Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

[/quote]

Desi ma deruteaza raspunsul tau diferit la cele 2 raspunsuri asemanatoare, pot sa-ti spun ca desi Mara e alaptata pe Serban l-am hranit mixt, din experienta a 2 copii asa se manifesta colicii dati de excesul de gaze in stomac: urlete la scurt timp dupa inceperea mesei si stransul pcioarelor. In plus la Mara au inceput sa se manifeste mai cu foc la 3 luni iar pe ea trebuie sa o tin la eructat in ultimul timp de 2-3 ori in timpul mesei, dupa masa si chiar la o ora dupa masa cateodata, atunci cand mananca ca haplea. La noi Espumisan-ul n-a mers, am revenit la Sab si vad ca e mai bine de 2 zile, desi nu indraznesc inca sa ma bucur. Dar se stie foarte bine ca efectul acestora difera de la copil la copil. Despre Debridat, asta este medicament si nu se recomanda asa cu una cu doua dar daca ati avut colici puternici, nu reusesti sa-i scoti gazele altfel, asta v-a recomandat medicul si vezi inrautatire dupa oprire atunci poate trebuie sa-i dai din nou daca dr e de acord.Irina mica si tinem pumnii sa scape de gaze si dureri!

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

[/quote]

am uitat sa spun ca am insistat sa ii fac niste analize ca sa putem fii sigura ca nu e nimic anapoda, desi dr sustine ca e reflux, eu nu prea cred fiindca nu varsa aproape deloc, are doar dureri puternice de burtica.

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

V am zis eu ca sunt "neuronizata" am vrut sa zic oftalmolog dar mi aiesit ORL....sunt extrem de obosita si colac peste pupaza barbati miu s a mai dus si la party de Craciun cu munca si maine se duce la teatru...ihhhh.
Dar maine se compeneseaza ca si a luat liber sa ma ajute...ziua.

Si noua ne a zis doctora de ser fiziologic si masaj la ochi la glanda lacrimara...dar degeaba...curge ca la balamuc.
Ne facem noi bine....TREBUIE.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Fetelor recunosc ca sunt dusa cu capul rau. Khristin, Eva, Tzitziri si Joy multam fain de parola, nu stiu ce asteptam eu.... sa mi se deschida mesajul privat in fata probabil . Uofff pe bune ca nu mai functionez la aceeasi capacitate de cand am ramas gravida.

Kristin am uitat sa-ti zic, e frumos foc pustiul tau. Esti o norocoasa sa ai pereche. Daca da Doamne Doamne poate pun si eu de-o fetitza peste 2 ani, asa sa nu ma apuce 35 de ani (desi nu vad un impediment in asta.

Ma duc la fii-miu ca acusi acusi trec alea 30 minute de somn.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Andy_p, tineam sa-ti spun de mai de mult ce ne-am potrivit noi la facut copii in acelasi timp si la primul si la al doilea, parca ne-am fi vorbit

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Hihi..sa stii ca parca ne-am vorbit

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.
denisa eu mananc destul de des maioneza, pun la multe salate, nu mananc cantitati industriale, dar mananc Are legatura cu alaptatul sau cu ?

Pozici
Mami super happy de Maya

Pai eu stiu ca nu e voie ou crud pe perioada alaptarii asa ca am evitat dar mi s-a facut pofta de ceva vreme si de asta am intrebat sa vad daca voi papati.

Nu mai stiu, ai facut analizele?

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nikolici - pt mamica de fata frumoasa. Aseara a fost si sotul la party la munca si azi a fost acasa : mahmureala!!!!
Deja a inrat in concediu si mai merge la munca tocmai pe 8 ianuarie!!! E asa bine toti acasa - ce bine ca si-a luat si sotul tau liber sa se revanseze Pupici pt voi si multa sanatate Karinutei.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Pupam si noi mamicile si boboceii!!

AM avut adevarate aventuri vreme de 2 zile, aventuri legate de mancat! Concluzia: "Nan, Adio, dar raman cu tine!" Dupa ce alateieri seara a refuzat orice laptic din bibe, am apelat la bunul prieten Milumil, pe care il aveam in casa. Trecerea a fost brusca, din disperare de cauza. A mancat 210!!!Dar ieri, aceeasi poveste, fite peste fite, nici nu voia sa simta mirosul formulei. Deci nu era decat o toana! Am hotarat sa ne intoarcem la Nan, pentru ca a mers foarte bine cu el! Nu am avut probleme cu greutatea, cu kk, cu nimic! Si astazi....ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. A papat baiatul Nan ca in vremurile bune!

Pana la urma, asta e utilitatea acestui forum! Mie mi-a prins tare bine, am stiut ca nu suntem singurii cu fite!Pentru mamicile harnicute!

Pupici multi si apasati!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

hai ca am reusit sa mai vad cateva poze cu bebeii vostrii ai am ramas blocata de cat de scumpis sunt Mina (Andreea_and), Lucas (bitza) si Maria (Kid 2003) sunt mortali si cu mult par, cel putin Mina si Maria, dar lasa ca ii creste si lui Lucas o super pleata

Sa va traiasca buburuzele si sa fie sanatoase

PS: cum am timp iar ma documentez si despre cei pe care nu am reusit sa-i vad

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Daca mai puneti de o intalnire dupa sarbatori si nu sunt internata pt rezolvarea unor probleme, vin neaparat si eu, ca mi-e tare dor de voi si abia astept sa va vad in carne si oase puiutii

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Pupam si noi mamicile si boboceii!!

AM avut adevarate aventuri vreme de 2 zile, aventuri legate de mancat! Concluzia: "Nan, Adio, dar raman cu tine!" Dupa ce alateieri seara a refuzat orice laptic din bibe, am apelat la bunul prieten Milumil, pe care il aveam in casa. Trecerea a fost brusca, din disperare de cauza. A mancat 210!!!Dar ieri, aceeasi poveste, fite peste fite, nici nu voia sa simta mirosul formulei. Deci nu era decat o toana! Am hotarat sa ne intoarcem la Nan, pentru ca a mers foarte bine cu el! Nu am avut probleme cu greutatea, cu kk, cu nimic! Si astazi....ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. A papat baiatul Nan ca in vremurile bune!

Pana la urma, asta e utilitatea acestui forum! Mie mi-a prins tare bine, am stiut ca nu suntem singurii cu fite!Pentru mamicile harnicute!

Pupici multi si apasati!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

sunt in acelasi stadiu cu tine, azi i-am dat Milumil si a papat, sper sa nu faca fite maine si sa trec iar pe Nan ca nu e ok sa o schimb asa , ca ii dau stomacelul peste cap.

Sper ca voi sunteti bine acum si papati cum trebuie si fara hachite

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput