Pepenasi de iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
Chuny spune:
Buna seara si din Franta,
ziceam ca scriu 2 mesaje pe zi, iaca primul! ![]()
Aseara ne-am speriat de Vladi de era sa chemam salvarea ... isi pierduse cumva contactul cu realitatea. Doamne, bine ar fi sa nu mai retraim asa ceva !!
Am rmas socata si ma rog sa se opreasca aici surprizele urate, sa nu mai aflam cine stie ce veste proasta.
Camy, felicitari din suflet pt vestea cea buna. Eu zic ca daca ai ok din partea unui medic care a verificat uterul, atunci e ok. Si oricum, daca ramai asa prin martie, va fi numai bine.
Ooka, felicitari surioarei Alé. Si eu ii stiu povestea si mi-a ramas cumva pe suflet. Ma duc acum sa citesc si povestea nasterii.
Scaun de masa: eu l-am cumparat pe asta, cadou de la nasii Annei. E verde
( eu vroiam scaun de masa verde, nu altceva), f practic si f stabil.
http://www.aubert.fr/repas/chaise-haute-prima-pappa-diner-peg-perego,fr,371236.html
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
pica1 spune:
Flo tu intrebai de bavete de unica folosinta? Gasesti de la Bubu in Cora, dar nu stiu cat costa.Oricum au un pret rezonabil. Eu una ma impac cu ele, dar pana acum i-am dat doar de citeva ori suc...
Multumim fetelor pt aprecierile pozelor. Fug sa ma uit si l aIlincuta a lui Capri si trag si eu pe dreapa ca baietii mei dorm de mult ![]()
SEBASTIAN (31.07.08)
Didi81 spune:
Monica, Turtu, Mada merci
. De redresat... cam greu. Ei produc in principal usi si ferestre din lemn masiv pentru export...
serbanica, imi pare rau de lovitura la capsor,
sa treaca; tutusi astia mici sunt mai rezistenti la astfel de lovituri decat credem noi... sora-mea cand era mica a luat o gramada de lovituri in cap si n-a avut nimic
Sun, bine ai revenit
. Ce frumos mai pui tu in cuvinte ceea ce simtitm toate pentru copilasii nostrii
. Maaaama, operatie la masea pe viu! 
Camy, suuuper! felicitari! De-abia astept sa ne dai vestea cea mare. Mie medicul mi-a zis 1 an jumate dupa cezariana...
Cam asta am retinut din ce am citit mai mult in diagonala...
Vad ca ati tot vorbit de retete, tocmai cand vroiam sa ma laud cu kg mele
. Ia vedeti tickerul (am iesit din spital dupa nastere cu 68 kg)
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Caprioara spune:
Intalneala: si mie imi convine Platza ca vin cu 41.
Sibylle, ma rog sa fie Vladi bine. Te
.
Camy, sa dea DD sa poti face bb cat mai repede!
Xeno, Maria merge in 4 labe DEJA
? Felicitari!
Vreau si io sorici!!!!!
Atat am reusit sa citesc seara asta. Ca fata nu a vrut sa doarma pana acum, dar acum vad ca face nani. Asa ca fug.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
pica1 spune:
Capri Ilinca ta e superba cu morul ei si cu ochii albastrii, si cu bentita si cu parul in ochi...in toate ipostazele.
SEBASTIAN (31.07.08)
Caprioara spune:
Credeti ca adormise? Noooope
. Da acu chiar doarme
. Am mai papat o tura, am leganat-o si in sfarsit am reusit
. Asta pentru ca a dormit 3 ore de la 4 jumate la 7 jumate dupamasa
.
Noi azi am incercat iar piure de legume. Am fiert un morcov, o radacina de patrunjel si telina. Dar, tot nu i-a placut
. Am incercat sa-i pun si lapte in el si parca mai rau nu i-a placut. Cu lapte chiar si-a facut as sila ca a si varsat un pic. Fructele le mananca, cerealele de asemeni, dar legumele, nu vrea si pace.
Maine are Matei serbare la scoala. Abia astept sa-l vad cu costumul de iepure spunandu-si rolul
.
Sun, La multi ani Theei pentru cele 6 lunitze
! Ce ma bucur ca ti-a revenit lapticul
. E o minune Thea voastra!
Tecky, Pica, multumim
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
irolf1 spune:
E clar, e dependenta! Vedeti cat e ceasul si eu nu poci dormi c-am lipsit 2 zile si voi ati scris 2 capitole
. Bine, intr-unul am "mancat"
pai retete de torturi imi trebuiau la cele 70 kg ale mele, ca parca in loc sa scada ele cresc
. Acum problema e pe care s-o fac prima, cre ca-n ordinea postarilor![]()
Sun emotionant si foarte frumos ce ai scris.
micutei prunici.
Boti stiu cum e... las ca se poate si mai rau, eu am si soacra
, asa ca mama e parfum.
Decalotarea ne-a fost recomandata asa...preventiv la Alex, dar eu n-am prestat decat spalat asa usor, fara sa trag nimic iar acum totul e in regula.
Eliza bine ai venit!
Diarux
m-ai scos din ceata, am cetit si io mailul datorita tie.
Camy ma bucur fffff mult. Iti doresc sa vi se indeplineasca cat mai curand 
Flo eu ma schimb de vreo 3 ori ziua ca in casa nu port sutien, ca n-are ce sa se lase
, dar sanii cuuurg, chiar ma gandeam ca nu imi mai aduc aminte de la Alex cand s-a oprit din dat pe=afara.
Par alb am si eu cateva fire in crestet
, noroace domne, pai cum!
Anaxena felicitari pt reusita de la salon
Bufi ma bucur ca au iesit bine analizele. Prietena cu degetul zici? A mea e prietana cu amndoi pumnii odata, asta bine daca ar avea loc asa ca scapa un deget doua si le suge pana isi face senzatie de voma.
Azi am fost la control a luat numai 250gr in 3 sapt. dr a zis ca ar trebui s-o trec pe formula, dar mie imi curg sanii la greu ce sa fac?
Si pt ca neuronul meu s-a blocat cand a auzit 250gr., formula...am uitat sa intreb de actele pt gradi pt Alex asa ca
Anka sau alte mamici cu copilasi mai mari la grdi explicati si mie cum e cu avizul epidemiologic, trebuie dus fix in ziua cand duc copilul prima oara la grdinita sau pot sa duc actele inainte (adica pana de Craciun si pe el de pe 5 ian.)?
Examenul coproparazitologic se trece in fisa pe care mi-a dat-o sau duc eu hartia cu rezultatul?
Hai ca ma duc sa ma culc. Va pup dulce![]()
Noapte buna si vise frumoase la pepenasi
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Marina_1609 spune:
IROLF, eu in locul tau nu as renunta sa-i dau san. daca ar trebui ceva mai consistent, m-as mulge si as face cu cereale
CAPRI vazut poze cu Ilinca, draga de ea ce mot frumos are![]()
am vazut si poze cu Filip de BUJO si Irina de GIGI
GINI, de unde ai marsupiul ala? imi place.... se poate intoarce bebe si cu fata in el?
eu la ora asta bantui de nebuna prin casa. e a 4-a noapte nedormita...
Tusesc ca un magar imediat ce ma intind in pat, cum ma ridic ma opresc din tuse
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Alina Maria spune:
Buna dimineata ,ce faceti noaptea mai fetelor?
Se pare cain dimineata asta toteu d-au 

Voi nuaveti de ce vorbi ? sorici ?
imi picura in gura zau
anaco spune:
Ehee...eu de mult sunt treaza...dau si eu o cafeluta, dar de ...cicoare!
Marutza mea are program, se trezeste de fiecare data la 5 dimineata si pana la 7 ne jucam, mancam, eu imi fac ceaiul, compotul, cafeaua...si la 7 deja e primul somnic de zi! ...
Probabil s-a reglat asa cu somnul ca si eu cand eram gravi la 5 eram in picioare ca la 7 eram deja la birou la munca! Bine macar ca doarme bine noaptea...
kimmy am citit povestea, taare frumoasa si emotionanta! Cu ocazia asta mi-am amintit si poate tremin si eu povestea Marei, ca am cam abandonat scrisul...
Camy tare ma bucur pentru tine si sper sa vi se implineasca dorinta cat mai repede posibil!

Tecky, nici eu nu reusesc sa te votez. Restul fetelor, am votat constiincioasa in fiecare zi!![]()
Am vazut si muulte poze frumoase cu pepenasi, ornamentele facute de Mada...de fapt am tot timpul picasa deschis si ma uit in continuu

De cateva zile Mara a inceput sa se tarasca
Pe langa faptul ca imediat cum o asez pe spate se intoarce pe burta rapid, acum a inceput sa isi stranga genunchii sub ea si sa se impinga in fata, numai ca ramane cu nasul in patura![]()
si arata ca un catelus care adulmeca pe jos si cu fundu' in sus!!!! Mititica, nu are forta in manute sau inca n-a descoperit ca se pot folosi.
In rest, acum la 4 luni deja intinde manutele dupa tot ce vede si agata tot ce prinde, rade mult si chiuie de zor!
Noi cu divrsificarea, prin februarie incolo, mai avem un pic...
Va doresc o zi plina, cu bucurii...
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...