Mamici si burtici de Baia Mare (15)
Raspunsuri - Pagina 7
anca81 spune:
Buna dimineata
Am fost harnica, deja am pus supica la foc iar acum ma apuc de aspirat.
Irlandeza, sa aveti un Craciun fericit si plin de surprize placute. frumoasei Patricia.
Anca, cum e cu raceala? Ai reusit sa vorbesti pentru parfumuri?
Malinka, mi-e dor de voi, sper sa ne vedem dupa Craciun si sa fie cat de cat vreme buna pentru plimbare.
Melly, Ameliei cea cumintica.
Flavia, sa pui pozici cu Stefi craciunita.
tuturor si spor la treaba
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
Malinka spune:
neata...:)
anca81, esti harnicuta nu gluma, eu de-abia am reusit sa fac aseara niste foi si acum fac crema...si doamne cate mai sunt...:)
fetelor, sa stiti ca Mosul i-a lasat lui Marc si niste mici cadouri pentru Carla, Dragos, Amelia si Stefi si imi pare tare rau ca nu reusim sa vi le dam inainte de Craciun...ramane pe dupa, asta e acum...
spor la treaba va dorim...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
camelia.t spune:
Fetelor, nu stiu daca zilele astea voi mai avea timp sa intru, asa ca vreau sa va spun de acum SARBATORI FERICITE!!!. Mai mult decat bradutul si beculetele, decat prajiturile si cozonacii, decat sarmalele si orice altceva ce am putea asocia cu notiunea de Craciun, va doresc ca Dumnezeu sa va lumineze vietile, pruncul Isus nascut la Betleem sa va aduca pace in inimi si adevarata bucurie a Craciunului, bucurie pe care in aceste vremuri o asociem din ce in ce mai des cu surogate fara valoare.Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si familiilor si multe binecuvantari in anul care ne sta in fata.
Va pupam, Adela &Co.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/" target="_blank">Andrei
anca81 spune:
Camelia, iti dorim si noi un Craciun fericit si un An Nou plin cu bucurii. piticii.
Malinka,
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
clauco spune:
Salutari fetele!
Vine soacra la mine sa ma ajute la sarmale si ciorbita. Restul le fac eu.
Ce parfumuri, ce parfumuri? Spuneti-mi si mie.
Madaluta sta in salteluta ei si se joaca. E cuminte. Bogdi ma streseaza ca-si baga nasul peste tot. Vrea sa ma ajute la toate.
Mi-e dor si mie de o iesire.
Irlandeza, nici fratemeu nu vine acasa, mai mult, lucreaza chiar in ziua de Craciun. Asta-i viata. Sa aveti un Craciun linistit si frumos.
Dflavia, cum sunteti?
Ancaurn, dar voi?
Malinka,Melly,Anca81, harnicute toate, sa aveti spor la treaba.
Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008
ariana2005 spune:
la toate fetele si copilasii..sa aveti Sarbatori frumoase,..si anul care vine sa fie de 1000 de ori mai bun..
dflavia spune:
aho aho,
noi tot asa muci-muci si pe deasupra a facut si o iritatie de toata frumusetea parca nu ne erau de ajuns cate aveam, si e maraita nu pot sa fac nimic de ea, of ce sarbatori o sa avem da eu tot mai sper sa treaca pana maine
va urez si eu SARBATORI FERICITE si lasati spiritul Craciunului sa va patrunda in suflete si astfel o sa trecem mai usor peste toate.
va pupam pe toti si pe toate
Mami de Stefania 11.05.2008
Malinka spune:
...pentru mine, pentru noi, imi doresc un Craciun linistit in familie...acelasi lucru va doresc si voua, sa va simtiti bine alaturi de cei dragi, sa va bucurati de pitici si de burtici...
Sarbatori frumoase tuturor !
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
melly23 spune:
Mos Craciun cu suflet bun,
Sa va aduca in Ajun,
Carduri VISA Diamant,
Carnavaluri pe la Rio,
Brazilience-n custodie,
Haide, gata cu VISAtul,
S-a mai ars si cozonacul!
Sarbatori fericite ! si Craciun Fericit!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare
clauco spune:
Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca multa bucurie, liniste, si pace in suflete. Sa aveti parte de zile frumoase alaturi de familiile si copilasii vostri.
Am pus ceva frumos pe mailul comun.
Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008