Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

flo1980 ID mess juliapetre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

tutrturica, fain scaunul ala. am gasit si eu unul asemanator www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3751" target="_blank">aici si as fi vrut sa il cumpar, dar cand tocmai ma gandeam la el.... am primit cadou la botez pe www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=260" target="_blank">acesta Nu stiu ce sa zic de el ca inca ii e mare, e bun de la 6 luni in sus...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

bradul nostru inca e pe balcon. l-am luat de o saptamana dar nu l-am pus in casa, la caldura care e , ii pica toate acele pana la Craciun. profitam acum ca nu am biblioteca in sufragerie si mai este spatiu... la anu nu se stie unde il mai punem...

_

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

bradutz noi avem unul de la buni;are vro 50-60 cm si globulete micute si instalatie pusa de bunu;anul viitor vom face unul mai mare

scaun de masa- l-am imprumutat pe cel de la nasa ca nasicul mic are 6 ani si nu-l mai foloseste este ChiccoMamma reglabil in 3 pozitii dar numai are centurile de prins bb in ele; gasesc centurii de luat separat?

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

va multumesc mult de tot fetelor
....ei..nu va fi chiar imediat...ca vreau sa fac niste analize...dar cat de repede posibil....
..am o nedumerire...imi e cam teama sincer vorbind fetelor..pt ca medicii astia nu se pun de acord niciodata in legatura cu perioada de asteptare de dupa cezariana...unii sa astept 2 ani, altii macar un an, altul dupa 6 luni e ok...
...eu vreau 6 luni, bineanteles, dar vreau sa fie si bine..
Cele care stiti de 6 luni...CARE ESTE ARGUMENTUL DAT???

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...sa stiti ca era o intrebare la care astept raspunsusri..

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa revin si eu.
Anka da am primit am pus legat de modificarile la tort reformuleaza cum vrei si da pe mail sau mess si eu bag la retete.
Turtu da well e tare fain la aspect si da e longeviv ca se poate folosi mai mult dar mie ce nu mi-a placut la el e ca nu se regleaza spatarul si la Arti mi-a prins tare bine ca se regla ca dupa mai bea lapte si o lasam mai pe spate sau mai atipea in el dupa papa. Oricum e tare fain da eu zic inainte sa te decizi mergi cu bebe in magazin si testeaza fiecare eu asa am facut si cu toate ca plecasem sa iau alt model am plecat cu altul acasa dupa ce am testat pe viu.
Marina daca se lasa pe spate ca ala de chicco poti sa o mai pui pt perioade scurte si mai devreme da acuma depinde daca da ea semne ca ar vrea sa stea in funduletz sprijinita.
Modele interesante si longevive de scaun de masa mai sunt alea care mai tarziu se fac masutza si scaunel si sta copilul si papa sau deseneaza etc. Adik asa.
Acu mai nou au mai aparut alte modele din astea futuristice de scaune pt cei care au case super ultra sleek si moderne penthousuri si etc. Adik in genul www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_131_10751_-1_14633_14309_10001_14633" target="_blank">asta si www.mothercare.com/Brio-BRIO-Grow-Highchair-White/dp/B001DK5H1I/sr=1-41/qid=1229527035/ref=sr_1_41/277-3017665-8335112?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44567031&mcb=core" target="_blank">asta si www.mothercare.com/Kuster-K2-Highchair-White/dp/B001DK41S8/sr=1-47/qid=1229527035/ref=sr_1_47/277-3017665-8335112?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44567031&mcb=core" target="_blank">asta.
Pt cand mai creste cupilul si mergeti la ceva restaurant sau in vizita la rude si vreti sa stea in scaun fara pb puteti lua www.mothercare.com/Totseat-Highchair-Blue-Stripes/dp/B001H33REK/sr=1-19/qid=1229527035/ref=sr_1_19/277-3017665-8335112?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44567031&mcb=core" target="_blank">asta e f simplu de folosit il puteti avea in geanta si rezolvati pb rapid sta si locului ca nu poate sa se dea jos si apoi dupa 2 secunde sa vrea iar pe scaun si etc, ca asa fac. Vedeti la celelate poze ca arata ca merge pe diferite forme de scaun. Au si mai multe culori www.mothercare.com/gp/search/ref=sr_nr_n_1/277-3017665-8335112?ie=UTF8&rs=&keywords=Totseat&viewID=results&mcb=core&rh=n%3A42764041%2Ck%3ATotseat%2Cn%3A42773041&page=1" target="_blank">aici. E o idee buna daca sunteti pe drum si nu aveti cum cara unul din ala gonflabil sau care se pliaza si se face asa gentutza.
Camy iubita astea da vesti bune, sa fie intr-un ceas bun si te asteptam cat de curand cu vestea cea mare. Multi pupici.
Mai vroiam sa zic ceva da am uitat m-am luat cu scaunele de masa.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Eliza e un scump Filip

Iza emotoinanta povestea nasterii

camy unde lucrez eu era o pacienta care nascuse prin cezariana si la 5 luni dupa ce a nascut a ramas iar si nu a avut nici o problema in a duce si a 2 a sarcina pana la capat! dar asta hotarasti tu impreuna cu medicul tau

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Camy, mie doc mi-a spus ca e minim 6 luni, in functie de organism si de cum se reface uterul. In cazul in care rana de pe uter se cicatrizeaza mai greu poate fi mai mult de 6 luni. Daca pe tine te-a consultat doc si ti-a spus ca poti ramane insarcinata, inseamna ca e ok.
Sper sa ne dai vesti bune in curand

Mergi la inceput

camy mie doctorul mi-a zis macar un an sa astept dar ar fi ideal 2 ani!

am mai vazut un scaun de masa care mi-a parut interesant www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/50_187/products_id/1203" target="_blank">aici multifunctional

_

POZE

Mergi la inceput