Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
300 spune:
Am adormit aseara langa fi-mea neinvelita la 23 de grade si m-am trezit anchilozata si inghetata. Ma gandesc oare pt ei nu e tot asa? circulatia mai lenta in somn?
Cand eu dorm acoperita pana la gat nu-mi vine sa experimentez pe Anda daca poate dormi acoperita doar cu un scutec, mai ales ca e imediat dupa baita. E drept ca la mine in casa se si raceste usor peste noapte asa ca o bag in sac (e unul matlasat). Am avut surpriza neplacuta sa gasesc chiar 21 de grade dupa ce seara aveam 24 (pt baita). Nu stiu unde si daca gresesc
Uneori o bag in sac cu pantaloni alteori in copanele goale, cum mi se pare mie in seara respectiva.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
felicic76 spune:
multumim de urari, sa crestem mari si sanatosi, alaturi de toti boboceii

deci, noi ne luptam
si se pare ca bebe este mai incapatanat decat mine (de fapt, ce ma mir, ca el a cam facut ca el pana acum
)
a acceptat tzitzi la modul ca nu trage, o molfaie ca pe suzeta
, apoi o scuipa si daca insist da cu pumnii si isi trage capul, ma impinge
nu vrea, neam
Pe bona am repezit-o, cu sotul m-aqm certat, ca ce tin copilul nemancat? Sa-i dau biberon direct
Dar pana acum primea doar dupa ce tragea la tzitzi, nu din prima.
I-am trimis in parc, eu fac curatenie si le-am spus sa nu apara mai devreme de 2,30 in casa, sa-si faca bebe foame mare si daca nici atunci nu vrea, cred ca cedez

doctorul mi-a spus sa insist, nu ar trebui sa fie de la vaccin, din contra, ar trebui sa-l calmez la san, si daca nu si nu sa-i dau formula
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Salutari tuturor! Va urmaresc de mult (5-6 luni). M-au ajutat discutiile voastre si cind eram viitoare mamica si acum cind sunt mamica. Din pacate nu am avut niciodata timp sa scriu si eu pe forum. Am vazut ca Clau are aceleasi probleme cu bebele ca si mine: reflux! Si noi facem tratament cu Motilium (dupa ce am facut cu Debridat si ranitidina) si dupa 4 luni (adica saptamina viitoare) o sa incepem diversificarea cu speranta ca o sa scapam de problema asta (mai era o sansa la 6 luni cind statea in fundulet, dar nu mai rezistam psihic nici eu si nici bunica bb-lui). Si pentru ca ai ridicat problema, nici copilul meu nu vomita f des. In schimb, in permanenta mesteca din gurita (parca avea guma) si rigaia chiar la 2-3 ore dupa masa. In rest, agitatie si nesomn, plans in timpul mesei, etc. Din nefericire eu nu alaptez (multe greseli )si asa am putut sa ii schimb formula de lapte cu una anti reflux, care ii da mai multa liniste bb lului.Nu inteleg de ce ii dai suc de mere. Pediatra mea mi a recomandat sa incep cu piure de legume; in niciun caz cu suc de frute ca e prea acid la stomacel sau supa de legume, ca nu sta in stomacel si se ridica iarasi in gurita. Sper ca nu v am deranjat cu mesajul meu. Didi |
Buna Didi, vad ca nu sunt singura cu aceasta problema si parca incep sa vad problema altfel cand aud ca sunt si alte mamici in situatia mea. Vroiam sa te intreb daca a dat ceva rezultate tratamentul cu Debridat si cu Motilium? aa si ce formula de lapte AR ii dai?
culmea este ca dr mie nu mi-a zis de piure de legume si nici macar daca e gresit ca-i dau suc de mere. De acceptat il accepta insa cred ca o sa incep sa-i dau amestecat cu branzica ca sa nu mai fie asa acid. Oricum de maine incep si cu suc de morcovi care stiu ca face foarte bine la stomacel.
Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui sabinel ne-a venit in seara asta restul de jucarii la centrul de joaca. amalia este super incantata. foarte prompti baietii astia de la chic. si ca sa-i facem inaugurarea cum trebuie, am pus si poze in sfarsiiit!! poze povestea nasterii _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
foarte misto salteluta iar Amalia pare fericita pe ea
Mami fericita de
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui felicic76 raportam o noapte agitata (mai mult pentru mine ) aseara bebe a facut febra 38.0 la termometru suzi si 38.3 intrarectal. Intotdeauna el avea temp in jur de 37 gr. Am pus supozitor si acum este bine, dar s-a trezit din doua in doua ore, a refuzat categoric tzitzi sau ceai, la fiecare trezire a mancat cate un bibe cu 125 ml Nu stiu unde a incaput atata lapte in stomacul lui. Acum imi scuipa sanul si isi intoarce fata, nici nu vrea sa il apuce macar, nu stiu de ce, am mancat cuser ieri. Sper sa fie nebuneala de moment A mai patit vreuna din voi asa? (daca va spun ca mi-am facut dush la 3 noaptea, ma gandeam ca poate eu sunt de vina, gelul de dush sau deodorant si el nik) musette: iaca cu ce probleme ma confrunt eu Oare baietii nostri nu vor o cale de mijloc?Mamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Raspundem rapid ca suntem pe picior de plecare. Da, am fost in aceeasi situatie, Sofia refuza categoric sanul desi aveam laptic. Fiecare tentativa se lasa cu crize de isterie, plans, dat cu pumnul.Cum o puneam in pozitia de alaptat cum incepea circul. Probabil ca la bibe curge mai usor...
Dupa o jumatae de zi in care am tot fortat-o si a stat mai mult nemancata (i-am dat un bibenoaptea in somn, ca mi se facuse mila de ea), am dat-o pe brazda. Concomitent, am inceput sa-i mai sterg limbuta cu glicerina cu nistatin pentru ca se vede ceva alb pe ea, si m-am gandit ca ar putea-o deranja la supt.
Si inca ceva, de aprox. 2 luni seara ii dadeam completare pt. ca nu aveam suficient laptic. Nu stiu daca s-a intamplat o minune dar de cand s-a intor la san nu mai vrea competarea de seara. Ba chiar ieri dupa ce am culcat-o am mai muls 70 ml. Am culcat-o pe la 11 si s-a trezit la 8 dimineata, deci nu i-a fost foame. Poate m-a ajutat si ceaiul instant pentru sporirea lactatiei de la Hipp, pe care am inceput sa-l iau de 2 zile.
Sper ca am fost coerenta, dar sunt in mare graba
Pup si tin pumnii sa fie bine si la voi

Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui babytza MOooooaaaaaaaaaaaaaaama ce limbarnitza aveti la degete Vrajeala Muuh ma bucur ca sunteti bine. Sa ne povestesti pe scurt cum a fost cu 3 masculi la munte Noi avem un ochisor suparat. Plange cu el de aseara....Am sunat la dr si i-am zis ca ii curge ochisorul si ne-a zis sa punem Tobrex. ! picatura de ori/zi. Azi am fost cu puiul la colege la munca. A fost taaaaaaare cumintel. L-au scuipat fetele cat a putut sa rada la ele si sa gangureasca. A fost un dulce. S-au pozat toate cu ele de parca era vedeta. Mama si ce i-a placut in brate la ele.... Seara am iesit cu soata la cumparaturi si am luat o bluzita....Altceva nu i-a placut...mai bagam o sedinta de shopping maine, poate imi gasesc si camasutza la pantalonii pe care mi i-am luat in seara asta Joy felicitari pentru revenirea la tzitzi. Si imi pare rau ca aveti probleme la ochisori. Cum se manifesta ce are ea ? Vazut poze cu bebei frumosi ! Nu mai nominalizez ca ar trebui sa va scriu muuuuult. Toate mamicile care au bagat azi poze ![]() Ma bag si eu sa mai sterg din pozele mai vechi Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Off Babytza, imi pare rau de soricelul tau ca are probleme cu ochisorul,
sa treaca repedeMami fericita de
300 spune:
Lucutta f. frumos spus. E drept ca dorm mult mai bine cu noi in pat. Eu dupa baie o sun la ea si la prima trezire o mut langa mine si adormim in timpul alaptatului.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babytza spune:
Eu nu am incercat cu pozele trimise de voi. Am facut o proba cu mai multe poze de la mine, ca sa vad cum iese. Am observat ca problema a aparut la pozele facute pe invers cu aparatul,adica cele in picioare. Sper ca ati inteles ce vreau sa zic.
Oricum ideea este ca daca e vreo problema cu o poza este mult mai usor daca am si un nume, sa stiu cui ii cer alta
Va pooooop si incerc acum si cu pozele bb din odisee, sa vad daca e vreuna de schimbat. 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui felicic76 raportam o noapte agitata (mai mult pentru mine ) aseara bebe a facut febra 38.0 la termometru suzi si 38.3 intrarectal. Intotdeauna el avea temp in jur de 37 gr. Am pus supozitor si acum este bine, dar s-a trezit din doua in doua ore, a refuzat categoric tzitzi sau ceai, la fiecare trezire a mancat cate un bibe cu 125 ml Nu stiu unde a incaput atata lapte in stomacul lui. Acum imi scuipa sanul si isi intoarce fata, nici nu vrea sa il apuce macar, nu stiu de ce, am mancat cuser ieri. Sper sa fie nebuneala de moment A mai patit vreuna din voi asa? (daca va spun ca mi-am facut dush la 3 noaptea, ma gandeam ca poate eu sunt de vina, gelul de dush sau deodorant si el nik) musette: iaca cu ce probleme ma confrunt eu Oare baietii nostri nu vor o cale de mijloc?Mamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Felic
si imi [are rau ca te-ai confruntat cu probleme noapte trecuta, sper din tot sufletul sa-si revina puiutul tau si sa se intoarca la san ca e mult mai bine pt el 
Mami fericita de
Nerantula spune:
Buna dimineata ... sau ziua! ![]()
Raspund direct, sa nu mai tin incurcate fetele cu comanda la mothercare: eu nu am gasit nimic care sa ma mai incante si care sa fie disponibil, cateva produse pe care le-am incercat nu mai erau pe stoc, asa ca nu mai am ce comanda.
Cine mai vrea totusi sa comande hainute, tineti cont ca marimile sunt putin mai mari decat ce zic. De ex. eu am luat pentru Gruia hainute de 3-6 luni, body-urile si pijamalutele ii vor veni pe la 6 luni, cred ca ar veni bine unui bebe de 70cm.
@ Giulianna, scaunul de masa l-am luat de pe Bimbomarket 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...

Si imi pare rau ca aveti probleme la ochisori. Cum se manifesta ce are ea ?