Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani lui robert, vlad si petru & pavel!

Didi mesajele tale nu se vad inca in timp real. Ia pune mana de scrie si multa sanatate micutei cu reflux. Legat de diversificare, cati medici atatea retete, cate situri atatea pareri. Bebeii sa fie ei sanatosi ca eu cred ca asa digera si pietre.

In sfarsit. Mai dar prin spitalele astea de la noi te scapa de una si vii cu alte 20 acasa... Multa sanatate bebeilor care s-au pricopsit cu stafilococ auriu. Sper sa nu se ajunga la tratamente extreme!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Datorita party-ului de ieri soata mea merge mai tarziu la munca, drept urmare s-a gratulat cu o cada pliiiina cu apa calda. Tanjesc dupa luxul asta de cateva zile . Eu abia reusesc un dus pe fuga. Fata mea in general urla mai ales cand incerc sa fac ceva pt mine. Mentionez ca nu mai am pic de ajutor de la sora-mea, care vine acasa la mine ca la hotel si are tupeul sa-mi spuna ca o deranjez.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Robert de Cd

Falkone de Felicic

Petru&Pavel de Nally

Raportam o noapte usor agitata cu treziri dese pentru cerere de suzi. Cred ca ne apropiem de puseul de 3 luni. Altfel mancat aseara la 9 si apoi dimineata la 7.

Va pupicesc pe toate !!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Nausica m-ai facut curioasa si ma uitai pe listutza...noi suntem aproape surori

Chiar, ce tare!
Oricum, vad ca sinteti 3 pe lista nascute in ziua aia.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

e o eroare strecurata acolo, Maria2004 e prietena mea si nu e nascuta in ianuarie ci pe DN.03.04.1976
Tzitziri, modifici tu, pls!!!

revin cu un "cearsaf" despre noi!

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic ,taman acu de ziua mandrului il apuca dragostea de bibe?!Nu stiu ce sa te sfatuiesc,daca zici ca ai facut si dus,asta era o varianta,sa nu ii placa domnisorului parfumul tau dar daca nu era nici asta nu stiu ce sa mai zic decat sa mai insisti ca uite Kid si joy au reusit sa le convinga pe fete sa se intoarca la tzitzi.Tin pumnii!si Falkone,hai cu tzitzi!

Simodina
,ma mananca degetele si ma doare portofelul de la comertul asta electronic,dupa ce mi-am facut mii de draci ca nu livreaza cei de la mothercare tot ceea ce imi doream,m-am razbunat si am comandat cadoul printului de Craciun de la chic bebe,na.I-am luat salteluta,si acu nu stiu ce sa fac ,sa astept pana la Craciun sau sa o incerc de cum imi soseste acasa?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink
I-am luat salteluta,si acu nu stiu ce sa fac ,sa astept pana la Craciun sau sa o incerc de cum imi soseste acasa?

Si la noi tot cadou de Craciun cica era...dar n-am mai avut rabdare si i-am dat-osa vad cum reactioneaza of course

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui musettepink
I-am luat salteluta,si acu nu stiu ce sa fac ,sa astept pana la Craciun sau sa o incerc de cum imi soseste acasa?

Si la noi tot cadou de Craciun cica era...dar n-am mai avut rabdare si i-am dat-osa vad cum reactioneaza of course

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

iti dai seama ca mai nerabdatoare sunt eu decat el,parca m-as intinde si eu sub ea sa vaz cum este....mama nebuna ce sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La noi comanda de Craciun de la bimbomarket rezista eroic nedesfacuta...adica doar verificata integritatea.Daca e de Craciun atunci le punem sub brad...desi recunosc ca imi e greu sa le tin fara sa ii vad reactia

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

La noi comanda de Craciun de la bimbomarket rezista eroic nedesfacuta...adica doar verificata integritatea.Daca e de Craciun atunci le punem sub brad...desi recunosc ca imi e greu sa le tin fara sa ii vad reactia

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Ce i-ai luat?
Eu in afara de salteluta i-am luat si scaun de masa si cum inca nu-l foloseste il pot pastra ca rezerva de pus sub brad

Mergi la inceput

Intrebare:la 24 de grade in casa cum sa culc copilul,la imbracaminte ma refer??????
Pana sa dea drumul la caldura era super,fix 22 de grade,dormea copilul in sac.Apoi au dat drumul si erau in casa 26 de grade,dormea copilul in body si pantalonasi subtiri dar acu ca e mai frig afara, sunt 24 de grade si nu mai stiu cum sa-l mai imbrac.Ma ghidez si dupa noi care dormim cu plapuma dar parca lui ii e cam cald in sac nu?Cum sa fac?

Mergi la inceput