Pepenasi de iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Indemnizatia nu are o zi anume din luna cand se vireaza in cont? Ca luna trecuta a venit prima data si a fost pe 14 iar luna asta pana acum nimic...tot verific eu contul da' degeaba...

Diarux tu banii de alocatie ai inceput sa-i iei? Ca eu nu am luat pana acum, tot astept luna de luna, am inteles eu ca dureaza cica 2-3 luni, da din august cand am depus dosarul pana in decembrie e mai mult Nici macar aia de trusou n-am mai fost sa-i iau ca s-a dus o data soacra-mea si cica imi trecuse randul luna aia asa ca m-a chemat luna urmatoare, offf, numai la noi se poate asa ceva. Am s-o mai trimit o data si luna asta...da de fapt vin sarbatorile, astia nu mai lucreaza, deci cred ca ramane pe la anul...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

wowwwww!!!deja capitol nou!!! dar ati avut spor la scris

ma duc sa recuperez celalalt capitol

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Venit si noi de la pediatru, avem 6400 grame si 60.5 cm la 4 luni. Facut si vaccin, totul e in regula. Copilu' doarme. Totusi nu-nteleg cum merge cu centimetri astia, vicky o iau pe urmele tale
Cica e normal sa se trezeasca la 5 dimineata sa pape, doctorita mi-a zis ca era anormal ca-mi dormea pina la 7 dimineata la nici 4 luni, asa ca sa ma linistesc si sa ma trezesc in continuare la ora la care cere fie-mea de papa.
Mi-a zis ca probabil ca are nevoie de mai multa hrana pentru ca e foarte activa, de-aia se si trezeste la 5 si c-ar fi cazul sa incepem in curind diversificarea. In curind, adica peste fro luna. Dar noi peste vro luna venim in Ro, asa ca n-am chef sa m-alerg pe-acolo cu lingurite, deci o s-o incep doar prin februarie.
Asa ca, adina, astepta-ne si pe noi, ca si noi o sa incepem cu oaresce legume prin februarie.

eliza: bine ai venit si sa-ti traisca baietelul, e un scump.
scaun de masa: toata lumea pe care-am intrebat de aici mi-a recomandat www.stokke-highchair.com/de-ch/tripp-trapp-highchair.aspx" target="_blank">scaunul asta de la stokke. O gramada de bani, da' cica face.
anko, mi-am luat si io mop din ala hash doi oh, l-am testat in bucatarie, e super.
Asa ca sper sa se mai usureze trebile prin casa, mai ales c-am angajat si-o femeie care sa vina din doua in doua saptamini la curatenie. La 4 camere, bucatarie si 3 bai cica ii ia 3 ore, ca aici plata e pe ora. Nu spala geamurile, nu intra la rafturi, dar e ok, mi-e suficient ca aspira, sterge praful si spala pe jos.
Mai ales ca din ian. incep serviciul, deci timp de smotru mai putin.

Noi n-am facut inca nici un brad, de fapt inca nici nu l-am luat. Probabil ca simbata.
Mi-e lene. M-as fi dus pina la zuric, ca sotul din dotare e acasa, da' mi-e lene si mi-e groaza de inghesuiala din magazine. In ianuarie cind apar reducerile dau si eu iama.
cam atit de la mine, ca mi-e lene, sint grasa, mi-s rupti blugii si n-am chef sa bat magazinele dupa alta pereche

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Bufi 5 puncte=3002 puncte

Da-mi adresa ta de mess, please!

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bujo se mai aude ceva de intalneala?

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

iaca special pentru fata noastra draga:

CAMY este o mamica
care cade, se ridica
si mereu este cu noi
cand discutiile-s in toi.

Vesti bune pentru noi are:
vrea s-o puna de-o nascare!!!
tinem pumnii,CAMY draga,
si sa vii cu vesti degraba!

Ne rugam la Mos Craciun,
ca atunci, chiar in Ajun,
sa simti mare bucurie!
Sa dea Domnul prunc sa fie!!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

si pentru nou-venita ELIIIIIIIIIIIIIZA CLAAAAAAAAAAAARA!!!!

Iar avem un pepenash
dulce ca un ingerash.
ELIZA e nou-venita,
e mamica e fericita
si-acum, a venit pe-aici
sa mai afle despre pici
noutati si lucruri clare
despre diversificare.
ELIZA, bine-ai venit!
Sper ca te-ai obisnuit:
nebunii...pe indelete
si chiar fete...cucuiete!

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Marina multam frumos, si tie Dana.

Am si eu din alea pieptarash dar nu-mi place sa le vad asa patate.

Alex era tare cuminte la masa. David da din maini, baga mana in castronel, vrea sa ia el linguritza, sufla cand are papa in gura sau vorbeste....

Alex era mai mofturos, asta baga tot ce-i dai in gura

Noi am facut un bradut mic care e pe hol, pe un pervaz, ca noi nu avem usa la bucatarie, avem arcada, ca asa a vrut muschiu lu'barbate-miu si eu am un pitic, cand fac mancare sa nu miroasa a mancare si cum deschizi usa la intrare ai toata vederea la bucatarie, balcon

As vrea si eu unul natural sau artificial dar mai mare, problema e ca nu am unde sa-l pun

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Diarux superbe poeziile,ca de obicei.
Anna mie imi vine indemnizatia intre 10 si 20 a fiecarei luni,nu are niciodata zi fixa.Eu am primit banii ieri si cu o restanta asa ca m-am imbogatit.
VOTATI POZA NOASTRA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

TECKY

ANNABABY Noi am luat pe sept si oct . adik a gasit barbacmiu pe card 4 mil si am dedus ca alocatia era . apoi am sunat la primarie si ne-au spus ca au intrat banii. dar pe noiembrie nu i-am luat inca. Oricum am inteles ca trezoreria e cam goala. e problematic si cu unele salarii.

par alb am posedat vreo 3 fire si le-am..pierdut. nu m-am vopsit niciodata, asa ca nu stiu unde au disparut.

tampoane pantru sani am avut 3 cutii, nu am folosit decat jumate din una, asa cva moft. adik mai curge din cate un san cand suge ANDREI de ola celalalt, adik exact ca tizu'()

asaaaaaaaaaaaaaa
acum sa va soun...ruxandrisme:

1. ma duc azi la facultate sa ma inscriu la grad. (m-am dus bou si am venit vaca, dar e alta poveste). si cica ssa semnez cererea. buuun. Completez, semnez...cica sa pun data. care...data???am constatat ca nu aveam habar in cat suntem azi. nici cea mai vaga idee!!! Cum naiba sa o intreb pe femeie in cat suntem????Noroc ca m-a inzestrat DD cu telefoane mobile. l-am scospe furis si am aflat si io ca suntem in 2008. inca.

2. ma apuc sa scriu cele doo poezele de le-am postat. si ma uit sa vad daca le-0am scris corect. Nu erau. oripilata, mai caut o data. nu erau. pentru ca eu lucrez cu doo ferestre sa sa mearga mai repede...le postasem la capirolul 57.

3. ne-am jucat azi de-a....diversificarea. Pentru ca am gatit (aplauze frenetice) am pastrat juma de morcov sa il fierb for fun sa ma rad de fii miu adik.(mama denaturata). si..l-am pasat. mi s-a parut ca e prea mare. l-am mai pasat o data.am adaugat nitzel laptic de la mine. minune, a mers cu mulsu'. crek de cand am inceput sa iau iar ceai de lactatiune.si am facut o treaba colo in castronel, am blindat junioru cu "bavetica" si am bagat lingurita pe gat. a lins asa in doru'lelii, timp in care m-am distrat teribil. si la final..ne-am pomenit cu castronul la fel de plin si un body portocaliu in garderoba cu tot cu "bavetica".Aaaa si cu un kk, facut singur .Gata si cu diversificarea saptamana asta.

ma duc ca urla. mai nou daca nu ii dau atentie tzipa nervos pana ma duc.

Mergi la inceput