Mamici si burtici de Baia Mare (15)
Raspunsuri - Pagina 6
anca81 spune:
Malinka, lui Marc cel curajos.
Nu stiu daca ies, nu prea am chef si trebuie sa spal o tona de haine iar carutul e la Bogodan in masina, am fost cu a mea la bunici si inca n-am facut rocada.
Referitor la poza din Glasul on line - sa-i ia naiba, sincer eu nu mai am chef sa ma cert cu ei. Nu cred ca va cauta nimeni prin arhiva, si asa subiectele lor sunt de kko.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
clauco spune:
Salutari!
M-am rupt si eu un pic din treaba sa mai vad ce e pe forum. Azi activitate.
Anca81, Madalina e foarte bine acum. Nu-mi vine sa cred ca in sfarsit si-a reglat burtica. Mai bine mergeam mai repede la Pop Constantina si nu ne chinuiam atat.
Ancaurn, ce este batista bebelusului? Bine ca sunteti mai bine.
Malinka, bine ca ati scapat de vaccin, noi il facem peste o saptamana. Mi se rupe sufletul.
Dflavia, imi pare rau ca sunteti bolnavioare. Sa treaca cat mai repede. Iar de mancat...sper sa inceapa cat de repede sa pape. Ai incercat cerealele? Le plac mult la copilasi. A mea le mananca foarte bine.
Irlandeza, nu veniti acasa de sarbatori?
Melly, cum sunteti?
Ana, mai da un semn. Cum sunteti?
Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008
anca81 spune:
Clau, ma bucur tare mult ca Mada e bine . Ii place salteluta? Uite www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/51_201/products_id/1442" target="_blank">asta e batista bebelusului.
Fetele, n-ati verificat nici una cardul pentru maternitate? Mie mi-e lene sa ies
Melly, pe unde esti?
Piti mic se face mare
melly23 spune:
ho, ho , ho zise io!!!scuzati lipsa de cafea de azi dar nu am avut curent!!!nenorocitii astia iau curentu far sa anunte pe nimeni = ca am spalat geamurile again acu mai am frigideru si microundele again si apoi perdelele deseara puse sus si gataaaa!!! pitica e cuminte sta in patutz si se joaca, parca ar stii ca am treaba!!!de iesit o sa ies pozte mai incolo pana in billa sa iau ceva la taticu de mos!!!dar avand in vedere ca banii nu-s pe card nu stiu daca mai ies!!!
dflavia insanatosire grabnica si nu ceda!!!fi tare !!!doar esti mamica acum!!!cum a zis si malinka vafi soare si la geamul tau minten, minten!!!vb io cu mosu...
ancaurn ceapa lor de treburi poi se poate atata ghinion la tine!!!ptiu pe el de drac imputzit!!! hai capu sus ca nu ti le face nimeni si asa...
malinka ce fain ca atzi fost la Cavnic!!!io n-am vreme nici sa ma shushulesc
anca81 welcome back!!!mai draga sa va fie de bine bunatatzile de la lilarirea porcului!!!si felicitari pentru cumintenia de Carla
clauco ai fost pana la urma la targ???? si Madalinei care are un stomacel sanatos acuma!!!
irlandeza poi haideti la noi ca aici macar inca nu ninge!!
cat despre galsul e un ziar de mari barfe si nu tin cont deloc de un simplu lucru ce ar trebui sa fie pentru ei banal dar se pare ca nu e : bunul simtz
gata fug la munca!!!ca de mancat am mancat de baut am baut mai bag o si ma apuc de frigider!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare
clauco spune:
Da, am mers ieri dupamasa pana la casa tineretului. Era liniste totala.
Probabil ca se terminase sambata desi eu asa am citit pe fluturas ca e pana in 21. Deci, m-a plouat pana acolo, m-am congelat si n-am stiut cum sa vin mai repede acasa, unde era deja bradul facut (Bogdi cu Remus), fata dormea, si totul era perfect.
Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008
radcarmen spune:
Deci fetele, e penurie mare de bani la bujet si nema alocatii si indemnizatii aproape in toata tara. Am povestit cu fetele de pe forumul de martie-aprilie 2007 unde activez si majoritatea nu au primit nimic, asa ca nu stiu daca sa mai speram sa vedem banii pana in 24..
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
anca81 spune:
Gagici, au intrat banii de maternitate, eu am card la BRD. Fuga la bancomate
Piti mic se face mare
melly23 spune:
La mine nu au intrat nik nik!!!!
fetelor ce le luati la barbatei de mos?????????ca eu sunt cam in lipsa de idei!!!!!!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare
dflavia spune:
si eu am fost azi in oras dar nu au intrat banii, eu am card la BCR [trist]
of Anca ce ai mai patimit si tu? zici ca batista bebelusului functioneaza? Stefi e mucoasa rau saraca as incerca da al meu barbatel nu e prea de acord....acum sunteti bine toti?
Melly, eu am terminat in sfarsit vesta pt el sper sa-i si placa...altceva nu am avut timp ca am cam stat in casa, asta e...
Mami de Stefania 11.05.2008
irlandeza spune:
Buna fetelor.
Clau nu venim de sarbatori, concediul meu e de 10 zile, sotul n-are, apoi vremea e nasoala, zboruri intarziate sau anulate, 7-8 ore cu microbusul, Patti f. energica, nu sta locului o clipa, o si supara f. tare gingiile, dintisorii de sus stau sa sparga gingia, de 3 sapt. nu prea mai mananca, iar de 2 zile are o semi-diaree...........Poate cand o creste mai mare.E al saselea an in care petrecem Craiunul aici, ne-am obisnuit.
Iar pt. restul fetelor, .....am veni noi acasa, de tot, da' ne-am facut viata aici acum, si daca nu se strica treburile, vom sta aici, cat putem de mult, apoi om vedea.........
Si in sfarsit despre indemnizatie....ce naiba se intampla in Ro ? Aici banii care-i primeste copilul trimestrial, au intrat mai repede , acum in luna decembrie, in loc de luna ianuarie, tocmai pt. ca sa vina Mosul si la bebei.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008