Pepenasi de iulie-august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Seara buna fetelor!
ANKA multumesc ptr. reteteAzi i am dat dovlecel cu morcov si i a placut.
MADA e tarziu daca pun poze pe 22 dec.?Am aparatul dar cablul si bateria le-am lasat in Italia
Nu am citit din urma ptr ca si calculatorul e tot in Italiaacum scriu de la sora mea.
Sunt singurica cu Alex sotul vine abia luni!
Fetelor nu reusesc sa slabescsi acu ca sunt acasa e mai greu mama imi aduce mancare pe fiecare zi ,stie ca nu gatesc doar ptr mine,si ma ispitesteSi acum cu sarbatorile ce dieta sa tin eu
Acum o sa ma uit si eu pe picasa sa vad poze cu pepenasi ca am o luna de cand nu i-am vazut.

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Nevo la asta te referi mai: ?? pai da ce nu-ti place? da nu meriti ?

eu ma strofoc la ora asta sa pun la punct un meniu de Craciun. vreau sa fie usor si rapid de facut si ff bun
ia bagati idei, sa ne inspiram.

m-am prins cu sociopata, nu-l scoate pe fi-su din casa pina la 18 ani, si de-acolo si la intilniri cu ea de mina

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SUN, de cate ori pui poze astept cu sufletul la gura sa le vad si cred ca asa fac toate fetele, aveti tu si sotul tau un talent special de a o surprinde pe Thea in cele mai haioase ipostaze, iar comentariile tale sunt mortale. Super petrecerea, super tortuletul, nici nu pot sa-mi inchipui ce dezmat va fi la un an Pe mine m-au innebunit literele alea pe perete, ma gandesc ca happy birthday si i love you se gasesc gata cumparate, da Thea cu ce ati scris? Adica vad ca sunt ceva inimioare si tot felul de forme, da de unde le-ati luat? Ca eu nu ma prea pricep la organizat petreceri, da tre' sa invat si eu.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Babypoint - ahaaaa, deci vin din Nemtia. Cre ca mi-a scapat amanuntul. Daca stiam comandam mai multe. Dar nu imi dau seama din ce serie is si ce garantie pot avea (am vazut ca e cam 2 ani dar ce era aici in Sensi expirau in feb). Pai bai nene, si le convine sa comand io de 50 eur si sa le aduca tocmai de acolo??? Hm, presupun ca da ... altfel nu se apucau.

ooka am catat la Sensi asta de dupa Muncii in directia Berceni. Dar ei se uita in sistem si mi-ar fi zis daca mai aveau. Mai mult, am incercat sa fac comanda la Miniblu virtual si au cautat si aia in tot sistemu' si nici urma!!! Mi-a zis o fatuca de la Mini ca nu a mai vazut demult din astea, ca a aparut u n model nou si de atunci nu au mai primit din alea. Daca vezi, let me know sau da un beep 0723 686 488.
Deci la mothercare gasesc fara gargaunul bisfenol??? Da' parca mai era un brontozaur in afara de asta ... Oare or sti domnitzele de acolo daca intreb??? Ca astea sa mor io zici ca lucreaza in aprozar nene ... n-ai ce sa intrebi despre produsele pe care le vand.
Da si mie un link ceva daca esti mai informata ca eu la unele chestii is vraiste rau. De obicei ma bazez pe ankalaura

bujo barbac-miu n-ar putea decat sa ma agite mai rau. Da-ti seama ... Cand am avut pb cu cupilu si rotarixu' io ma agitam cu asta mic, cu supozitoare, siropuri, termometre si telefoane la dr la 11 noaptea iar barbac-mio se tzinea cu mainile de cap ca suntem iresponsabili si denaturati si omoram cupilu. So ... figure it out

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Flo super pozele cu David si Alex.Ai 2 baieti superbi.
SUN mi-au placut la nebunie pozele cu familia voastra,o familie minunata care traieste fiecare clipa la maxim.
VOTATI POZA NOASTRA AICI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Atentiune ca ma apuc sa pun poze pe webshots. Asta ca vorbeam cu ana_a pe mess si mi-a adus aminte. Daca tot frec menta si imi doarme copilu' la ora asta ....

Sper sa pun si link si sa nu ma deturneze nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Seara buna,

Noi dormim de la 10 . Am papat pe la 9 cereale. Ii facusem 30 ml si apoi am suplimentat cu inca 20 ml. Maine ii fac 60 din start, ca sa nu mai am bocete. Era cam miorlaita, asa ca am facut repede baitza, am supt si nani! A fost obosita dupa serbarea lui Matei cred . Acum imi ramane sa sper ca o sa lege mai multe ore de somn, macar 4 cu 4 .

Vazut poze incantatoare cu domnisoara Thea la super party-ul organizat de minunatii ei parintzi, Filipanu lui Bujo sexos in blanuri si cu caciula de mos, David si Alex, doi frumosi, Ami cu toate jucariile, Alexandra de Maitreyi cu un tortuletz yami, Anthony de Biri pe perne, Serban-Petru de Serbanica la botez, Darius Gabriel de Anilansa care incearca sa mearga in patru labutze?. Cam atat am reusit azi...
Ce mai, avem cupii frumosi unul si unul .

Sun, ce rau imi pare ca nu poti veni... Multumim de complimente.

Va urez o noapte minunata.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cuscriiiii ce show ati facut voi acolo. Ce scumpa e nor-mea cu fatuk aia curioasa. Imi pare rau ca a lipsit Filip de la aniversarea ei dar il pun sa se revanseze
Mada sarumana ca ne-ai bagat si pe noi pe filmulet

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ILE, aha, acum o sa te sperii si mai rau, ca mai avem ceva in comun, si pe mine barbatu-mio ma agita mai rau, eu am crezut ca e singurul care nu e "barbat" in fata copilului... Ca el se panicheaza chiar din orice, in primele zile dupa ce am adus bebelusul acasa i se parea ca e defect, ca ce sunete scoate, ca de ce plange atata, acu' cateva luni voia sa o intrebe pe doctorita daca e normal ca clipeste rar copilul, da i-am zis sa se abtina ca o sa rada doctorita de ne facem de cacao... intelectuali ce suntem...

Si vad eu ca desi avem atatea in comun nu ma iubesti deloc ... Ca eu ti-am dat id-ul meu de mess si tu te-ai facut ca nu-l vezi Macar pune poze cu copilul sa-mi treaca supararea.

Ma duc la Luca, e foarte fresh, se invarte ca un tititez prin pat, cred ca nici la 12 nu adoarme...

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

BUNA SEARA!

Felicitari tuturor pepenasilor care si-au serbat lunitelele zilele astea. sa cresteti mari si sanatosi.

Am vazut si multe poze cu pepenasi adorabili...

Am pus si noi niste poze.

Zilele astea am inceput cu supica si noi, nu ne place. Dimineata suntem pe piure de fructe cu branzica, daca e mai putina branzica papam bine, daca e mai multa branzica nu ne place.

Noi inainte adormeam singurele in patut, dar de cateva zile nu vrea sa adoarma decat in patul nostru alaturi de mami sau de tati, asta mai ales seara. Apoi o pun la ea in patut si doarme pana dimineata cu pauza (pauze) de mese.

Vad ca iar e vorba de intalneala, poate ajungem si noi daca e frumos duminica afara. Dimineata mergem la impartasit si apoi vedem. Totul depinde de orele de masa. Nu promit nimic.

Va pupam si va dorim noapte buna la toti.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput