Pepenasi de iulie-august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 2
bujo spune:
Mersi Pica de lamuriri. Sper ca ajungem ok.
Ile da tare speriata mai esti mama. Da daca il mobilizezi si pe tatic nu te simti mai bine?
Cuscri nici nu stii ce rau imi pare ca nu te vad.
bujo mami de Filip
kamelya spune:
Yael votat
voi recupera maine din cap trecut ca acum nu ma lasa buburuza
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
ooka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flo1980 Ce intrabam de Anka si ea hop in coltz....a aparuttttt! Ooka fi'ta are cea mai tare porecla din cate amauzit, tot imi zic in minte purci, purci, purci.... un vot, va roaga un moshuletz noi un fulguletz un pepenash |
Purci, oricum e singurul cuvint care iti vine in minte cind o auzi cum mananca
votat si eu de cite ori m-a lasat de cind ai pus linku, de fapt am votat la toata lumea care a invitat la vot,
pupici
mami de Sofi
Yael spune:
citat din mesajul lui kamelya Yael votat. |
I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
dr_anca spune:
Fetele dar tare mult mai scrieti.
La multi ani pepenasilor sarbatoriti in ultima perioada ca nu am mai apucat sa scriu ca nu tin pasul cu voi.
Camy ma bucur mult de veste si cred ca alaturi de doctorul tau si de sotul tau binenteles vei lua cea mai buna decizie.
Anna de ce nu suni la astia cu alocatiile. Eu cam nebuna din fire am sunat si a 2-a zi aveam banii pe card. Vad ca indemnizatia se lasa asteptata poate iar le dau un tel.
Ileanna eu mancare Hip p ca doar atat am incercat am gasit la SensiB. La Carr. nu au.
Maitrey multumim de colinde .
Yael votat. La Flo si Tecky nu ma mai lasa.
Foarte frumos mesajul lui Sun si al lui Maitrey despre pepnasii lor, cred ca toate simtim la fel dar nu ne exprimam in cuvinte.
Noi cumparam vaccin de le dr. de familie si am dat de fiecare data in jur de 200 lei.la 4 luni 220 parca.
Diarux si eu am incercat morcov fiert pasat cu aparatul si nu mi-a iesit ca se ineca asta mica si m-am oprit, de aia eu am luat borcanel Hip cu morocv ca nu are nici zahar, sare sau alte cele si este foarte fin si subtirel piureul.
Dar pentru inceput eu iti recomad doar suc de morcov nu piure deja. Si daca te bate gandul ia un borcanel din asta este la Rea.l sau poate gasesti printr-o farmacie.
all!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
Gini75 spune:
Bufi, tu parca ziceai ca ai luat din carrefour centrul de activitati de la LeapFrog. Din care magazin carrefour?
Yael spune:
citat din mesajul lui ElizaClara O rulada care noua ne place: 3 oua se bat ca pentru omleta, se adauga 150 ml smantana, frunzele de la o ceapa verde, gogosar sau ardei rosu taiat feliute, 100 g branza rasa, 100 g sunca taiata marunt, 5 linguri faina. Se coace intr-o tava pe o hartie de copt unsa cu putin ulei. Cand s-a rumenit se scoate din cuptor si se rastoarna pe un prosop umed, se dezlipeste hartia de copt si se ruleaza. Cand este aproape rece se desface rulada si se intinde o crema de branza sau branza topita, dupa care se ruleaza din nou. Se taie rondele de aproximativ 2 cm grosime. Se face repede, arata destul de bine si toti prietenii nostrii au laudat-o! |
Eliza, este vorba despre retzeta asta: www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16791/Rulada-cu-ce-vreti/" target="_blank">Rulada cu ce vreti? -daca nu se vede bine, aveti in dreapta Optiuni si alegeti Standard ca mod de afisare...
Am intzeles ca e f.,f. dar foarteee delicioasa...
I, J ,N & E
(Dutch saying)
SunSmile spune:
Bun gasit la un nou capitol! 60 in nici 4 luni...
Cuscri si mie imi pare rau, rau! Dar ma consolez cu faptul ca mai sunt ocazii!
Votat si eu si Yael si Flo si Bufi si Misha, a mers.
Siby eu sunt sigura ca Vladi va fi bine, nu stiu, de cand i-am citit povestea am avut un feeling special pt el!
Ana pai sunteti mari, poti sa-i dai papica Mariei si eu zic ca va lua in greutate bine daca veti avea un program constant de masa!
Mai, cu scrisul, sunt convinsa ca toate simtim lucruri inaltatoare pt copiii nostri. Ce am scris eu personal era doar o oda adresata fiicei noastre, atat. Eu ii pastrez tot ce scriu despre ea si are deja pe langa jurnalul scris si un jurnal electronic!
Vazut Clarita care asteapta pe Moshul in liniste:)
Flo nu va mai tin pe jar, nu asta imi era intentia. Am pus poze noi!
Seara buna tuturor!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Yael spune:
I, J ,N & E
(Dutch saying)