Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Beeey ce vorbe sunt astea? Auzi bunica forumului! Da sigur ca da... Si mami cu copil mic la 44 de ani ce-o mai fi? Lasa ca suntem numa bine, cu spiritul tanar. Doar vedeti mai sus ce dileme adolescentine am eu de ex.

Voiam sa mai zic felicitari lui joy, mare victorie, sa nu dai inapoi! Bravo mami!

Ada, o si de la mine pentru ieri.

Muuh, ti-am simtit lipsa pe forum. Super ca ati fost la munte si v-ati incarcat bateriile.

Eu scriu printre zgomote isterice de tastaturi si mouse si impuscaturi in surdina. Daca fata mea nu adoarme in 10 minute ii crap monitorul cu ele. Ca daca zic ceva sunt paranoia si privez omu de marea lui pasiune din cauza careia a izbucnit cearta cea constructiva de duminica. Voia sa instaleze o mizerie de-asta si pe calc meu! Si n-avea spatiu iar eu l-am intrebat daca trebuie neaparat

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

vaaaai, ati vazut filmuletzul www.youtube.com/watch?v=PI42LSbwc8E&feature=related" target="_blank">asta?

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata:)
apuc si eu sa raspund cand doarme piciul, ca altfel ne tinem de jocuri, de cantat, de gadilat si implicit de ras:)

diversificare:
-pe la 10-11 ziua ii dau cateva lingurite de piure de mar, cat vrea el. uneori mananca mai mult, alteori mai putin. de fiecare data chicotim, cantam, scuipam, dar si mancam.
dupa ce-i dasu piureul mai bea cam 60-90 ml suc de mar, tot dupa pofte, nu bea in fiecare zi la fel
-intr-o zi i-am dat suc de mar combinat cu suc de morcov. i-a palcut, dar nu-i maid au curand, pt ca de atunci face kk la 2 zile. sa fie vreo coincidenta?!
-i-am mai dat 2 zile suc de mandarine. i-a placut, a baut o data 30 ml, a doua zi 60 ml.
am de gand sa-i dau mai mult de mar, ca asha mananca si piure si mi se pare mai consistent.
i-am mai dat cate o masura de cereale milupa cu mar si morcov, de vreo doua - trei ori, in bibe de seara sau in cel de la 18, sa vad daca-i tine mai mult de foame. nu mi s-a parut...asha ca am renuntat.
noi bem Novalac 1, am reusit sa gasesc cereale din aceeasi gama si le astept sa soseasca. o sa incerc sa-i dau, desi dr mi-a zis ca nu e cazul inca.

caderea paruluiin ultimul an de facultate, adica prin 2001, mi-a cazut parul masiv. m-am dus la dr (eram in sibiu) si mi-a zis sa ma tund (aveam parul lung), m-am tuns scurt. mi-a dat tratament o solutie prepereta la farmacie, pe care n-am utilizat-o si niste pastile care se cumparau de la o farmacie homeopata. pastilele se numeau BIOTIN. erau 12, se luau cate una pe zi si dupa aceea, pana acum, n-am mai avut probleme cu caderea parului. atunci nu numai ca nu mi-a mai cazut, dar s-a si regenerat. am fost f multumita.
acum am tot cautat pe net aceste pastile si am inteles ca nu se mai fac. asha am citit ca e nevoie de biotina, sau vitamina H si am cautat niste suplimente alimentare care sa contina aceasta vitamina.
am dat de supradyne, efervescent. sunt tot 12 pastiloaie, asha ca nu tr luate cine stie cat timp
aseara le-am terminat, astept rezultatul:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

decalotare putza bebe: la primul ctrl la pediatru mi-a zis ca atunci cand ii fac baita sa-i trag putin de piele in jos, atat cat permite, f bland si sa-l spal acolo, pt ca se strange substanta din aceea alba.
la controalele lunare, dr se uita si acolo, decalotand mai mult decat o fac eu si a zis ca e ok, e curat.

Nausica, super filmuletul!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!

Nausica,Nerantula eu cred ca zic pas la comanda de la mothercare,nimic din ceea ce vroiam nu livreaza la noi.La jucarii vad ca nu merg livrate si tot asa,sa inteleg ca nu putem comanda decat haine??????

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

raportam o noapte agitata (mai mult pentru mine)
aseara bebe a facut febra 38.0 la termometru suzi si 38.3 intrarectal. Intotdeauna el avea temp in jur de 37 gr. Am pus supozitor si acum este bine, dar s-a trezit din doua in doua ore, a refuzat categoric tzitzi sau ceai, la fiecare trezire a mancat cate un bibe cu 125 ml Nu stiu unde a incaput atata lapte in stomacul lui. Acum imi scuipa sanul si isi intoarce fata, nici nu vrea sa il apuce macar, nu stiu de ce, am mancat cuser ieri. Sper sa fie nebuneala de moment A mai patit vreuna din voi asa?
(daca va spun ca mi-am facut dush la 3 noaptea, ma gandeam ca poate eu sunt de vina, gelul de dush sau deodorant si el nik)

musette: iaca cu ce probleme ma confrunt euOare baietii nostri nu vor o cale de mijloc? ca mai pune mama o jucarie la morman, numai sa mai vrea tzizti macar o luna

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Neata!

Nausica,Nerantula eu cred ca zic pas la comanda de la mothercare,nimic din ceea ce vroiam nu livreaza la noi.La jucarii vad ca nu merg livrate si tot asa,sa inteleg ca nu putem comanda decat haine??????

Minunea a venit! de Luca Nicolae

mie nu mi-a acceptat incalzitorul de biberoane si nici maca un amarat de termometru, iar ca sa ma apuc sa-i comand haine, as lua doar asa, ca neamul prost, eu sunt asigurata pana la 6 luni, orice vizita a surorii sau cumnatei se soldeaza cu set de 3 body si 3 perechi de pantaloni cu labutze sau salopete(ele zic ca astea nu sunt niciodata suficiente la un bebe), plus ce i-am mai luat eu.
am vrut sa-i iau ceva mai deosebit ptr botez, bineinteles ca nu aveau masura 3-6 luni

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata albinutelor

Si noi avut o noapte mai agitata, Carla n-a mai vrut sa manance neam de ieri de pe la vreo 18 asa ca s-a trezit la 1 si la 5 dimineata

Joy, ma bucur ca ati revenit la tzitzi, sunt tare incapatanati piticii astia inca de mici, oare cu cine seamana...

Miruna, bine ai revenit . Poze, poze!!!

Eva, cum ati petrecut?

Giulianna, e mortal pustiul tau

Kid, si noi suntem micute, 6.280 la 4 luni. Lasa, ca asa le sta bine fetitelor, mai slabute. Bine ca sunt sanatoase. micuta Maria sa nu-i mai curga nasucul.

Piolica, Danucu, ce mai faceti?

Maine mergem la bunici, de fapt mergem sa-si cunoasca Carla strabunica . E un drum de 5 ore cu masina, sunt putin stresata de cum va fi. Dormim o noapte acolo si ne intoarcem duminica.

tuturor

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Neatza fetele!

noi va citim tot tmpul dar nu prea reusim sa scriem

joy si noi avem stafilococul auriu . noi l/am luat de la maternitate. acum vreo saptamana am facut eu un ulcior la ochi si ea a facut din nou o bubita mica galbena dupa ureche ca numai acolo s/a localizat la ea de fiecare data, dar dadeam cu betadina si fucidin si treceau....dar acum ne/am luat proba de/acolo si e stafilococul auriu. si cica daca ii mai apare o baga la tratament intravenos 5 zile de 2 ori pe zi. Voi cum va luptati cu el?

in rest suntem bine, numai ca tori nu vrea de loc biberon. si cand spun deloc inseamna ca nu reusesc nici macar sa/i dau calciu sau vreun fel de picaturi ceva. cum ma apropii cu bibe sau cu suzeta de ea zici ca cine stie ce/i faci, scoate limba si cateodata vomita. are cineva vreo solutie va rog??? nici macar lapte muls de la mine nu vrea cu bibe, si am incercat toate tetinele, de toate dimensiunile, toate firmele etc

in alta ordine de idei, pupam sarbatoritii de azi

Robert Constantin de CD
Petru Alexandru si Pavel Cristian de Nally
Falkone de Feli

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Robert Alexandru
Petru Alexandru & Pavel Cristian
Vlad Vasile

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput