Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
denisa.g spune:
Eva multumesc de raspuns. Vazut poze cu Luca cel frumos
- sa cresteti mari si frumosi tot asa in continuare 
Referitor la laptic nu stiu ce sa-ti zic, mi-e teama sa nu-ti dau un sfat gresit, asa ca ma abtin. Cred totusi ca sanul produce atat cat ii ceri
Kristin - vazut poze cu Chris - super scump este. Pupam baietel voinic si frumusel 
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
Andy_p - am vazut ca Alexia e bine, ca nu are nimic. Pupam fata norocoasa si sanatoasa, chiar daca nu vrea sa stea la buni in brate, si pe mamaica ei
Nikolici - sunteti bine? Cum e Karinuta ? Multe 

pt a noastra printesa.
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
300 spune:
mihnea de corina 
edi de giulianna 
davidutza de tzitziri 
david de pisik4ever 
ana de piersicutza 
Vorbeati la cap anterior despre analiza laptelui. Daca se analizeaza compozitia nu mi se pare relevanta decat daca golesc un san, avand in vedere consistenta diferita de la inceputul la sfarsitul suptului...
Maioneza... Yummy, da, oricand, dar facuta de mine. Denisa tu tii regim pt ca alaptezi?
A propos de poze sper ca se accepta totusi si poze normale, noi nu ne-am hotarat daca facem brad... Parca e prea mica Bebelina sa-si dea seama de ceva. Desi nu inceteaza sa ma surprinda.
Irina sper ca n-ai venit cu draci de la pediatra...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
andy.p spune:
denisa
si eu ma bucur ca ea e K...in rest chiar nu mai conteaza.Voi ce mai faceti??Estti mai bine,nuu??Ca altfel

ramo babytza a zis ca pana la urma sa hotaram noi...poza preferata chiar daca nu e langa brad
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
sabinel spune:
eva, hai sa-ti zic cum e la mine, fii-mea si-a scos de aproximativ o luna mesele de noapte. nu am sesizat o modificare majora in sensul asta, pentru ca recupereaza ziua, deci productia e constanta. mai sunt zile in care am sanii moi, dar lapte este destul. acuma nu stiu ce sa zic, eu n-am mai utilizat pompa de foarte mult timp.
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
sabinel spune:
mami am vazut lupul!
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel eva, hai sa-ti zic cum e la mine, fii-mea si-a scos de aproximativ o luna mesele de noapte. nu am sesizat o modificare majora in sensul asta, pentru ca recupereaza ziua, deci productia e constanta. mai sunt zile in care am sanii moi, dar lapte este destul. acuma nu stiu ce sa zic, eu n-am mai utilizat pompa de foarte mult timp. poze povestea nasterii _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Sabinel, merci de raspuns.
Dar reformulez nitel ca nu cred ca m-am exprimat prea limpede.
Ideea este ca eu nu pompez deloc, am pompat doar in prima saptamana dupa nastere pt ca ma dureau sanii pana s-a reglat productia. Tocmai asta este ideea: daca Luca isi scoate acum masa de noapte si peste doua luni o introduce din nou, intreb eu: o sa mai am lapte NOAPTEA ca sa ii dau una, doua, trei mese pe noapte, cat o vrea el, in caz ca incepe sa se trezeasca?
Eu ziceam ca stiu bebei care dormeau toata noaptea inainte dar la 6 luni au inceput sa se trezeasca din ora in ora sa ceara papa, din cauza durerilor de dinti. Adica daca, in viitor, revine la doua mese pe noapte, sa zicem, atunci o sa tina pasul lactatia? Care e solutia in afara sa incep sa ma trezesc sa pompez (sa pastrez rdicata productia) pt ca acest procedeu l-am utilizat de doua-trei ori acum trei luni si nu imi place (uuufff!!!)
Stiu ca Luca recupereaza ziua, mananca san din ora in ora, si doar se vede ce dezvoltat este, nu asta e problema, eu intreb daca va scadea lactatia noaptea, tinand cont ca Mister nu mai serveste lapte decat dimineata. Si ce solutii sunt? Pt ca orice se poate intampla, niciun program al niciunui bebe nu e batut in cuie...
Mooooama, ce m-am lungit
. Nu sunt capabila sa explic pe scurt, vad, vai de neuronu' meu... Nerantula, fara roshii, da? Noi avem 25 °C in toata casa (stiu ca la bebe trebuie maximum 22°) si nu avem ce face, nu avem repartitoare si va trebui sa punem, altfel nu putem regla caldura. Plus ca avem opt calorifere care merg la maxim, ard, si ca sa scadem temperatura trebuie sa dam drumul la aer conditionat (nu am innebunit!!!) sau sa stau cu ferestre deschise (ceea ce fac destul de des). De aceea il tin cu copanelele pe afara, in maneca scurta ff des iar noaptea nu se inveleste. Am degeaba sac de dormit, e de decor...Iar eu sa ma vezi ce tinute am, zici ca sunt la plaja(avantajul e ca sar repede cu
)Nu iti mai spun cat a venit intretinerea ca ma umplu de nervi.

Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel mami am vazut lupul! poze povestea nasterii _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Aoleoo cat de dulce e

Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Ankussa spune:
Hello si de la noi, mai rar ce-i drept, da` ne straduim sa citim din urma promitem.
La noi lucrurile stau cam asa, nu dormim ziua mai mult de jumatate de ora maxim o ora la cate 2 ore - 3 si seara dupa baita de rigoare dormim de la 23.30 - 24.00 pana pe la 8 dimineata cu doua pauze de tzitzi. Cum il simt ca incepe sa se foiasca in patul lui si sa caute cu guritza il pun la san si dupa vreo 5-10 minute de papat doarme iar. In timpul zilei avem program de vorbit cu mami de o sa inceapa ea sa vorbeasca cu goo, ga ingi.
Nerantula super Gruia e foarte expresiv si frumusel.
Eva si mie imi place poza aia cu prietenul lui Luca. E frumos foc.
Khristin sarumana ca ai intrebat de noi, tocmai ce ti-am descris programul nostru. Printre gonganeli, schimbat, alaptat mai facem, si un pic de curatenie si ceva de papa si uite asa se duce ziua. Ma gandesc ca tot zic de 3 luni ca ma duc sa ma tund si nimic, n-am timp deloc, si tb sa fac cumva si cu alaptatul ca fii-miu mananca cateodata si la jumatate de ora asa ca tb sa ma mulg cu siguranta si sa-l iau si pe tati dupa mine sa aiba grija de pui. Ehhh si uite asa.. (BTW mie inca nu imi pica parul da` mi-e o frica ca v-am auzit pe voi si nici vitamine nu iau ca astia aici nu zic de asa ceva)
Fetele mele reiterez rugamintea de acum cateva saptamani, imi da si mie cineva ID-ul si parola de pe contul comun? Mersic frumos.
Nikolici si mie mi-a facut febra Vladut dupa vaccin si a fost marait vreo 2 zile dar dupa aia s-a calmat. N-avem ce sa le facem ca e spre binele lor 
Si aici sunt cateva din ultimele poze:http://community.webshots.com/album/568982086ypHefG
Gata, pupici
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Sabinel, merci de raspuns. Dar reformulez nitel ca nu cred ca m-am exprimat prea limpede. Ideea este ca eu nu pompez deloc, am pompat doar in prima saptamana dupa nastere pt ca ma dureau sanii pana s-a reglat productia. Tocmai asta este ideea: daca Luca isi scoate acum masa de noapte si peste doua luni o introduce din nou, intreb eu: o sa mai am lapte NOAPTEA ca sa ii dau una, doua, trei mese pe noapte, cat o vrea el, in caz ca incepe sa se trezeasca? Eu ziceam ca stiu bebei care dormeau toata noaptea inainte dar la 6 luni au inceput sa se trezeasca din ora in ora sa ceara papa, din cauza durerilor de dinti. Adica daca, in viitor, revine la doua mese pe noapte, sa zicem, atunci o sa tina pasul lactatia? Care e solutia in afara sa incep sa ma trezesc sa pompez (sa pastrez rdicata productia) pt ca acest procedeu l-am utilizat de doua-trei ori acum trei luni si nu imi place (uuufff!!!) Stiu ca Luca recupereaza ziua, mananca san din ora in ora, si doar se vede ce dezvoltat este, nu asta e problema, eu intreb daca va scadea lactatia noaptea, tinand cont ca Mister nu mai serveste lapte decat dimineata. Si ce solutii sunt? Pt ca orice se poate intampla, niciun program al niciunui bebe nu e batut in cuie... Mooooama, ce m-am lungit . Nu sunt capabila sa explic pe scurt, vad, vai de neuronu' meu... Nerantula, fara roshii, da? Noi avem 25 °C in toata casa (stiu ca la bebe trebuie maximum 22°) si nu avem ce face, nu avem repartitoare si va trebui sa punem, altfel nu putem regla caldura. Plus ca avem opt calorifere care merg la maxim, ard, si ca sa scadem temperatura trebuie sa dam drumul la aer conditionat (nu am innebunit!!!) sau sa stau cu ferestre deschise (ceea ce fac destul de des). De aceea il tin cu copanelele pe afara, in maneca scurta ff des iar noaptea nu se inveleste. Am degeaba sac de dormit, e de decor...Iar eu sa ma vezi ce tinute am, zici ca sunt la plaja(avantajul e ca sar repede cu )Nu iti mai spun cat a venit intretinerea ca ma umplu de nervi. ![]() Eva de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! ----------------------------------------------------------------------------------- “ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb) |
Vai Eva , puiul tau e tare scumpic si haios, iti vine sa-l rontatii un picut
Eu abia acum l-am vazut, sunt in urma cu vizionatul pozelor bebeilor vostrii dar sper sa recuperez.
Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita