Pepenasi de iulie-august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
bufi spune:
Gini75 nu eu am luat din Carrefour, eu l-am comandat pe site la crazytoys.ro
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/LeapFrog-2006/6777/Centru-de-activitati-Learn-Groove.html
stiu ca a zis cineva, dar nu mai stiu cine...si era si mai ieftin decat pe site
fetelor multumim pt voturi, concursul a expirat, am iesit pe loc 14...oricum am vb cu o persoana implicata in concursul asta si i-am sugerat ca data viitoare sa fie pe categorie de varsta...pt varsta ei, ioana a avut cele mai multe pcte
speram intr-un premiu de consulare ![]()
o noapte usoara
bufi
flo1980 spune:
Eeee si tot nu m-am dus la culcare...am vazut-o pe Thea cu parintii ei minunati! Se citeste fericirea si dragostea lor pe fata...superb!
Si pe Timea de Kimmy care initial am crezut ca e cu o lamaie in mana, nu cu para
e o dulceata de fata!
Tecky
sa stii ca tot nu merge sa votez, am incercat si o alt apoza, degeaba 
Ma retrag, va zic noapte buna!
Edit: Iulia sa va consoleze cu ceva, e o dulce printesica!
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
ileanna spune:
moni fataaaaa, nu mai zi nimic fata!!! Opreste-te. Fix asa facea si face al meu: ba nu are picioare drepte, ba se uita crucis ... cand s-a nascut era prea negru (i-a zis lu soacra-mea ca mie nu a avut curaj).
Mai zi odata ID ca nu am bagat de seama!!!
Gataaaa! Am pus pozeeeee!!! Nu mai imbrac linku in cuvinte ca nu-mi aduc aminte cum si mi-e lene sa caut ...
http://community.webshots.com/user/my_margaret
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna moni fataaaaa, nu mai zi nimic fata!!! Opreste-te. Fix asa facea si face al meu: ba nu are picioare drepte, ba se uita crucis ... cand s-a nascut era prea negru (i-a zis lu soacra-mea ca mie nu a avut curaj). Mai zi odata ID ca nu am bagat de seama!!! Gataaaa! Am pus pozeeeee!!! Nu mai imbrac linku in cuvinte ca nu-mi aduc aminte cum si mi-e lene sa caut ... http://community.webshots.com/user/my_margaret mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
Ileanna,
m-am uitat amu pe situ sensiblu si se pare ca au la mine.
da au in majoritatea, acu sa inteleg ca tu cauti sticla de 150ml cu gat gros sa mearga aventu, da?
ca is peste tot, adica mi-a aratat un cearceaf de sensibluuri
mami de Sofi
ariadnabr spune:
Lumeeeeeeeeeeeee lumeeeeeeeeeeeeeeeee
Intru special sa spun ca mi-am spalat sufletul cu poze de Sun si-am lacrimat de fericirea lor, mi-ai facut seara mai senina Sunisor!
si ca mi-am spalat ochii cu poze de Vladutz (pape mama pletosu' frumos!) si mami frumos de care chiar imi era tare dor s-o vad! 
Asaaaa, mai intru din ani in pasti si io, ca si-asa nu va e dor si de mine....
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
irolf1 spune:
Am o stare nasoala rau. Habar n- am ce-i cu mine. In loc sa simt magia sarbatorilor ce vor veni eu am cazut cu totul in butoi
, cel mai rau e ca nu stiu cauza exacta nelinistei mele. S-au adunat mai multe si ma macina usor dar sigur. Soata are o problema la firma si clar ca tensiunea se simte in casa, asa ca in loc sa intram in atmosfera Craciunului noi ne stoarcem creierii cum sa rezolvam pana pe 10 ian, fix cum nu se putea mai bine
. Ar trebui sa-i multumesc lui DD ca am doi copii sanatosi si frumosi ca asta e tot ce conteaza acum si nu o problema financiara, dar nu pot si am impresia ca nu sunt o mama buna pt ei
... Intr-un cuvant butoiu e ocupat
Am citit tot, dar nu pot scrie nimic, sa nu va suparati
toate mamicile si toti pepenasii. Sper sa-mi revin zilelea astea, daca nu sa nu ma dati la disparuti. Hai ca m-am descarcat putin
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
mcoca spune:
Bai ce spor aveti la scris :). Eu sunt prin zona, citesc tot, dar nu apuc sa scriu.
Am facut meniul de CRaciun
:
- duo de spuma de somon afumat si avocado & tosturi de foie gras
- salata de nuci de st jacques
- sarmale cu mamaliguta
- muschi umplut
- "cocktail" granita (cu banane si lamaie)
FAc si cozonac si poate mai fac si o praji, sa vad.
Am votat si eu pepenasii aflati prin concursuri.
Flo, Mosul tau TREBUIE sa iasa primu!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
michellab spune:
Fetelor sa nu ma dati disparuta da nu mai am timp sa scriu.Va citesc pe fuga in fiecare zi da nu mai am timp si sa scriu
Intru in casa pe la ora 17:30 si nu stiu ce sa fac mai intai.
Noi am trecut peste raceala numai cu Rotarix-ul a fost mare jale ca a facut febra,diaree si nu manca mai mult de 300ml de lapte pe zi.Da de ieri si-a revenit si am intrat in normal.
Pup toti pepenasii sarbatoriti zilele astea.Sa creasca mari si sanatosi.
ileana ce mancare bio cauti ca poate ma uit si dupa de-astea
?
Va citesc in fiecare zi cu drag si va consider pe toate prietenele mele
all si noapte buna va doresc
iriss27 spune:
pt Cami, din pacate am raspuns la subiectul inchis
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=130908&REPLY_ID=4405996
| Citat: |
| citat din mesajul lui bujo Oana Pentaximu il facem pana la un an ca e compus din vaccinurile de baza. Am facut la 2 luni, la 4, mai avem la 6 si la 12. Rotarixu l-am facut la 3 si 4 luni si l-am cumparat de la medicul de familie care il poate cumpara mai ieftin din depozit. Prevenar n-am facut inca, il facem dupa un an ca se face o singura doza. bujo mami de Filip |
Spune-mi si mie, te rog cu cat ai luat rotarixu.
Acum sa va povestesc din experienta mea cu scaunul de masa (am o fata de 1 an si 10 luni). Va sfatuiesc sa nu luati cine stie ce chestii complicate pt ca nu vor sta mult in ele. Cam de la 1 an si jumatate vor sa faca tot ce faceti voi, sa stea pe scaunul vostru, sa manance din farfurie ca a vostra, sa manance cu furculita si cu lingura exact ca voi.
Am sa va enumar punctele importante, iar voi in fc de buget alegeti modelul si marca:
- sa aiba opritor de plastic intre picioare, bun pt copii mici, care inca nu se ridica
- sa se poata da pe spate - bun pt ce care nu stau inca in fund cand incepe diversificarea
- masuta detasabila au cam toate
- eu mi-as fi dorit sa fie si husa detasabila sa o pot spala cu dusu
- sa aiba centuri de prindere pt cand vor fi mai mari si vor sa se ridice in picioare
Eu am primit un scaunt extrem de simplu si m-am lovit de toate aspectele enumerate.
Intreba kamelya daca poate sa cumpere centuri. Exista un fel de ham, care se poate folosi si la scaunele care nu au centuri.
Uite-l aici: centuri-ham
Desi sunt o mamica de pepenas, recunosc ca nu am mai scris decat o data cred la acest subiect (dar am avut si poezie, pt care multumesc autoarei
). Acum am intrat sa vad cum mai evolueaza ceilalti pepenasi. Va pup pe toti si ma duc sa conving copilul ca e 2 noaptea si tre sa doarma.
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

gandacelului Vladut
, 08.07.08