Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 3

adi69 spune:
Saaaaalutare de la Iasi!
De o ora sant la calculator,trebuie sa-mi fac listuta cu ce mai e de cumparat si ptr Craciun si ptr Rev..desi e foarte greu cu rev..cred ca las doar ptr Craciun
Am dat gata pana acum doua spectacole si o serbare,mai avem 3 spectacole si gata.Catalina canta pe pozitiv(e racita si putin ragusita),deci n-am emotii..decat ca nu reuseste sa danseze..sau sa si danseze in timp ce canta,caci ea chiar canta doar ca are microfonul inchis.
Prima data cand a cantat pe scena,a stat ca un bat,a doua oara a miscat putin un fel de balans si a schitat o reverenta la sfarsit...sa speram ca pana termina spectacolele ii vor trece emotiile si va dansa cum danseaza acasa..
Am si pozeee,da' nu le pun pana nu le vedeti pe cele pe care le-am pus deja..
Glumesc desigur,sa terminam si pun la sfarsit..adica marti
A primit si mici atentii de fiecare data si acum e mandra posesoare a unei canite de la Milka cu mos Craciuni si bombonele inauntru,a unui glob de plastic transparent cu figurine de martipan inauntru(Maria,Iosif si pruncul Isus-foarte interesanta ideea,e de pus in pom) ,un ornament de pom facut manual,un pachetel de la Kinder cu mai multe chestii inauntru siii..trei mosi de ciocolata mari carora le da tarcoale si ma tot intreaba daca are voie sa-i manance..."macar pe unul dintre ei".
Eu am mai apucat(printre picatele) sa mai fac,pe linga biscuitii cu piper si stelutele cu nuca si nuci si caise si butoiase cu nuca-si cu asta am terminat cu fuirsecurile
Mai am aluatul de turta dulce in frigi,din care voiam sa fac casute..dar nu mai fac ca nu am sa am timp de bibilit,din cauza de spectacole,si am sa fac din el fursecuri.
Cadouri voi face cate o coronita de negresa sau turta dulce,in mijloc voi pune fursecuri..ca si pana acum,se fac mai repede.
DAr sa vorbesc cu sotul.
N-am reusit sa merg sa-mi iau de incaltat,trebuie neaparat sa-mi iau bocanci(sau ceva pentru) de zapada..
VA las,ma duc sa-i trezesc familionul,sa fac listuta,micul dejun si sa merem la cantare la ora 11.
A!
Bine ai venit in grup mamamariucai!
Annie..mmm suna bine ce scrii tu acolo!
CAta,si eu voiam salam de biscuiti..dar nu mai fac nik..sant destule.Sa-ti fire de bine curatenia,eu vreau sa fac marti,sa tina macar de ajun..
Dodo,pupam Bodo !
Ledi?? Care-i treaba?Eu cred ca a nascut de nu a mai dat nici un semnal....
Lilia,spor la citit...si poate cand vei scrie imi vei spune si reteta unei salate bune bune si aspectuase ptr reveloin...sau poate alt fel de aperitiv care sa fie usor de transportat.

szivarvany spune:
Mneatza leoaice dragi !
Adriana ... ce idee super acel cadou dulce
Sa pui te rog link aici cu pozele, plsss
MamaMariucai, bine ati ajuns la noi !
Sa te bagi cu tupeu in dicutii, sa-ti descarci offfurile aici cu mult curaj, in traducere libera sa te bagi in seama precum o leoaica adevarata
Si sa va zic ... am lungit oleaca lista cu preparate de Craciun ... voi face saratele cu telemea Ca poate vine lumea la o bere si na, io voi avea doar dulcegarii (am mai avut bonuri si am achizitionat un lichior de cafea dementiaaal
si desi nu beau alcooale
, intotdeauna de Sarbatori incerc cate un lichior dulce si cremos
... cine vine la noi in vizita ???)
In rest ... aseara am fugit pana la Pic sa ne plimbam cu spor ... asa ca maine dimineata fac piata inainte de servici si cumpar varzuta murata si inca ceva muraturi (vinde o tipa de toate, home made cu 6 lei, 8 lei / kg); inca nu am gasit picioare de porc pt racituri ... si nici grasime, am io o pofta de jumari dar nu mi se arata deloc.
Na, trimiteti-ma sa fac supica de rosii, ca nu mai termin mesajul asta
Pup trupa
Daria & GIULIA(2004 08 16)

catutza spune:
hello!
Daria , ce lichior ai cumparat? noi venim pe la tine de colindat,ne primesti ? Nici eu nu beau alcool dar tot asa un lichir sau un martini alb mai gust si eu de sarbatori. Pentru revelion am zis ca iau sampanie de copii ca sa beau cu Bia mea
Lilia ,abia astept marea ta postare, sunt cu ochii ca pe butelie pe tine voi cand plecati spre R.M? sau nu va duceti iarna asta?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
revin, mi-a sosit carnea de porc ....
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala

adi69 spune:
Na nanaaa..sac ..eu mi-am luat picioare de porc,si carne de vita si porc ptr sarmale si ptr perisoare.
Asta va fi meniul nostru de Craciun:racituri,sarmale,ciorba perisoare si fursecuri multe
MAi mergem maine dimineata la prima ora in Kaufland sa luam ce a mai ramas,niste carne si niste maruntele.
Daria,sa vad daca le mai pozez,am deja pozate "coronitele" din anii trecutiaici si aici
Cata si eu tot cu Martini bianco (cu doua masline!)...
Pup iu si va lasam ca mergem la balacit...

katty spune:
Nu stiu ce-am facut ca scrisesem cat o zi de post, si a disparut totul, nu injur ca m-am impartasit azi!
Incerc sa reiau...
Joi am aflat si rezultatul final al concursului, si a fost cat se poate de pozitiv!
Va multumesc pentru suport si pentru urarile in avans...
Tot joi l-am anuntat si pe seful meu ca plec, a fost foarte suparat, pana am gasit o modalitate sa-mi imaprt sarcinile, si cu promisiunea ca ce n-am impartit, voi veni o zi doua /luna sa-l ajut (declaratiile lunare si niste situatii pe care i le faceam doar eu).
Intre timp a fost si serbarea lui Andrei, a fost foarte frumos cat am vazut, eu am stat doar 15 minute dupa care am plecat la examenul oral pentru concurs...... si de alergata ce sunt, nici pana acum n-am vazut caseta pe care a filmat-o tati!
O sa trimit poze la contul comun!
Maine e ultima zi la actualul loc de munca, dupa care se intra in vacanta de Craciun, prima care se da in forma actuala de cand sunt eu aici (aproape 9 ani), la fel e primul an in care NU se da prima de Craciun! Asta ca sa nu-mi para prea rau ca plec.
Catutza, imi pare tare rau ca nu voi mai fi prin zona ta, as vrea inainte de a pleca, daca ai cum maine sa ne intalnim 10 minute! Pls...
Am vazut pozicile cu Bia, a fost o dulce la serbare!
Mamamariucai, bine ai venit la noi, iti doresc o sedere placuta si cat mai activa! Sa-ti traiasca bebita ! Si eu am tot leut, dar e mai mult mai mare!
Adi69, m-am "ingrozit" cand am citit ca vrei sa faci fursecuri cu piper, vad ca ai facut pana la urma, cum sunt???
Mi-au placut pozele tale, cel mai mult cea 2 in 1, care m-a amuzat teribil! Ce program aglomerat are Catalina! Bravo ei, trebuie sa-i faci fata!
Annie, Dodo, multumim de retete!
Lilia, esti mortala, abia astept sa citesc mesajele tale urmatoare!!! Si cu tine vreau sa ma vad zilele astea!
Am prestat si eu niste cornulete cu nuca si fursecuri cu ciocolata, maine fac piftie de curcan, poimaine cozonaci, 2 bucati, iar miercuri sarmalele si fripturica.
Nu gatesc prea mult, ca nu stiu daca vom avea musafiri, doar vom merge la niste prieteni in seara de ajun, de Craciun la mama, iar sambata sau duminica plecam la munte la sora mea ptr. a petrece Revelionul, de unde revenim in Bucuresti pe la anul!!
Pupici, mai intru mai incolo!
Ledi, tot cu bebe la purtator esti?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

catutza spune:
Katty , maine pana la cat lucrezi? ca la mine e mai complicat de ajuns la tine dimineata deoarece Mihai e de noapte acum si ajunge maine la 10 acasa...deci sa aiba si el timp sa doarma putin.
Tare mult as vrea si eu sa te vad macar putin, dar daca nu reusim maine sa ne vedem promit ca dupa sarbatori fac tot posibilul si ne intanlim intr-o sambata sau duminica undeva...poate vin si Dany si Lilia .
Si nu in ultimul rand felicitari pentru job in ce zona vei lucra?
intru maine pe forum sa vad daca ai raspuns daca nu te sun ca sa vedem cum facem
Adriana , ce bine arata coronitele tale! foarte buna idee de cadou
Daria , voi cand plecati pentru revelion la munte?
Dany , nu mai spui nimic? cum a fost la teza ce au facut copii tai?
Bucatareala

katty spune:
Catutza, cred ca pana la 15-15,30 tot suntem, dar poate vb. la telefon. Poate, poate ne vedem, dar nu stiu nimik de ore!
Din 5 ianuarie voi lucra in centru, pe undeva pe langa Sala Palatului, Piata Revolutiei, pe acolo!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

catutza spune:
Katty , hai ca vad la cat ajunge Mihai acasa maine dimineata si vorbim.Tare mult as vrea sa ne vedem maine
Bucatareala

adi69 spune:
Buna dimineata de la Iasi!
Felicitari Catalina ptr noul job!!
Sant buni biscuitii cu piper,fainosi si dulci doar ca la urma iti ramane in gura o usoara urma de iuteala de piper,oricum ,sant preferatii Catalinei,deocamdata..
Ooo,mai avem doua spectacole si terminam,deja mi-a racit iar,e fornaita si mucoasa,in schimb tare-i mandra de "cadourile" primite.Va dati seama,sant primele lucrusoare "muncite " de ea!
Ieri a primit un fel de rucsac de la orange,plin cu dulciurele,sa mai spun ca l-a aratat la toata lumea?
Va doresc tuturor o zi buna,ma duc sa trezesc copil sa ne pregatim,mai avem ceva cumparaturi de facut si ieri la pranz nu ne-am putut apropia de Kaufland.

Annie80 spune:
neata, cafea, ceai, cioco calda ?
eu incerc s-a ma trezesc , Aveti Pozici cu Clau si chestiile care le-am gatit pe nume prajituri, nu arata prea grozav dar sunt yummy
pup fetele, si burticile
si stau cu ochii sa vad posturi de-ale Leditiei
Si bine venit Mameimariucai
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.