Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui musettepink
I-am luat salteluta,si acu nu stiu ce sa fac ,sa astept pana la Craciun sau sa o incerc de cum imi soseste acasa?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Si la noi tot cadou de Craciun cica era...dar n-am mai avut rabdare si i-am dat-osa vad cum reactioneaza of course

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

iti dai seama ca mai nerabdatoare sunt eu decat el,parca m-as intinde si eu sub ea sa vaz cum este....mama nebuna ce sunt!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Eu chiar m-am bagat un pic cu ea acolo sa vad cum se vede

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

La noi comanda de Craciun de la bimbomarket rezista eroic nedesfacuta...adica doar verificata integritatea.Daca e de Craciun atunci le punem sub brad...desi recunosc ca imi e greu sa le tin fara sa ii vad reactia

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Eu nush cum rezisti..ca initial am zis ca si eu o sa rezist,da cand am vazut-o no way ..n-am mai putut numa la gandul cum o sa reactioneze.
Lu Andy din aceleasi motive ma las cu cadourile pe ultimele zile

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Pai am luat un scaun de masa de la Peg Perego, la care e drept ca nu am curiozitati si niste jucarele....muzicale cele mai multe.Dar cum a primit si doua cadouri de Mos Nicolae si de Mos Craciun de la serviciu il las cu alea ca noutati..deci nu pot sa spun ca nu are diversitate.
Rezist ca vreau sa le punem frumos sub brad...chiar daca tati nu are inca luat cadou

Andy..si cum se vedea de 'sub'?

Musette, Davidut doarme la vreo 22-23 grade cu body cu maneca lunga in saculet.Nu e foarte gros saculetul, dar nu da semne ca ii e frig/cald...o fi el usor de multumit

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neata si de la noi

Robert de Cd

Falkone de Felicic

Petru&Pavel de Nally

Multumim fetelor care ne-au urat de bine, sotzului meu mai ales, la schimbarea prefixului in 3. Prin urmare, noi am petrecut in 3 aseara, i-am oferit sotzului cadouri, si am mancat tort, am baut sampanie. Sotzul meu nu a dorit deloc aseara party, si asa in noaptea asta are party la firma, plus ca aseara era cam melancolic...Uitati ce poarta sotzul meu aici, e unul din cadouri I-a placut, am avut idei bune.

Uiitati-ne si pe mine cu fi-miu cum ne dragalim aici si
aici

Poate sambata seara ne adunam cu prieteni la noi, dar nu facem tambalau, jumatea mea a ales ceva mai calm acest an (e mai intzelept)

Si azi noapte Luca a fost agitat, l-a luat somnul cu chiu cu vai la 00.30 si la 04.30 imi devora ambele tzitzi pana pa la 05.00, cand neam nu a adormit, asa ca l-am luat la noi in pat si pana dimineatza cand tzitzi, cand somn. De unde saptamana trecuta si aceasta nu se trezise deloc noaptea...mda, banuiam ca asa face, se joaca cu programul nostru

Corina, daaa, ce sa facem, ne-am ales barbati mai tineri (sau ei pe noi), ai nostri ca brazii!

Ancule, a fost frumos, multumim

Miruna, mi-a fost dor de tine!!! welcome back! a fost frumos?

Am comandat si eu aseara pt Luca saltelutza "Loveste si canta" de la C h i c b e b e b e, si acum astept sa vina stresata asa, ca stiu ca tie Sabinelu(ce frumosi sunteti toti trei, am vizionat poze) ti-au adus-o fara jucarii, sper la mine sa nu greseasca, il pun pe sofer sa o desfaca in fata mea. Stiu ca sunt seriosi, am facut pe putin 15 comenzi la ei, dar ar fi frumos sa fie completa!

si cum afara e superb, in curand o tulim la plimbarici, am o groaza de cadouri de luat pt Craciun!!! Trebuie sa imprim si poze, ca alor mei vrem sa le dam un album enorm cu fotografii.

puuuup fetele

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

hhihi, Giulianna, ce iubaret mare e fi-tu, curteaza el ce curteaza leoaica, dar si cand o ia la tavalit...e haios!

Cuscra, distractie placuta la bunici si drum bun! ce frumos, Carla isi cunoaste strabunica...eu, din pacate, nu mai am de mult bunici, doar sotzul meu are

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor, big problem !

Am marea rugaminte la voi sa denumiti poza pe care mi-o trimiteti. Sa nu imi apara ca de ex: 103.jpg, ci sa fie andrei.jpg.

Va spun si de ce : am facut o proba si unele poze sunt prea mari sau prea mici. Daca sunt trimise cu nr eu nu voi sti a cui este ca sa o modifice sau sa trimita alta (nu cunosc toti puii ca sa ma prind al cui este) Pe masura ce voi imi trimiteti poze eu le adaug si vad daca apar probleme la vreuna.
Si astept melodii de craciun

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Fetelor, big problem !

Am marea rugaminte la voi sa denumiti poza pe care mi-o trimiteti. Sa nu imi apara ca de ex: 103.jpg, ci sa fie andrei.jpg.

Va spun si de ce : am facut o proba si unele poze sunt prea mari sau prea mici. Daca sunt trimise cu nr eu nu voi sti a cui este ca sa o modifice sau sa trimita alta (nu cunosc toti puii ca sa ma prind al cui este) Pe masura ce voi imi trimiteti poze eu le adaug si vad daca apar probleme la vreuna.
Si astept melodii de craciun

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Hello!
Eu ce sa fac? Sa trimit din nou poza?

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Lucas s-a trezit acu cateva minute si ascultam colinde si-i plac tare...mai ales cum cant eu
Pt caderea parului..sunt vitamine "Eurovita pentru par si unghii", chiar asa se cheama.
Fetele, cat are voie sa stea in scaunul de masina un bb de 4 luni?? Ca planuiesc o iesire la Sinaia in ianuarie.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

www.youtube.com/watch?v=E8FQuT9FnVA" target="_blank">COLINDUL MEU PREFERAT

Eva si Anca multumim pentru aprecieri!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Noi raportam o noapte super linistita,a dormit bb de la 12 la 7 dimineata cand s-a trezit,a papat si somnic apoi pana la 10.
Aseara a avut febra de la vaccin dar i-am pus sup co paracetamol si i-a trecut.
Am reusit sa-i schimb programul de papa si sa-l dezvat de brate.Sincer m-am asteptat sa fie mai greu dar a fost ok desi la fix 2 ore a carait de foame dar l-am luat cu joaca si asa s-a mai scurs o ora.
De cand il culcam cu noi doarme toata noaptea,nu este bine ca il invatam cu noi in pat dar asa ne place sa-l simtim langa noi...si el ma simte.Aseara l-am pus pe partea lui tata si pana dimineata s-a tras langa mine si imi pune pumnutul la gur sa imi simta respiratia.
Asa mi-e de drag...

Mergi la inceput