negrijuliu si etc
Cata sanatate ulta lui Bia, dar ce tratament are de trebuie sa o tine-ti? lui Cau la o otita a avut ca tratament o injectie si pic de urechi
va pup
ah am facut sarmale, am fiert cateva pt deseara. Ce mai sunt buna de maritat ![]()
au iesit gustoase, numai vita si pui
si multam de ideea cu bagatul la congelator ca sa nu stau pe 24 sa le fac pe toate 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Annie, ce harnica esti ! 
Sper sa am si io de bagat la congelator 
![]()
Catutza, io am facut in plus Varilrix si Havrix, nu stiu nimic de Prevenar, merg sa googalesc; daca pediatra il recomanda si tu crezi ca e bine-venit, dc sa nu-l faceti ?! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
catutza spune:
Daria , de PREVENAR nu stiu de la pediatra , am vazut reclama la tv ![]()
Annie , are augumentin, 2 picaturi in ureche si un puf in nas...trebuie tinuta pentru ca nu le vrea si tipa si scuipa si-mi da peste mana
ea degeba e mare ca tot nu ma pot intelege cu ea.
Felicitari pentru sarmale, nu am incercat niciodata combinatia pui cu vita, ies bune?

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala