Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Off iar am scris la cap. vechi

reiau:

Multumesc Babytza , o sa incerc sa o ragai de mai multe ori. Sper sa aiba efect.

mersi furmos Simodina, dar ma indoiesc ca sun t colici deoarece ii pun in fiecare bib espumisan, ii dau si Grip Water si ragaie dupa fiecare masa. Singura diferenta este ca de 2 zile nu i-am mai dat debridat si vad ca face mai urat de atunci. O sa incep sa-i dau iar.

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Desi ma deruteaza raspunsul tau diferit la cele 2 raspunsuri asemanatoare, pot sa-ti spun ca desi Mara e alaptata pe Serban l-am hranit mixt, din experienta a 2 copii asa se manifesta colicii dati de excesul de gaze in stomac: urlete la scurt timp dupa inceperea mesei si stransul pcioarelor. In plus la Mara au inceput sa se manifeste mai cu foc la 3 luni iar pe ea trebuie sa o tin la eructat in ultimul timp de 2-3 ori in timpul mesei, dupa masa si chiar la o ora dupa masa cateodata, atunci cand mananca ca haplea. La noi Espumisan-ul n-a mers, am revenit la Sab si vad ca e mai bine de 2 zile, desi nu indraznesc inca sa ma bucur. Dar se stie foarte bine ca efectul acestora difera de la copil la copil. Despre Debridat, asta este medicament si nu se recomanda asa cu una cu doua dar daca ati avut colici puternici, nu reusesti sa-i scoti gazele altfel, asta v-a recomandat medicul si vezi inrautatire dupa oprire atunci poate trebuie sa-i dai din nou daca dr e de acord.Irina mica si tinem pumnii sa scape de gaze si dureri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ankussa, ai PM cu parola, user, pt ambele conturi comune.

Laura, Denisa,Clau (iti dau un copanel la rontzait, sigur, o sa ai ceva de rontzait la el...), Ankussa, multumim de complimente si vorbe bune.

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eva, scuza-ma, dar imi sta in obicei sa citesc si sa inteleg pe dos. atentia mea distributiva nu mai e la fel de distributiva de cand am nascut. imi cer scuze inca o data, tu ai fost explicita, eu am citit in graba si-am fost pe langa ceea ce ai intrebat tu.

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ne-a venit si noua salteluta! Sa vedeti cum statea ea si se uita mirata in toate partile si nu a miscat un deget! Acum a prins curaj si vb cu animalutele
Eva eu nu cred ca scade considerabil lactatia daca piticul nu se mai trezeste noaptea si chiar daca ar reveni la trezit noaptea lactatia s-ar regla destul de repede. Nici Maya nu se mai trezeste deloc noaptea, de la 1 luna, dar dimineata am cel mai mult lapte, deci si daca ar mai avea noaptea o masa tot ar fi destul, nu a scazut de cand ea nu se mai trezeste noaptea. Acum poate mamele mai experimentate stiu mai multe si te ajuta. ai deja baiat mare si frumos foc, nu gluma

Am pus si noi pozici la 3 luni

povestim la baitza
visez
efectele blitzului :)
dovlecel
dovlecelul lui tati

cuscra multi pt voi! Aseara printesa a adormit la 1 si a dormit pana la 10 jumate fara nici o trezire
Am vazut poze frumoase cu doi copii frumosi Khristin
Nerantula piciul tau e bestial! e f expresiv in toate pozele, chiar si cand doarme!
denisa eu mananc destul de des maioneza, pun la multe salate, nu mananc cantitati industriale, dar mananc Are legatura cu alaptatul sau cu ?

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mamicilor,

Noi din maternitate am plecat cu o forma de conjunctivita la un ochisor si in fiece luna, 10 zile am facut tratament cu antibiotic.Ameliorarea a fost doar in timpul tratamentului.Acum doctora ne a dat alt antibiotic.
Ne curge ochisorul destul de mult, iar cand suntem suparate,plangem cu un singur ochi...cu cel bolnavior si ce lacrimi scoatem.

Imi aduc aminte ca o mamica se plangea de un lucru asemanator, imi cer scuze nu mai stiu cine si parca vorbea si de mers la ORL sa i ia proba de lacrimioara...poate se identifica si imi spune si mie ce si cum .
Multzu

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Mamicilor,

Noi din maternitate am plecat cu o forma de conjunctivita la un ochisor si in fiece luna, 10 zile am facut tratament cu antibiotic.Ameliorarea a fost doar in timpul tratamentului.Acum doctora ne a dat alt antibiotic.
Ne curge ochisorul destul de mult, iar cand suntem suparate,plangem cu un singur ochi...cu cel bolnavior si ce lacrimi scoatem.

Imi aduc aminte ca o mamica se plangea de un lucru asemanator, imi cer scuze nu mai stiu cine si parca vorbea si de mers la ORL sa i ia proba de lacrimioara...poate se identifica si imi spune si mie ce si cum .
Multzu

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Nikolici nu cred ca la ORL ca astia sunt cu nas, gat, urechi mai degraba la oftalmolog Nu stiu daca de ea iti amintesti dar si kid avusese o problema asemanatoare si i-a facut analize la medlife. Poti suna la ei ca e clinica/ spital privat si-ti spun ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nikolici si noi am patit la fel cu ochisorul, aceleasi simptome: lacrima f tare, avea si secretii si cateodata se lipea ochisorul, insa pana la urma s-a dovedit a fi canalul lacrimal infundat. cred ca la conjunctivita se inroseste tare ochisorul (nu stiu cum e la bebei, dar am vazut la copii putin mai maricei). si sa-ti spun ceva mie 2 medici mi-au spus ca e conjunctivita si mi-au dat picaturi, insa nu i-am pus pt ca un alt medic mi-a spus ca e vb de canal si a zis sa-i fac masaj langa ochisor,aproape de nasuc si in cateva zile a trecut fara nici un medicament, doar stergeam cu ser fiziologic. sa treaca!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Off iar am scris la cap. vechi

reiau:

Multumesc Babytza , o sa incerc sa o ragai de mai multe ori. Sper sa aiba efect.

mersi furmos Simodina, dar ma indoiesc ca sun t colici deoarece ii pun in fiecare bib espumisan, ii dau si Grip Water si ragaie dupa fiecare masa. Singura diferenta este ca de 2 zile nu i-am mai dat debridat si vad ca face mai urat de atunci. O sa incep sa-i dau iar.

Poze noi cu Irina

Desi ma deruteaza raspunsul tau diferit la cele 2 raspunsuri asemanatoare, pot sa-ti spun ca desi Mara e alaptata pe Serban l-am hranit mixt, din experienta a 2 copii asa se manifesta colicii dati de excesul de gaze in stomac: urlete la scurt timp dupa inceperea mesei si stransul pcioarelor. In plus la Mara au inceput sa se manifeste mai cu foc la 3 luni iar pe ea trebuie sa o tin la eructat in ultimul timp de 2-3 ori in timpul mesei, dupa masa si chiar la o ora dupa masa cateodata, atunci cand mananca ca haplea. La noi Espumisan-ul n-a mers, am revenit la Sab si vad ca e mai bine de 2 zile, desi nu indraznesc inca sa ma bucur. Dar se stie foarte bine ca efectul acestora difera de la copil la copil. Despre Debridat, asta este medicament si nu se recomanda asa cu una cu doua dar daca ati avut colici puternici, nu reusesti sa-i scoti gazele altfel, asta v-a recomandat medicul si vezi inrautatire dupa oprire atunci poate trebuie sa-i dai din nou daca dr e de acord.Irina mica si tinem pumnii sa scape de gaze si dureri!

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Scuze Simo daca te-am derutat insa am zis ca incerc si varianta cu eructatul in timpul mesei si dupa insa de ce am zis ca nu cred ca sunt colici, fiindca a fost diagnosticata cu RGE (reflux gastro esofagian) desi doar din consul;tatie fara alte investigatii. Tine deja tratament cu Motilium si Losec iar pediatrul ei mi-a zis sa-i dau si Debridat. Culmea e ca azi dupa ce i-am dat si Debridat a iesit afara singura si a fost un pic mai linistita dupa.

Se poate sa fie o combinatie intre colici si RGE si de asta sa se manifeste asa. In cazul in care maine dr imi zice ca analizele sunt ok , inseamna ca sunt doar colici si va trebui sa gasesc un remediu neaparat.
Daca ai si o alta solutie in afara de Sab, zi-mi si mie, te rog frumos (chiar daca la tine nu a dat rezultate, poate avem noi bafta)

Multumrsc frumos,

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cosmy e adorabila micutza ta..si fara suparare e leita tati

Nikolicieu am fost cu Alexia la oftamolog,tot asa ptr ca-i lacrima un ochisor,mi-a dat picaturi si mi-a spus sa-i fac masaj langa ochisor..si la control peste 6 luni

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eva, multumim doar ca amandoi aduc cred mai mult cu sotul decat cu mine, dar sa fie ei sanatosi . Eu stiu ca in spital imi spuneau ca daca vreau sa maresc productia de lapte dupa ce mananca copilul la 10 min sa incerci sa pompezi ceva si astfel organismul va sti ca trebuie sa produca mai mult. Dar tu cum nu vrei sa maresti productia ci doar sa o pastrezi, il vei pune pe Luca la san la momentul respectiv si el va juca rolul pompei, doar daca se va mai trezi peste noapte. Dar eu cred ca ei au deja un program bine fixat pana acum, daca se trezesc de acum incolo pt. dureri de dinti sau alte motive, cred ca stau la san mai mult pt. confort decat pt. hrana. Are sens ce spun? Eu la inceput am facut mastita deoarece foloseam pompa si produceam in exces....asadar tot copilul stie care e masura.

Cosmy, multumim pt. aprecieri si voi sinteti niste dragute. Cat papa minunea ta, de-i ajunge pana la 10 dimineata?

Ankussa, verifica PM...ti-am trimis parola de prima data de cand ai intrebat Sa stii ca eu nu folosesc deloc pompa, in general al meu mananca la 2-3 ore, las bb cu bunicii plec pe unde am treaba rezolv dar am grija sa ma intorc in timp ca altfel iese cu scandal. Eu imi inchiriasem o pompa electrica si dupa ce am fost sigura ca pot alapta la san am dat-o repejor din casa, tocmai pt. a indeparta absolut orice tentatie. Ieri de ex. am fost la scoala cu bb sa-l prezint colegilor si elevilor mei...a fost mortal ca incepuse sa gangureasca cu ei acolo apoi am mai dat o raita si pe la magazine ca trebuia sa mai facem niste cumparaturi de Mos si cand am ajuns acasa avea baiatul o foame de lup

Andy_p, tineam sa-ti spun de mai de mult ce ne-am potrivit noi la facut copii in acelasi timp si la primul si la al doilea, parca ne-am fi vorbit

Care-i treaba cu maioneza? Eu citeam ceva mai deunazi ca grasimile bune ajuta la pierderea din greutate contrar a ceea ce stiam pana atunci

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput