Pepenasi de iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
ElizaClara spune:
Kamelya 
Diarux mutumim pentru poezie si tu si celelalte fete m-ati facut sa ma simt binevenita!
Camy, dupa cezariana este necesar sa treaca o anumita perioada de timp pt ca uterul sa se refaca, altfel exista riscul de ruptura uterina. Stiu ca existau pareri ca este bine ca a doua sarcina sa survina la cel putin 2 ani dupa nasterea prin cezariana, la fel cum existau medici care dupa a doua cezariana nu mai recomandau o alta sarcina. In prezent, daca medicul ginecolog considera ca uterul este ok, poti ramane insarcinata si mai repede. Multa bafta!
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
dma2007 spune:
camy cum au mai spus si fetele: conteaza f mult de cum se reface uterul! asta e cel mai important!se poate vedea ecografic cum s-a cicatrizat
asta cu asteptatul minim un an este o medie!
am intrebat si eu curand un medic si mi-a spus ca a avut paciente care s-au refacut dupa 4-5 luni si pac care nu erau ok nici dupa un an jumate!
fa-ti analizele si vezi apoi
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
maitreyi spune:
scaun de masa avem de la chicco - polly luat din carrefour cu 490.
cartea cu 366 de povesti mie imi place
i-am citit-o si sora-mii cand era mica
are si din povestile consacrate dar si povesti noi. am dat 400 de mii pe ea din carrefour. in metro era 500 
camy am avut o colega de salon cand am nascut care avea acasa bebe de 9 luni nascut prin cezariana si ea era acum in 6 luni insarcinata
depinde mult de organismul tau. cei care spun sa astepti 1-2 ani posibil vor sa fie totul cat mai safe.
eliza bine ai venit
bebe filip e tat-su in picioare clar 
bebe meu azi m-a dat gata
au venit ai mei sa pape tort si sa ii spuna nepoatei la multi ani si ea s-a rusinat...clipea des din gene si se ascundea la mine in brate...ridica iar privirea la ei, iar clipea, iar se ascundea
dulce foc piticu' 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
bujo spune:
Dma ofcors ca ramane in picioare ideea cu intalneala numa sa ne punem de acord odata. Io as propune ora 13.00 dar ca locatie nush ce sa zic, daca voi ziceti ca e prea aglomerat in Baneasa propuneti altceva numa sa fie usor de ajuns pt noi si daca intarziem pe motiv de ratacire ne iertati![]()
Cuscri sper ca te prezinti si mataluta la apel.
Macar vine Xena si tot am cu cine bate campii.
Am vazut ca mai avem un Filipan, velcom tizu lu fi-miu.
Tampoane de san io folosesc non-stop. Nush cate cutii am terminat pana acu dar oricum in jur de 20. Laptic mai am dar vad ca iar am vreo cateva zile mai slabut. Oricum nu a disparut complet dar s-a imputinat si m-am pus iar pe ceai.
Mai e cineva fara menstra sau am ramas io codasa?
Grabiti-va cu programatu intalnirii sa nu raman in ploaie singura da?????
bujo mami de Filip
Biribu spune:
Buna fete, intru si eu sa vad ce mai faceti
apropo, fetele cu concursuri va votez si eu constiincios.
Teck vroiam sa zic ca la tine acolo unele poze sunt de vise rele, sunt pupati copii pe gura ca la hollywood 
Camy o mare imbratisare si de la mine si tot binele pamintului ti-l doresc! Sa dea DD ca noul an sa vina cu mult doritul BB, fratiorul sau surioara ingerasului Darius! cit despre timpul intre 2 sarcini dupa cezariana din cite stiu eu e de minim 6 luni, insa se intimpla si mai repede fara probleme daca dr da unda verde, se face o echo si se poate vedea grosimea peretelui si a cicatricii si daca sunt in ordine nu-s probleme. asta cu 1 an,2 ani nu e o chestie stiintifica, o cicatrice este complet vindecata pina in 6 luni, nu se vindeca "mai tare" dupa aceea 
Dana salteluta o cobori in mom in care bb incepe sa dea semne ca s-ar ridica, cind se trage in sus. nu astepta pina cind chiar se ridica sa nu ai vreo surpriza, ca ei au tendinte sa plonjeze.
Eliza bine ai venit si de la noi!
bb al meu a inceput de vreo sapt sa se intoarca in toate directiile, incearca sa se si ridice in 4 labute da nu-i iese inca, da ce e haios e ca se deplaseaza rostogolindu-se, are o tehnica... si ajunge unde doreste ![]()
Narci pe unde-mi esti?
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
flo1980 spune:
Mitzi pe unde esti? mai spune-ne cate o perla de la baietii tai!
Tecky incercat iar si iar...nu mere 
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
oanasm spune:
mda..am zis ca tin pasu' cu voi..da' in ritmu' asta frate mi-e IM-PO-SI-BIL 
cami
tare m-am bucurat cand am citit mesajele tale ! sa va dea Dumnezeu un bb sanatos! iti admir forta, taria, curajul, increderea, speranta
si Doamne ajuta! legat de a2a sarcina dupa cezariana..si eu stiu ca e bine sa treaca 1 an..cum ziceau si fetele..pe motiv de rupturi uterine..dar cel mai bine e sa te consulti cu dr! pupici multi
felicitari pepenashilor cu dintzisori, celor ce stau in 4 labute (asteptam filmu' cu Maria
), celor ce spun ta-ta, ma-ma, vai, hai
si sarbatoritilor!
diana
merci de raspunsu cu laptele si congelatoru'
flo si io folosesc tampoane se san...de la nuk..de alea mai subtiri, imi curge sanu cand suge Raul la celalat
mm..scaune de masa...www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?pageno=3&mainmenu=etetes&submenu=etetoszek&category=etetoszek&empty=1" target="_blank">fitzoase ca tot zicea mada de asa ceva
si www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=etetes&submenu=etetoszek&category=etetoszek" target="_blank">scaune plastic, www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=etetes&submenu=etetoszek&category=faetetoszek" target="_blank">scaune lemn si www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=etetes&submenu=etetoszek&category=asztali-etetoszek" target="_blank">scaune ce se ataseaza ala masa
eliza bine ai venit!
bon..am vazut si pepenasi dulci si scumpi foc! ![]()
strulu o tona de pupici ca te-ai gandit la mine! numa ca io imi uitasem telefonu la ai mei
intre timp luase cumnatu crema din baia mare
mai vroiam sa zic ceva...da nu stiu ce...
noi....suntem bine..tot pe tzitzi...azi a ras prima data in hohote
e de belea cum rade! prima data am crezut ca plange
bujoreato voi ati facut pentaximu' nu? la cate luni...ai facut si rotarixu..nu?? pe asta la cate luni si de unde l-ai luat? ai facut cumva si prevenar? merci de pe acum..ca na..la cat de "consecvanta " sunt eu cu scrisu...tu imi raspunzi si io iti multumesc la anu' 

mno...revin io ![]()
![]()
![]()
edit: bujo..si io sunt fara cm deocamdata
edit 2: flo, bufi, am punctat!
tecky..la tine zice ca am votat deja azi..
da io sigura n-am votat in ultimele 24h
Oana
de
Raul
dma2007 spune:
intrebare:mi-a zis dr sa-i pun o masura de cereale in lapte sa nu se mai trezeasca
spuneti-mi si mie de care sa iau?stiu ca tre sa fie fara gluten
eu azi n-am putut sa votez nu m-a lasat!
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
flo1980 spune:
Multumesc muuult pentru voturi, chiar daca ati reusit sa punctati sau nu!
Dma2007 poti lua orez de la nestle, sau orice fara lapte. Sau poti lua cu lapte si le faci mai subtiri sa le poti da cu bibele, se dzolva usor, din gama din care bea laptic.
Bujo si eu is fara CM.
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash