Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
300 spune:
Si eu pe-aici dupa alergat 5 km, papat mami, papat bebe de mai multe ori (si acum sughite si n-as mai pune-o la san ca o sa vrea iar sa stea mult ca facem baie)...
Nikolici
de pe mobil.
Am incalzit camera pt baie si mie mi-e frig 
Clau-geo sper sa va treaca si sa te odihnesti si tu mai bine.
JulyMorning cand scap de starea asta de moleseala poate te fac o cafea la cafeneaua aia frumoasa
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
JulyMorning spune:
khristin wow, ce baietel voinic ai tu acolo! Auzi, 63 de cm la 2 luni. A mea abia pe la 3 luni si 2 saptamani avea 60 de cm (bine, noi ne-am nascut cu 47 de cm... hihihi)
Ramo cum se spune... "do me, baby!"
Ne-om intalni noi, odata si odata, ca e musai. Si oricine mai are chef, eu ies zilnic in Tineretului, daca vremea e ok. Poa'sa fie si frig, doar sa nu ploua si sa nu bata vantul.
Felicic, unde esti? Mai lasa munca aia si hai sa plimbam bebeii
![]()
Eu am fost sa ma tund si sa ma vopsesc. Eu de cand ma stiu ma port doar cu parul scurt, baieteste.. va dati seama cum eram, netunsa de 4 luni. Ma simt alt om. Mai tre sa ajung si la epilat si gata. Manichiura si pedichiura ar fi prea mult, nu mai visez ![]()
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
CosmyB. spune:
denisa tot am vrut sa te intreb de unde ai luat pernuta www.flickr.com/photos/25613544@N08/3018938646/" target="_blank">asta pt Edwin? Ca am vrea si noi

Pozici
Mami super happy de
Maya
_giulianna_ spune:
Imi permit sa raspund eu, poate Denisa nu-i (si daca e sper sa nu se supere
)
pernuta se livreaza impreuna cu salteluta "insula tropicala"
Stiu pentru ca avem si noi :)
In alta ordine de idei, am fost si am facut vaccinul de 4 luni, TETRAXIM de data asta. Cica s-a schimbat schema si asta se face acum la 4 luni(contine si antipolio care pana acum se dadea pe gura)
Fata de fix acum o luna cand avea 4900g si 57cm Edi are acum 6000g si 60 cm 

Sunt foarte multumita, nu ma asteptam sa creasca atat de frumos, credeam ca o sa am de furca cu el, la cat de mic a fost....
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
CosmyB. spune:
giuliana
multumesc! Am cautat si eu, dar numai pt alaptat am gasit si e prea mare. Mai cautam...
Dar l-ai pus la ingrasat nu gluma
pt voinicel!
Pozici
Mami super happy de
Maya
Boo spune:
Khristin da, l-a decalotat, de fapt nu de tot, ca a zis ca inca mai trebuie, nu i-a putut face de tot. Avea destul de multa "mizerie" pe acolo. Avea niste guguloaie mici albe asa .. 
mi-a zis ca trebuie sa-l fac si eu in fiecare seara. azi nu i-am mai umblat acolo ca si asa avea o putza dubla saracutul. Dar macar nu a mai plans.
clau_geo eu stiu ca refluxul se poate diagnostica dupa o ecografie. Am o prietena al carei copil are asa ceva, dar i-a fost pus diagnosticul dupa ce i-a facut o eco in timp ce ii dadea sa suga si asa au vazut cum se plimba lapticul in lic sa se duca in burtica. Si nici al ei nu vomita, ci pur si simplu plangea si era foarte agitat dupa masa.
Eva am auzit si eu de multi bebei care incep sa se trezeasca noaptea pe la 6 luni, deci e clar ceva in perioada aia. Multi se scoala si mananca, altii pur si simplu se trezesc si plang. Probabil ca e de la dinti, nu-mi explic. Dar legat de intrebarea ta, si eu cred ca daca va vrea sa suga, il pui la san, si o sa traga el ceva cat sa-l calmeze si in 2-3 zile sanii incep sa produca iar la ora aia.
Corrina spune:
buna seara de ziua lui Mihnea al meu,
va multumim din suflet pt urarile frumoase si dorim, la randul nostru, numai bine bebelusilor si mamicilor, mai ales bbilor care aniverseaza o noua lunita ca si noi
Eva draga, multumim ca ai intrebat de noi si salutari lui Luca din partea lui Mihnea!
Denisa si Freshanana

CosmyB. am vazut intrebarea ta adresata Denisei si imi permit sa raspund: pernuta aceea e de la centrul de joaca Tiny Love "Insula Tropicala"
LE - vad ca a raspuns deja giulianna.
am scapat si de vaccinul de 4 luni, azi l-am facut, vad ca e in regula, nu a facut febra si deja doarme, a fost putin marait cand am ajuns acasa. bilantul e in regula si el: 7500 g si 65 cm. la nastere a avut 2640 g si 48 cm, ma uit la pozele din prima luna si nu il recunosc, nu imi vine sa cred![]()
giulianna ati facut vaccinul? cum e editzu? sa-ti traisca, apropos

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
nikolici spune:
Hey girls,
Sunt foarte mandra de mine, am reusit si sa fac baitza singura si sa o adorm in maxim 20 minute.Ma felicit!!!Dee barbatul meu se distreza cu colegii...asta e.Imi pare rau caci, am avut si eu party vinerea trecuta cu compania la care lucrez si am zis sa nu l las sa se chinuie cu copilul...ahhhh..las ca io fac eu cu prima ocazie![]()
Azi adormind o pe Karinutza am observat alta chestie, ii miroase o urechiusa urat...si eu o sterg cu betisoare in ureche...cine stie ce o mai fi si asta.Acum ceva zile avea ceara, pe care i am scos o...ma rog nu vreau sa ma impacientez, deocamdata ochiul ma dispera cu toate tratamentele lumii, masaje si ser fiziologic.
CosmyOi fi eu soacra mica la Edwin, insa o frumusetze ca asta nu poate sa nu mi scape printre degete...
JulymorningSi eu merg apx. in fiecare zi in Tineretului...poate ne contactam si bagam o intalnire in parc...bineintels si cu cine mai doreste mai pofteste
.
Si poate facem o intrunire si cu fetele din alte cartiere, insa undeva mai aproape de centru, e prea departe de noi fetele de Berceni -Bldv. Barbu Vacarescu.
Ramo
too
Irina
fetelor care au dezbatut pb.ochiului lacrimos![]()
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
nikolici spune:
As vrea sa deschid un subiect de discutie!!!
Cadouri de Craciun pentru sotz si parinti.Astept idei...in curand ma duc dupa mosul sa i spun o vorbulitza la ureche!
Oare eu de ce nu mi doresc ceva anume???Tot eu stiu raspunsul...am cel mai frumos cadou...si l am primit ceva mai devreme, ce as putea sa mi doresc mai mult???
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corrina buna seara de ziua lui Mihnea al meu, va multumim din suflet pt urarile frumoase si dorim, la randul nostru, numai bine bebelusilor si mamicilor, mai ales bbilor care aniverseaza o noua lunita ca si noi ![]() Eva draga, multumim ca ai intrebat de noi si salutari lui Luca din partea lui Mihnea! Denisa si Freshanana ![]() ![]() CosmyB. am vazut intrebarea ta adresata Denisei si imi permit sa raspund: pernuta aceea e de la centrul de joaca Tiny Love "Insula Tropicala" LE - vad ca a raspuns deja giulianna. am scapat si de vaccinul de 4 luni, azi l-am facut, vad ca e in regula, nu a facut febra si deja doarme, a fost putin marait cand am ajuns acasa. bilantul e in regula si el: 7500 g si 65 cm. la nastere a avut 2640 g si 48 cm, ma uit la pozele din prima luna si nu il recunosc, nu imi vine sa cred giulianna ati facut vaccinul? cum e editzu? sa-ti traisca, apropos ![]() ![]() fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare |
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7500g??????????
Da' ce-i dai sa manance frate de a luat asa bine?
Azi am facut si noi vaccinul. A fost un adevarat Leut
Acum dorm amandoi bustean :)
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac