Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
_irina_ spune:
am venit si noi de la aer si doctor. Sunt chiar amuzata, daca nu mai mult... cica acum nu suntem prea slabanogi, acum suntem prea grasunii

Piti are 5700 la 3 luni, dupa ce am avut 2850 la nastere, deci si-a dublat deja greutatea. Din pacate de data asta tind sa ii dau dreptate doctoritei, nu in sensul ca sunt de acord ca piti e prea grasuna, dar din pacate inca mancam haotic, mancam prea putin si prea des si asociez intr-un fel cu modul in care mananc si eu cateodata, adica rontai toata ziua. Si cand rontai asa parca nici nu te saturi si te si ingrasi.
In rest cica am un copil rasfatat si cu personalitate, a tipat la doctorita ca o tinea nu stiu cum si nu i-a placut.
Nikolici e ok sa iti zica si de la ORL despre o posibila cauza a curgerii ochisorului. Noi cand am avut otita am avut problema si cu ochisorii - o parte din lacrimi se scurg si prin nasuc si daca e infundat e posibil sa curga si ochisorii.
Eu ii puneam numai ser fiziologic si poti sa ii faci si un pic de masaj in coltul ochiului inspre nas.
fericita de
Andreea-Maria
CosmyB. spune:
Khristin nu prea stiu cat papa, nu am facut niciodata proba suptului, am incercat sa mulg o sg data si n-am scos mare lucru si piti l-a papat in 5 min
sta cam 30 min la san, depinde, si are cam 5 mese pe zi. imi faceam griji ca e cam putin, dar mai mult de 6 mese nu am depasit oricat fug cu tzitzi dupa ea ![]()
andy.p
pt voi! cam asa e, leita tati
asta e! o sa fac si un baietel sa fie leit mami ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
clau_geo spune:
SAbinel, e mortala Amalia cu caciulita de iepuras
, sa-i mai faci poze asa ca ii sta tare bine 
MonycaC mi se pare mie sau Eva seamana un pic cu Irina ?? oricum ar fii e tare dulcica ![]()
Mami fericita de
Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ am venit si noi de la aer si doctor. Sunt chiar amuzata, daca nu mai mult... cica acum nu suntem prea slabanogi, acum suntem prea grasunii![]() ![]() ![]() Piti are 5700 la 3 luni, dupa ce am avut 2850 la nastere, deci si-a dublat deja greutatea. Din pacate de data asta tind sa ii dau dreptate doctoritei, nu in sensul ca sunt de acord ca piti e prea grasuna, dar din pacate inca mancam haotic, mancam prea putin si prea des si asociez intr-un fel cu modul in care mananc si eu cateodata, adica rontai toata ziua. Si cand rontai asa parca nici nu te saturi si te si ingrasi. In rest cica am un copil rasfatat si cu personalitate, a tipat la doctorita ca o tinea nu stiu cum si nu i-a placut. Nikolici e ok sa iti zica si de la ORL despre o posibila cauza a curgerii ochisorului. Noi cand am avut otita am avut problema si cu ochisorii - o parte din lacrimi se scurg si prin nasuc si daca e infundat e posibil sa curga si ochisorii. Eu ii puneam numai ser fiziologic si poti sa ii faci si un pic de masaj in coltul ochiului inspre nas. fericita de Andreea-Maria |
Irina eu zic ca nu e asa grasun cum zice dr., a mea are la 3,5 luni 6300 si dr a zis ca e un pic peste limita dar ca de acum inainte va lua mult mai putin in greutate decat pana acum. Asa ca fii linistita ca bb e ok
de caum va incepe sa se mai lungeasca asa ca va parea mai slabutMami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
simodina spune:
Clau geo n-am vazut ca are reflux, scuze daca ai scris si nu ma bag ca n-am avut niciun copil suspectat si nu am aprofundat subiectul. Doar din amintiri ce-am mai citit se manifesta prin eructatii/ voma in cantitate mare+"arsuri" la stomac si se da Debridat dar n-am vazut jamais cum se manifesta, poate ca la fel. Despre gaze orice manevra care ii ajuta sa le dea afara e buna si sunt sigura ca le cunosti. Dar daca are gaze astea se vad - are burtica umflata si tare, urletele si tsukahara sunt insotite deseori de flatulenta. Aceeasi substanta activa cu sab-ul sau espumisan-ul o are infacol-ul dar nu se gasea la noi.
clau_geo spune:
citat din mesajul lui _irina_ am venit si noi de la aer si doctor. Sunt chiar amuzata, daca nu mai mult... cica acum nu suntem prea slabanogi, acum suntem prea grasunii![]() ![]() ![]() Piti are 5700 la 3 luni, dupa ce am avut 2850 la nastere, deci si-a dublat deja greutatea. Din pacate de data asta tind sa ii dau dreptate doctoritei, nu in sensul ca sunt de acord ca piti e prea grasuna, dar din pacate inca mancam haotic, mancam prea putin si prea des si asociez intr-un fel cu modul in care mananc si eu cateodata, adica rontai toata ziua. Si cand rontai asa parca nici nu te saturi si te si ingrasi. In rest cica am un copil rasfatat si cu personalitate, a tipat la doctorita ca o tinea nu stiu cum si nu i-a placut. Nikolici e ok sa iti zica si de la ORL despre o posibila cauza a curgerii ochisorului. Noi cand am avut otita am avut problema si cu ochisorii - o parte din lacrimi se scurg si prin nasuc si daca e infundat e posibil sa curga si ochisorii. Eu ii puneam numai ser fiziologic si poti sa ii faci si un pic de masaj in coltul ochiului inspre nas. fericita de Andreea-Maria |
scuze ca am vorbit ca si cum ar fii baietel dar nu a fost intentionat, stiu ca Piti (Andreea Maria)este fetita si e scumpica foc, asa ca imi cer scuze daca am suparat-o

Mami fericita de
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui simodina Clau geo n-am vazut ca are reflux, scuze daca ai scris si nu ma bag ca n-am avut niciun copil suspectat si nu am aprofundat subiectul. Doar din amintiri ce-am mai citit se manifesta prin eructatii/ voma in cantitate mare+"arsuri" la stomac si se da Debridat dar n-am vazut jamais cum se manifesta, poate ca la fel. Despre gaze orice manevra care ii ajuta sa le dea afara e buna si sunt sigura ca le cunosti. Dar daca are gaze astea se vad - are burtica umflata si tare, urletele si tsukahara sunt insotite deseori de flatulenta. Aceeasi substanta activa cu sab-ul sau espumisan-ul o are infacol-ul dar nu se gasea la noi. Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
Simo
, e posibil sa nu fii scris eu ca are reflux, insa in min tea mea am gandit-o. Nu stiu ce sa fac ca in ultimul timp cam uit multe lucruri, cred ca daca nu uitam nimic pe perioada sarcinii, acum ma manifest si pt atunci Mami fericita de
clau_geo spune:
VA pup fetele ca a venit si soata acasa si sper sa reusim sa papam pana se trezeste Irina
si ne auzim maine daca am timp sa va zic cum au iesit analizele
Mami fericita de
Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
CosmyB. spune:
denisa ce analize???
trebuia sa merg saptamana trecuta, dar spre rusinea mea, nu m-am dus ca doar ma simt bine si am dat vina pe vitamine
dar trebuie sa merg!
si o sa merg curand! mutumim pt grija!
soacra lui Edwin! putem sa-i trimitem baiatului un pupic mic, mic???
ca nu e cu flirt
si nu vrem sa-l ispitim! Nu! Doamne-fereste!
numai ca fiecare are cate o slabiciune!
Pozici
Mami super happy de
Maya
khristin spune:
Ankussa, mie mi se intampla tot timpul sa uit sau sa fiu cu capul in nori...mai deunazi imi facusem un ceai ce stimuleaza lactatia, si-l cautam disperata print toata casa in timp ce el zacea exact in fata mea
...asa ca join the mommy club
Vis-a-vis de pereche, al meu sot spune tuturor ca eu stiu reteta magica
. Si eu am vrut sa-l fac pe al doilea pana in 35 ani, deoarece imi era teama de amniocenteza si de alte posibile complicatii.
Musette, gata noi ne-am oprit din facut copii, a nu se intelege insa ca ne-am oprit si de practicat sportul ![]()
Cosmy, stati bine ca timp la san...al meu desi mananca la san la 2-3 ore ziua, nu depaseste cu nici un chip 10 minute la san, de ma si mir ca la 2 luni cantarea 6,2 kg si 63.5 cm...probabil trage eficient caci la inceput zaceam si o ora cu tzitzi in gura
...dar noaptea e ca ceasul la 5 incepe sa se foiasca.
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".